Snart är Älsklingen hemma

Sant.
 idag så gick jag upp vid tolv, gav kiara mat och sedan gick jag ut med henne, vi var ute en sväng i natt så det var lungt. Hon spydde upp all mat igen men de andra har stannat. Nog något hon fått i sig ute ifrån. Men hon är pigg och glad annars. Stack ner och fika med syster och sedan hem för att gå ut med casper. Han får ju vara hos mamma och pappa denna veckan jag ska ha kiara.  Sen kom mamma hem till mig strax efter fyra så åt vi pannkakor, mumma.
Mammi cyklade hem så tvättade jag lite, för han killen som skulle tvätta han dök aldrig upp och han öppnade inte dörren heller då jag plinga för att fråga om han skulle tvätta eller om jag kunde ta hans tid, så jag chansa och la i tvätt. tvättade till åtta sen hade jag tortumlaren igång till nio. Men låtit mina kläder hänga kvar i torkskåpet och satt min sånn plopp i dörren så ingen annan kan ta sig in i tvätt stugan. Jag har endå de tidiga passet imorgon bitt så det är lungt. så ska tvätta alla älsk´s kläder då.

pappi ringde för en halvtimme sen då de landat på kastrup, dem lyfte vid 7. Så dem skulle bara få sitt bagage sen kommer dem hem, som jag lägntat efter denna dagen, och saknat min älskling, är ju van att träffa honom varje dag, ja de gör jag ju med pappi också på jobb.

Nej nu ska jag ut med kiara innan älsk kommer så jag kan umgås och pussas massor med honom. ha de

Älskar dig baby boo boo


Sent

ja nu ör klockan mycket.

De senaste dagarna har jag hittat på en del.

I fredags hade jag ju sovit ute hos mamma så hon stack redan klockan 9 för hon skulle iväg och klippa sig sedan hämta alicia för malin jobbade så hon var hemma hos sin pappa så mamma avlöste honom lite, så jag mötte upp mamma och alicia i stan för en fika på maddes sedan gick vi lite i affärer, fick hem lite, men hade lite checkar också så la inte ut så mkt pengar, tillåter endå inte min plånbok denna månaden. Mamma mötte upp kerstin vid kvart i tre så då gick jag och alicia bort och hälsade på ankan och snackade lite, ankan fick himla många pussar också.
Men det blev bara en liten stund då hon skulle iväg för hon skulle tillbringa sin helg i göteborg.

När vi gick därifrån så mötte vi upp mamma och kerstin på gyllenekoppen sen följde jag med dem in på h&m sen gick vi hem, jag cyklade och hämtade casper och sedan gick vi ut till systers jobb för hon slutade klockan sex, alicia gick helt själv rätt långt, så duktig på att gå. Dem cyklade hem och dem fick lillan i säng, mamma cyklade hem och hämtade bilen och jag hem till mig själv ocg gick ut med cap och gjorde vid mig innan mammi kom och hämtade mig igen.
För jag mamma och syster skulle på bio i hbg för att se Mamma Mia och den var super, man har bara hört gott om den innan och ja, den var bra. Bestog av mycket sång och det gillar jag. Nej den var jätte bra, ska köpas när den kommer ut på dvd. Innan bion så skulle vi äta, men dåligt med restauranger och pizzerior runt söder, vi hitta en pizzeria men där var bara plats för typ 4 st och där var redan 4 pers, så där var fullt. haha.

Efter bion så blev dety hem, lämnade av syster hemma och sedan hämta vi cap och körde hem till mammi, för jag sov där igen, för jag tycker inte riktigt om att vara själv sådär, annan sak att vara själv hemma då jag vet att älsk bara jobbar över. Men jag saknar honom jätte mkt.

