29&30 Augusti

29 Augusti

igår så tog vi det bara lungt, mike malin och alicia kom och lämnade caesar vid 9 sen körde dem vidare till Halmastad där dem skulle på bröllop, så slapp dem köra tidigt på lördagen och sent hem på lördagen igen.

på kvällen så var dett "säsongens sista" grillning hemma hos mina svärförälddrar. så det bar jag, frederik, kenneyh, ulla, krister, mamma, pappa, gynter och lena så det var trevligt, och god mat.
sen tog även pappa caesar med bort så han fick träffa my, det gick rätt bra, morra till några gånger då my slängde upp tassen i ansiktet på honom, och lite på krister och kenneth, men det var nog som dem sa att han hade kort koppel och att han inte hade riktigt utrymme så han kännde sig innestäng.

sen gick vi hem, det blev inte så sent, sen kom stefan en sväng med lilleman marwin,, han var lugn och glad, skrattade och snackade lite tillbaka då man snackade med honom och killa han på magen. sen körde dem hem så stefan kunde få han i säng.

sen sov vi

30 Augusti

vaknde vid 10.halv 11 då caesar la huvudet på frederik och ville att vi skulle vakna och gå ut med honom, han är ju van att folk är vakna sen många timmar tillbaka hemma hos honom, för lillan vaknade ju tidigt tidigt.

så vi tog på oss ocg gick till statoil och tog vovven med så fick han en runda samtidigt. Var bara hemma och tog det lungt, sen vid 2 stack frederik hem till mackan för dem skulle köra iväg för dem skulle spela paintball (stavning) , med 22 andra, så vid fyra så åkte jag och mamma iväg till väla och ikea, mamma ville till tasty house, så vi gick dit och sen gick vi och växlade pengar till pappa då pappa, frederik, min mosters man och min kusin ska till spanien den 21 september.

gick även och handlade dop present till marwin, men ska handla nått smycke till han sen tänkte jag, men får först se vad han får.

sen åkte jag hem och äksling kom vid 7, sen var han hemma till 9 så myste vi lite sen stack han igen på han skulle på fest till robin, tänkte först sticka dit ett tag men jag orkade verkligen inte idag, kände bara för en hemma kväll, och sen har jag caesar också, och han går och glänner här mellan åt, men jag tycker synd om honom, för jag tror att han känner sig lite instäng i denna lägenheten eftersom det är liten och han är gigantisk stor, men världens snällaste rotweiler. han är så snäll så han nästan är en mes men jag älskar honom lika mkt för de. så jag packade tre lådor nu ikväll så slipper vi allt på samma gång. så jag tar sånt som är typ prydnad och sånt som man inta nvänder, men typ köks grejer och kläder och sådana grejer får man ju ta till sist, så de gjorde vi samtidigt som vi kollade på pearl harbor, och man bölar man lika mkt varjde gång fast att man vet att danny och många andra dör.

nej nu ska jag strax kryoa ner brevid min sovande älskling, cap är uppe hos mamma och pappa för jag hade aldrig kunnat ha casper och caesar under samma tak.

älskar dig cap älsk och familjen

28 Augusti

dagen började med att jag gick upp 11.40 som vanligt, totalt vänt på dygnet nu när jag inte jobbat, är trött hela tiden, men det är som sagt för jag inte jobbat. är trött på helt annat sätt när jag jobbar, iaf, tig på mig och ut med casper. sen cyklade jag iväg till frankis och skulle städa, men blev inte så mkt gjort då dem hade möte på kontoret och det var kanske inte så populärt att dammsuga där då.

cyklade sedan ner i stan till maddes och mötte upp syster alicia teresa hennes kompis jimmy och vår kusin mia. tåg en ost och skink macka och en paj med vaniljsås som jag äter varenda gång, men den är så god. cyklade sedan hem och gick ut med min bebis och sen kolla lite datan, sen slockna både jag och cap på soffan en timme.

efter en liten stund så började vi städa lite, blev en snabbstädning idag, torkade av dammsög och torka golven, egentligen är de inte så lönt nu eftersom vi ska ha caesar från imorgon till söndag då syster alicia och mike ska på bröllop i halmsta och stanna där hela helgen då dem ska hjälpa till.

vi har mest tagit det lungt annars idag, vilket har varit skönt. nu ikväll så var jag hemma hos emelie och gustav, blev bara en timme, men mer som stöd och visa att jag bryr mig då hennes bästa vän nelly (hund) lämnar henne/dem nu ikväll då hon hade så ont i benet.
finns här för dig gumman. älskar dig

och nu sitter man här och ska fortsätta lägga mina bilder rätt i mappar en liten stund sen blir det sängen.
ha de bra

jag älskar dig älskling och cap

nelly

27 Augusti

Jag ringde syster igårkväll och fråga om vi skulle ut och bada på karlslundsbadet idag så, så blev  de..
vid tio ringde syster och väckte mig men sa att hon skulle ringa mig när alicia somnat så de gjorde hon vid halv elva. Sen var det bara till att gå upp, ta på sig, ut med casper och packa väskan sen cyklade jag iväg, upp om ÖB för jag skulle köpa lås till skåpen på badet sen när jag väl var framme i kassa så var där 7 mil kö bakom mig då jag kom på att jag glömt att ta med och handla på öb, shampoo och balsam, så snällt fick jag cykla inom kvantum och handla de sen ut på badet och mötte syster och alicia.

Väl inne så var det fullrulle när man har en ettåring med sig men söt är hon lilla prinsessan.


stannade inte så jätte länge endå, för när man är i stora basängerna så fryser lillan rätt snabbt fast hon fortfarande vill vara kvar i vattnet. därimellan så åt vi och kladdig blev lilla loppan.
Sen gick vi in och duscha och gjorde vid oss.
Jag tog lilla men mig till mammas jobb för hon sov, och malin skulle hem en snabbis och fixa något bara, så ist för hon skulle dra upp lillan när hon sover tog jag henne med och satte henne vid ett fönster där man hela tiden såg henne på dagisen där dem andra barnen sover.

Malin kom efter en stund och då gick vi ner i stan och handla lack skor och en fin kitty klänning till lillan, och en fin rosa klänning till malin som dem ska ha på brölloppet dem ska på, på lördag så i helgen så ska vi ha caesar här, så får mamma och pappa har casper, för mamma vill inte ha caesar där uppe, hon är lite små rädd, eller vad ska man säga, har kanske för mkt recpekt för hundar så hon vill inte ha den stora vovven uppe hos sig.

caesar

jag köpte en ny kofta idag, mysigt med koftor nu till hösten också:)

väl hemma så tog jag det lite lungt, sen när pappa kom hem så körde han med mig och köpte flyttlådor, kunde tagit gratis banan lådor från kvantum men bättre med riktga lådor. Sen körde vi till frederiks jobb och frågade när han sluta vilket han aldrig vet sen om han var hungrig och som vanligt var han inte de, han och thomas hade precis ätit mc donalds -ovanligt- eller inte. vi körde ner till don pedro och hämtade pizza sen hem. Efter vi ätit så körde jag och mammi till infarten där jag bland annat köpte gravljus som jag kunde sätta hos ludde som lämnade oss i juni, som är väldigt saknad.

luddes sista kväll

satt sedan och pratade med svärföräldrarna lite, sen när jag kom hem hade älskling kommit hem. så han gick och la sig typ 10,, så då gick jag med honom så han kudne hålla om mig och mysa lite. men det slutade med att jag också somnade och sen att mamma tjata på mig att jag skulle gå upp för jag skull gå ut med casper, så efter många om och men så gick vi ut, cap och jag. nu sitter jag här och lagt in bilder på bilddagboken, och nu ska vi sova. för det är väldigt sent nu eller tidigt, brors på hur man ser det så god natt..

jag älskar dig cap och älsk


26 Augusti

dagen började att jag och casper gick upp halv tolv, då vi var uppe till halv tre och tog sista rundan då. jag tog på mig och gick ut med cap, sen ringde syster ich frågade om jag ville möte henne och alicia så de gjorde jag. gick hem till mig och sedan så gick vi upp till mammi och pappi för jag skulle duscha då vår duck håller på och bli renoverad sen länge. sen tog vi de lite lungt, syster gick ut med cap igen sen gick vi mot mammas jobb, men vi var lite tidiga så vi gick till stora leket sp länge så lilla fick springa runt lite själv.

När mamma hade slutat så mötte vi upp henne utanför dagiset så cyklade jag och mammi hem till sara och marwin och malin och alicia gick hem. Marwin fick lite kläder, lite av mamma och pappa och lite av mig. gosig är han nu när han inte har så ont längre, men lite kinkig var han, men han var väll trött, oftast när jag är där skriker han för han är hungrig men idag var han inte hungrig, söta lilla prinsen.