I lördags så körde vi hemmifrån redan klockan åtta för att köra till city gross i hyllinge för att stor handla så nu har vi mat för denna månaden, Det enda man behöver gå och handla är mjölk och sånt vardagligt.
Efter hyllinge så körde vi till ikea så blev lite smått där också.
Hem till mig och lämnade alla grejor och packa upp och sedan hem till mammi och packa upp hennes grejor.Sedan blev det en fika med våra bra grannar.

Blev lite vila i mammas säng också, som jag pngrade när jag vakna eftersom mamma hade kallat på mig länge men vägrade gå upp, sånt som händer. Vi cyklade hem till mig och bara för att lyxa till de lite fast vi visste att vi inte orkade så beställde vi oss en familjepizza, men sen kom bror en sväng så han åt lite. Mammi som här så hon körde hem vid 9 eftersom hon också skulle städa hemma och lite andra grejor, Idag ville jag inte heller gå upp så gick upp vid halv ett och dammsög och tvätta golven för torka av allt de andra gjorde jag igår kväll.

Så det var middag hemma hos mamma idag med min favorit, fläskfile i typ en gryta med massa grädde (nästan all mat med massa grädde är oftast super gott) och ris. Cyklade hem vid åtta så satte jag mig vid datan lite och sedan kom bror med kiara som jag ska ha denna veckan eftersom han ska jobba i norge vid elva. Då sprang jag in i duschen för att sedan gå till jobb för att snacka lite med ankan så fick kiara sin sista runda samtidigt.
Lite räligt att gå där jag brukar gå så sent (förlåt mamma) hon gillar absolut inte detta, tro mig. Men när jag har kiara så vet jag att jag är trygg och säker, för hon vaktar, bland annat mig. Det märker jag på henne när hon träffar människor som hon aldrig har träffat.

Pratade även med pappi och älsk lite innan, dem hade lite regn idag också men lite senare kom solen fram. Jag längtar till imorgon, för då kommer dem hem, sakat dem. Saknat min älskling otroligt mycket. iofs så kommer dem inte hem från sent, så ska jag jobba natten så ska dem förbi mitt jobb så jag kan få träffa dem. Som jag saknat dig älskling, känts tomt att inte kunna prata med dig som vanligt, saknat att du inte sovit brevid mig, men framförallt så har jag saknat att få pussa på dig, så det ska jag göra jätte mycket imorrn. Ska pussa igen allt som jag gått miste om denna veckan. hehe:P

nej nu ska jag och kiara gå och lägga oss.
Ha de bra.
För imorgon kommer älsk hem, Jag älskar dig baby boo boo


Trött som få

Först vill jag börja med och säga grattis till min bror som fyller 26 år idag:) puss

Men iaf, jag slutade som sagt klockan 06.12 imorse, stack hem och la mig, tänkte inte lägga mig eftersom jag skulle vara hos tandläkaren klockan tio, Men jag var  otroligt trött inatt, så jag var tvungen att lägga mig, tänkte att jag lika gärna kunde lägga mig i sängen och sova ordentligt än att somna  soffan med datan i knötet, för visst hade jag somnat i vilket fall som heslt, och då kan jag lika gärna sova ordentligt som sagt.

Mamma kom och väkte mig vid halv nio och jag kan säga att jag intr var människa då, kunde inte öppna ögonen, det cik verkligen inte. Mammi förljde med syster och lämnade alicia på dagis så dagis såg vem "mormor" var.
Syster och mamma kom hem till mig och väckte mig igen, dem blev mer irriterade ju längre jag låg kvar, och jag blev också irriterad ju längre tid dem tjata. Till sist kom jag iaf upp och vi åkte iväg till hbg för jag skulle till min tandläkare, ska gå genom en behandling som kostar 10.000, Men som tur är är det inte jag som står för dem kostnaderna. Ska gå genom en behandling som betyder att jag ska försöka få bort min rädla, mens om sagt så står inte jag för betalningen, så mkt pengar hade jag adlrig lagt på en sådan sak.