Sen så cyklade jag och mammi ner i stan så handlade mamma lite kläder och jag hittade lite, en kofta från h&m. och två tröjor från kappahl, jag brukar aldrig handla på kappahl men dem var faktiskt söta. sen gick vi och handlade en baguett på sub way till älsk sen gick vi till kina och åt, mums och mys.

Cyklade därefter ut till kvantum och hämtade mina foton som jag hade beställt, över 500 bilder och det är endå ett fåtal av vad jag har på datan, fina är dem. visst att man har alla bilder på datan men det är alltid roligt att han riktiga bilder också, jag har fotoskrivare men man kanske inte skriver ut 500 bilder så där efter varandra. Men jag ska förstora upp några foton, några på mig och älsk, och nått på alicia och marwin. hem en sväng, sen gick jag till svärföräldrarna och viade fotona och prata lite, hem och kolla tv. har suttit och letat överallt efter björnbröder lakan set, men kan fan inte hitta någonstans alltså.

Imorgon så ska jag, syster och alicia ut på karlslundsbadet och bad, alicia älskar att bada, det bästa hon vet. så nu ska jag längga mig för jag och cao har precis varit ute sista rundan nu. Ska upp vid halv tio så nu säger jag god natt.

Jag älskar Dug Frederik
cap,




idag

dagen började med att jag försvov mig, jag skulle göra vid mina naglar kvart i tio, så jag bad mamma ringa mig vid halv nio vilket hon gjorde men jag somnade snabbt om igen, men sen ringde de som fan både hem telen och mobilen så jag skulle vakna, visade sig att det var syster. mamma hade ringt henne och sagt att hon fick ringa och få upp mig för mamma kunde inte ringa så mkt eftersom hon jobbade, så kvart över nio for jag upp snabbt så in i, drog på mig kläder, sprang ut med casper en snabbis på gräset så han fick kissa och bajsa, in med han igen och sen snabbt ner till salong by me hos gabby där jag gör mina naglar. men jag hann, jag var där till och med 5 min tidigare och hon var 5 min sen så de va bra:)

sen när jag var klar så cyklade jag och mötte systser och alicia, så gick vi ner i stan och åt och tog en fika, sen gick vi lite i affärer och kollade lite, jag och mamma köpte en jätte fin höst jacka till lillan, söta unge, sen köpte jag en tröja till alicia själv och en dress eller vad man ska säga till marwin, mina ögonstenar får ju också ha nått:)

efter stan så gick vi hem för jag var tvungen att gå ut med cap. sen åt vi glass och jag betalade tradiga räkningar så nu är allt betalt, skönt. sista månaden som vi har "lite" i räkningar, för om 3 veckor ca så flyttar vi till sanvången där både el och hyra är högre. men får en finare och bättre lägenhet, så idag har jag ringt om larm som ska flyttas och internet och telefon som ska flyttas, elen har jag redan fixat, så allt de som ska flyttas är klart nu så de slipper jag tänka på. imorgon tänkte jag att jag ska u´pp och köpa flyttlådor på ÖB, kunde tagis banan lådor på kvantum, men tänkte att jag kan lika gärna köpa riktiga flytt lådor som håller, så ska jag börja packa lite glas och så som såtr som prydnas, vardagsgrejor som köksgrejer, kläder och så får ju vänta till sist.

iaf, vid tre så gick alicia och syster, skulle ner till stan och visa jackan för mamma eftersom hon inte själv var med, så då cyklade jag ut till älskling´s eller mitt jobb, se de som man själv vill.. hehe, och städa för det har jag börjat med på frankis nu, lite extra jobb sidan om mitt andra, extra pengar är alltid skönt:)

vi har precis varit uppe hos mamma ett tag, fastnade framför tv:n och filmen "the fog" lite rälig men endå spännande så den var rätt okey.
så nu ligger skrållan och casper här sidan om mig och myser och kollar sex and the city med mig. jag och cap ska snart gå ut sista rundan sen blir det sängen för oss. ha de bra.