När jag var klar så åkte vi vidare till väla för att handla lite, bland annat hund och katt mat, fick med mig en kofta också, men jag hade sånna värdecheckar från hm så det var en billig kofta enligt mig eftersom jag slapp lägga upp en enda krona från min plånbok. Bra!

Åkte hem så hämtade malin och mamma alicia från dagis klockan två, och jag var hemma hos mamma och gick ut med cap och slumrade till i sängen. När mamma kom så åkte vi till center syd, skopunken men hitta inget, för alla snygga skor som jag fastnade för var minsta storlek 37 och jag har 35-36.
Vi körde över till zoo och köpte ett nytt koppel och sånt till cap och lite gott till djuren.

Hem, så kom emelie en stund, hon hade klarat uppskrivningen idag, grattis gumman. Så var hon kvar ett tag och sen pratade jag med pappi och älsk en snabbis. Saknar er där borta. Inte så många dagar kvar nu.:) idag hade dem haft lite regn från och till.

När emelie gick vid 5 så la jag och casper oss en stund för att jag sedan skulle göra vid mig och bege mig ner i stan för vi skulle ut och äta eftersom min bror fyller år. Det blev på tycko (stavning). MUMS.

Efter vi var klara där stack jag hem ett tag för att sedan cykla ut till mammi. så här är jag nu och ska strax lägga mig för nu är jag trött. Ville inte vara själv hemma, tråkigt ju.

så jag säger god natt,
jag saknar och älskar dig älskling


Underbart

samma liv som de andra dagarna när jag jobbar natt. Tråkigt ibland, ibland kommer jag upp i tid och får ut mer av dagen. Igår så körde jag abra hem från jobb, sov ett par timmar, gick upp klockan tre, körde till kvantum och handlade. Mamma kom vid strax efter fem så åt vi sen körde hon och cap hem och jag stanna uppe och kolla idol för att sedan gå och lägga mig innan jobb. Pratade ju givetvis med pappi och min älsk pälsk. allt var bra och dem hade 25 grader på kvällen. Lagom, dröm att jag också hade varit där. Kul att man hade åkt ner och typ tjenna, dem hade ju blivit helt höpna. haha, kan se minerna:P

Idag körde jag hem en snabb runda släppte ut katten för att sedan köra bort till frankis och städa, så hade jag de gjort. När jag gick där ifrån så tänkte jag "nu kommer jag inte vara här fråns min älskling är hemma". När jag var klar så cyklade jag till kvantum och handlade frukost så kom mamma med cap så åt vi, Sen körde hon till jobb, hon började klockan nio. Jag och casper gick och la oss och vaknade själv klockan kvart i två. Det var duktigt av mig. Vid tre kom kari upp med madde och hämtade mig så traskade vi bort till dem och pratde lite och madde lekte lite med casper, men det var nog mest för hon var avundsjuk för att casper fick karis uppmärksamhet. Allt för att han inte skulle få uppmärksamhet.
Emma kom vid halv fem och hon har precis kört igen. Suttit och pratat lite. Hon ska ju ut på sjön på söndag igen och är borta sex veckor. Så då kan man inte få så mkt kontakt med henne eftersom hon inte har så bra nät, hon kanske har nät 2-3 dagar i veckan.

Pratade precis med pappi och frederik och det hade regnat satan där nere idag så när älsk skulle springa över gatan så tappade han sin ena flippflopps så han satte sin andra också i vattnet så den flöt iväg. Där var så mkt vatten att den hade drats ut av strömmar innan han hunnit ifatt den. Haha, Så han får köpa nya imorgon.

Nej om jag ska försöka sysselsätta mig nu, men med vad vet jag inte. Jo, jag ska in i duschen tror jag. Sen kommer mamma strax efter sju så ska vi äta lite, men blir inte mkt för jag och ankan ska äta mc donalds idag på jobb, vi blir bjudna på de, så då tackar man inte nej. Sista natten ikväll sen är jag ledig, men jag är rätt så bra sysselsatt från och med imorgon och fram till söndag iaf, sen kommer min älsk hem. Som jag saknar honom. Men det har ni redan hört hundratusen gången typ.

-Sådan underbar nyhet, så roligt-

Superglad för dig

jag älskar dig min älskling

None

Läggdax strax

För det blir det för mig snart..

Kom inte ifrån jobb för än vid fem över halv sju imorse, för jag var ute på lagret och snackade med milli, så han hjälpte mig och skriva i några papper som ska skickas in till facket. Har tänkt på det länge men det var på tiden att jag fick tummarna loss så jag kan gå med i facket, Det så att jag kan stämpla upp den tid jag inte jobbar så jag endå kan få betalt och sedan om det skulle hända någonting på jobb eller så så är det bra att vara med, för då står facket på min sida antagligen. Så vi skrev i dem sen skicka han dem till mig. Surt att dem ska dra en viss summa varje månad för att man är med i facket men det är ju självklart en bra grej om något skulle gå snett.

När jag var klar med allt det så cyklade jag bort till frankis, jobb efter jobb, men tänkte att jag tar städningen direkt på morgonen när jag endå är relativt pigg så är det avklarat. Var klar där vid kvart över åtta då jag cyklade hem, Gick ut med casper som mamma hade varit och lämnat innan hon cyklade till jobb, kollade lite snabbt på datan sen gick vi och la oss för jag gick sedan upp igen vid halv ett då syster ringde och väckte mig som jag bad om för jag skulle vara på ett ärende klockan halv två, Kom inte in förän vid två då hon var rejält försenad men som hon också bad så mycket om ursäkt om. 

Cyklade hem, kolllade igenom datan igen och sen kom mammi strax efter fyra, så idag gjorde vi bara en snabb mat, makaroner och fisk pinnar. Tacka gudarna för att jag snart får ny spis, den är livsfarlig. När vi lyfte bort grytan från plattan så var den röd. man riktigt såg de. Där kom en liten liten låga men man såg den, och där kom gnistor. Jag blev allvarligt rädd där faktiskt. Kommer aldrig att använda den igen och sen tänkte jag att "tänk om jag hade varit själv och det verkligen hade börjat brinna" ussh ja. Men det löste sig som tur är. Den är trots allt 18 år men endå, det är ju farligt.

Vi diskade efter oss, samtidigt som pappa ringde så pratade lite med honom och självklart min älskling. Dem hade varit runt och tittat lite idag, dem skulle köra in någonstans imorgon, visar frederik runt lite eftersom han aldrig varit där. När jag paratde med älsk så lyckades jag hålla tårarna inne men det var precis. Rösten darra men det hörde han nog inte tror jag. Men när vi var tvugna att lägga på för att det inte skulle bli så dyrt så säger jag saknar dig och han säger och samma tillbaka, och älskar dig. Då var det närmre tårarna. Men kyckade till vi lagt på det kom en liten en. Ja, jag vet att jag är nojjig men känslan av att han är så långt borta i så många dagar och att nått kankse kan hända så kan inte jag ta mig dit direkt. Ussh hemska tanke, så får man inte tänka. han är ju med pappa mats och johannes och pappa hade endå inte tillåtit att det skulle hända nått. Men klart jag saknar min älskling som jag är van vid att träffa varje dag.

Mamma tog casper och cyklade hem vid halv sex, och det hade gått bra. Jag sitter här och kollar lite runder och ska strax gå och vila för att sedan vakna i tid, eller ja kanske för att sedan ta mig till jobb då jag börjat klockan elva ikväll.

Så god natt.