älskar dig älskling, cap
familjen inkuderar syskonbarn


alicia min ögonsten i sin nya jacka



min andra ögonsten Marwin

någon?

kanske någon som är sugen på att hjälpa mig med designen på denna blogg? fattar inte så mkt av hur jag ska göra och så, så skulle varit roligt om någon skulle vilja hjälpa mig med de. tydligen inte bara jag som fattar noll:) hehe..

ha de

duschad casper

för en liten stund sen så var jag uppe och duscha min bebis och klippte han,  duschningen går bra men klippningen gillas dock inte, synd om honom. det ända jag tänkte var "hoppas han inte blir rädd för mig" men de blir han ju dock inte, så bra.

efter de så fönar jag honom och det gillas skarpt faktiskt, han  brukar lägga sig på rygg när jag fönar honom.
så nu är han ren och fin.

precis varit på statoil och hndlat coca cola och ostbågar och chips, får se om de är gott dem där andra jag köpte..
så nu sitter vu här i soffan och kollar på nått tecknat:P

ha de.

älskar er älsk och cap ocg givetvis familjen:)


idag då

idag sov jag till 11 cirka då pappa plinga på dörren, han hade glömt sina nycklar och mamma hade glömt att lägga n¨gra till honom.. så ist för att gå upp och öppna direkt så ringde jag mamma och frågade om det var hon som plingade på dörren då hon berättade att det var pappa för han hade glömt nycklarna. snällt fick jag öppna och lämna nycklarna. sen gick jag och cap och mötte mamma och malin och alicia vid infarten sen hem, så jag la mig på soffan så somnade jag ett tag. när jag vaknade så cyklade jag ut till älsks jobb och pratade lite med honom, vidare till sandvången och köpte ciggaretter till pappsi och sen vidare hem till sara och stefan och marwin så klart.. lämnade garantibevis och pussa lite på lilleman, men han verkade lite kinkig (stavning) idag, men han är nästan alltid hungrig när jag kommer:P hehe.. så han fick lite mat.

efter ett tag så skulle jag köra och sara och marwin skulle gå och handla så jag bytte kläder på lilleman och han blev skit arg, det gick ju inte lika fort som när mamma eller (pappa) gör de, men nybörjare:P hehe.  vågar ju knappt dra i han rädd att han ska få ont ju. hehe..

sen cyklade jag och mötte upp älskling på jobb så vi cyklade till mc donalds och åt sen hem, nu är rolle här och ska fixa badrummet till vi flyttar ut och han in. och det jävla murbruket luktar apa. nej nu ska jag ut med casper. sen ska han bada och klippas och allt, för han är en liten skit gris nu..

ha de bra..

älskar dig älsk och cap

ikväller

idag så var vi som sagt ute och åt med emma och mike, på akropolis, jag och älsk åt fläskfilé på toast och de var super gott, jag tog tsatziki och bröd och älsk vitlöksbröd till förrätt och öl till honom och cider till mig, mumma.

se åkte vi hem till oss och spelade wii, tiger woods 2008 och det var roligt, och självklart vann ju jag, skicklighet:P hehe

nu sitter jag här och kollar lite runder och kollar filmen på tv, verkar spännande
fressten beställt lite bilder till.. hade 30 gratis till..

ha de bra

jag älskar dig älskling

min älskade bebisvovve casper när han var 5 veckor


bestämma mig?

jag kan fortfarande inte bestämma mig  om jag bara ska vara här eller bara i noggen, tiden får utvisa eller så skriver jag ibland här och ibland där, vi får se helt enkelt.

igår blev de bara lungt, jag äloskar när man bara tar de lungt och gör absolut ingenting, idag ska jag och älsk ut och äta med en gammal klasskamrat till mig emma och henne pojkvän mike.
ska bli trevligt....

nu sitter jag bara här och slöar vid datan och tv:n

måste snart ut  med casper igen,
tradigt att gå ut i sånt här väder men samtidigt är det bra att ha vovve, för man kommer alltid ut oavsett väder, så man kan inte bara stänga in sig för dem måste ut.

men de brukar bara bli ut på gräset och in igen för casper hatar verkligen när det regnar ute, han vill inte gärna bli blöt, men han har en tröja som han får ha på sig när det regnar och när det är kallt så han inte fryser så, för om han inte har den när det är kallt så fryser han så in i norden eftersom han är så långt nere vid marken..

nej om jag ska äta n¨ått snart så jag inte är allt för mätt till i kväll..

älsk är och jobbar så jag och casper och skrållan umgås och myser.

ha de bra..

Cecilia



RSS 2.0