älskar dig frederik


Snart jobb

Efter jag lämnat av älsk halv fyra här nedanför oss så gick jag upp igen och kollade lite runt på datan, sedan gick jag och cap in och la oss igen klockan sex, det var väll då jag förstog lite grann att älsk skulle vara borta en hel vecka, eller merän de, i nio hela jävla dagar. Så då sprutade tårarna på mig, ja sant, tro det eller ej. Men jag är en känslig person när det kommer till det. Då jag redan kände en enorm saknad, endå hade han bara varit borta från mig i två timmar bara. Men det var väll tanken att han ska vara borta i nio dagar.

Iaf, syster ringde vid elva tror jag, och fråga inte mig vad vi pratade om för det har jag glömt, har ingen aning. Jag vet att hon ringde och att jag pratade med henne men har ingen aning om vad. Vid halv ett- ett så ringde pappa så pratade lite snabbt med honom och sen pratade jag lite med älsk också. Dem hade 27 grader där nere i spanien idagm Inte helt fel. eller? Men han förtjänar detta min älskling.

Gick upp vid ett efter jag pratat med dem, ut med hunden och sedan ringde ankan så pratade lite med henne sen städade jag. Vid halv tre - tre kom mammi så körde vi och handla grullad kyckling, potatis sallad och skinka Och risbullar. Vi körde hem till mig och åt sen tog hon casper med sig hem vid kvart i fem tiden och jag gick och vila vid fem. Gick upp vid kvart i sju och nu sitter jag här. Ska snart packa ner mina kläder och bege mig till jobb. Ska jobba natt denna veckan och på söndagarna börjar vi klockan åtta till sex på morgonen. De resterande dagarna börjar vi elva till sex.

Så ha de bra

Min älskling som jag älskar mest av allt, Jag älskar dig

 


mitt i natten

Kan börja med igår, var ledig från jobb eftersom jag egentligen bara skulle jobba fyra dagar kväll, men fick gå över till förmiddag, så sa jag att då jobbar jag fyra förmiddagar ist, och det gick bra. Kvart i sju kom mamma hit, då älskling precis stuckit till jobb. Mamma skulle hjälpa mig med tvättmaskinerna hur de funka, för jag skulle tvätta första gången här, så var det mellan sju och tolv. Syster och alicia kom med bullar rund halv tio tiden så åt vi, och alicia drog runt alla mina grejer och tyckte det blev fint, tvärt imot vad jag tyckte, men lika söt endå. Sen gick dem ner i stan runt middag för dem skulle köpa välling, vind byxor och blöjor till lillan, sen kom dem hit igen. Precis innan dem kom hit satte jag alla grejer på sin plats igen, men efter 2 sekunder alli varit här så såg det lika dant ut som innan jag satt rätt de.

Dem gick till mammas jobb vid två då älsk nästan precis hade kommit hem, så jag och frederik åt väll vid fyra tiden, mat från haralds, mumma, men inte allt för ofta får vi hoppas att det händer. Blir dyrt i längden.

När vi ätit så duchade jag och gjorde vid mig och sen kallade jag på älsk, då jag hade fyllt upp badet, släkt och tänt ljus, så han hoppa i, och mys var de.

Senare på kvällen kom stefan hit med kiara så jag skulle ha henne till idag då, så han tog casper med sig och körde hem till mamma med honom. sen kom emelie gumman och gustav hit ett tag, och snackade lite, älsk och gustav kolla film eller nått på älsks data. Vid halv tio gick dem igen. Älsk la sig vid elva tiden för han skulle upp och jobba, och jag la mig väll vid tolv - halv ett.

Idag lördag så gick jag upp vid halv elva, och frederik stack till jobb, då tomas ringde för han hade försvit sig från den tiden dem kom överens om att vara på jobb då det är bara dem två som brukar jobba helgen. Så jag gjorde vid mig och sedan tog jag och kiara en lite längre prommis ut till frankis där älskling jobbar. Var ett tag där sen gick vi hem igen. Somnade lite på soffan sen gick jag hem med kiara till stefan och sara, provade även att cykla med henne och det gick faktiskt jätte bra. Lämnade henne och mös lite med marwin samtidigt, hade hade precis fått mat så han var lugn och fin. Som han brukar vara nu för tiden:)

Syster och alicia kom och hämtade mig där så cyklade vi ut till mamma och pappa, och när vi kommer ut där så säger jag "ooh har dem asvalterat (stavning nu?)" känns som man inte varit där på evighet, men det är ju bara en vecka. Skönt att komma "hem", det kommer alltid trots att jag har egen lägenhet med älsk vara mitt riktiga hem, Det är väll så, riktiga hemma är hos mamma och pappa.  Cyklade med mamma till infarten för hon skulle handla och det skulle egentligen inte jag, men skulle göra lite mys idag också eftersom älsk åker inatt. När vi handlat så körde pappa mig hem med cykel, hund och alla andra grejor jag skulle ha med mig. två kassar kläder som mamma tvättat till mig som var kvar när jag flytta, en kass mat och ett duntäcke eftersom jag fryser så på natten här. Men har hört att landsrkona hems lägenhet(dem flesta) är kända för att ha kalla lägenheter. Så man får göra det till vad det är.

Väl hemma så ringde jag älskling för att höra när han slutade och han skulle sluta strax sa han då, så jag började på maten vilket inte han fick veta för det var ju en överraskning. När han kom hem satte han sig vid datorn lite, och var rätt nyfiken på vad det skulle bli för matt, vilket han inte fick reda på under vilka omständigheter som helst. sen raka han håret, han fick inte raka enda ner för mig, han bad snäll men jag sa bestämt nej då jag tycker det ser fruktansvärt ut, och när det är hans hår sp bestämmar faktiskt jag. hehe:) och sen sprang han in i duchen och när han var klar blev det lite data för hans del igen. När jag dukat fram vad vi åt, så kallade jag på honom, Han tyckte jag var söt som hade gjort fint och mys. Så vi åt potatiskroketter, fläskfilé med bearneisås (stavning), Sallad med tzatsiki. Mums. släkt lamporna, och hade fläktlampan tänd, ett ljus tänt på bordet och två små på ett annat litet bort. Han gillade maten och sa "detta har du gjort bra älsk, du får gärna göra detta varje dag" så då sa jag hehe nej inte varje dag.

Efter vi ätit och jag diskat upp kollade älsk lite film på datan och jag cyklade upp till korsningen för att möta syster och caesar för lite snackis, sedan cyklade jag snällt hem igen, gick ut med cap sen mös jag lite med älsk, fick ta vara på all tiden vi hade både igår och idag. Ja överhuvudtaget ockå faktiskt för man vet aldrig vad som kan hända --Ussh nej aldrig tänka så--. 

Frderik la sig vid tio och jag vid halv elva, då vi skulle upp vid tre för bror kom och hämtade honom vid halv fyra för att sedan hämta upp pappa och sen ut i billeberga och hämta mats (mosters man) och johannes(kusin) för dem ska till spanien. Det brukar vara pappa och mats bara men i år tog dem med sig älsk och johannes. Dem har mats föräldrars lägenhet där så dem köper bara flygstolen. Så dem flyger från köpenhamn klockan sju imorgonbitti (söndag) så tar de lite tid och köra och man måste ju checka in en och en halv timme innan eller nått.

Älsk ska vara borta i 9 fucking dagar, och jag saknar han redan, ja sånn är jag. Vistt förtjänar han detta för han jobbar mkt när han är hemma, han har inte haft en hel ledig helg på jag vet inte när. Har slutat att räkna. Oftast har han mkt och göra eftersom han kör på eget företag bredvid sin vanliga antällning också. och dels för att han alltid st'ller upp, Snäll som han är.

Saknar han redan faktiskt, och tanken på att han ska vara borta 9 hela som jag sa fucking dagar gör mig faktiskt lite ledsen. Min älskling ska vara så långt borta från mig så länge, Ussh tanken är hemsk, tro mig.

nu är klockan fem över fyra och jag och casper ska gå och lägga oss igen och se om vi kan sova lite till, för nu har man ju piggnat till. Ja casper har redan gått in och bäddat och lagt sig på duntäcket i sovrummet.. så god natt

jag saknar och älskar min älskling.
Älsk -  Tanken är hemsk, 9 hela dagar? hur ska jag klara mig utan dig
(kom ihåg min regel, inte titta på andra flickor, heeh)


Kort uppdatering om mina intensiva dagar

11 september

Slutade klockan sex då jag jobbade natt, så jag cyklade hem gick ut med cap sen cyklade jag till frankis för att jobba där, städa då. När jag var klar där så cyklade jag hem igen och sov, sov nog till ca fem tiden sen upp åt och kollade lite data och tv sen var de sängen igen och sen jobb för sista natten, då de var extra natt, så det var bara jag och ankan där.

12 September

Som sagt så hade jag jobbat extra natt fast att jag visste att jag hade mkt och göra den kommande helgen, men jag cyklade hem och som vanligt gick jag ut med casper och sen plockade jag lite hemma för att sedan cykla och hämtade nycklarna till vår lägenhet, äntligen!!!

Så kom syster ocg alicia och kollade. Sen kom Mike och hämta mig så hämtade vi lite lådor i vår andra lägenhet i örja medans malin och alicia torka av skåp och sådant. Mamma kom också en sväng när hon sluade och tittade. När pappa slutade vid halv fem tiden så så körde han bort till fankis, och hämtade deras flak bil eller vad man ska säga och hämtade då upp frederik på samma gång, så då började vi flytta lite grejer så som soffa, bort, köks möblerna och lite kläder och så, höll på hela kvällen med de. Ska påminna er också om att då hade jag inte sovit under dagen efter jag jobbade natt. Så vid 9 tiden så åt älsk mamma och pappa pizza, jag ville inte ha för jag hade ätiti i stan.
Vid halv tio så kände jag mig jätte trött då jag inte hade sovit på 24 timmar, så jag och älsk gick och la oss. Men kännde mig inte trött under dagen men det var också för att jag höll i gång hela tiden så hann aldrig känna av de.

13 September

Vaknade vid 8 tiden, nog mkt för att jag hade mkt och göra, så jag gick upp till mamma och pappa och duscha och gjorde vid mig, sen gjorde mamma vid sig sen begav vi oss till lokalen för att hjälpa stefan och sara med lokalen för det var ju dop för min älskade brors son Marwin. Det gick fort för vi var mpnga som hjälpte till. Kärde hem när vi var klara för att hämta upp älskling och pappa, sedan körde vi till ottarps kyrka där han skulle döpas. Fint, grät när dem gick in, dem gick in till en fin låt, kan inte komma på vad den heter. Var att sitta där och lyssna och titta och fota.

Efter kyrkan så åkte vi till sandvångens lokal där mat och fika skulle äga rum. Åt kyckling/pasta sallad som bror hade gjort, och till efterrätt några goda pajer som saras faster hade gjort, sen hade jag bakat chocklad och socker kaka. När vi varit där ett par timmar så åkte jag, älskling och pappa hem för att började köra de sista grejerna, mamma stannade kvar i lokalen för att hjälpa till att städa undan lite och sånt.

Så vi körde de sista, mike kom också och hjälpte till medans syster och alicia kom till nya lägenheten när vi kom dit, en enda röra var här, men vi fick upp nya säng stummen iaf så vi kunde sova ordentligt. Vi somnade vid tio tiden då i vår nya lägenhet, men från och med tre på natten vaaknde jag varje timme, antagligen för att jag inte kunde komma till ro för dels ny lägenhet så klart. och sen hade jag grejer överallt och ingenting i ordning, så tror det var de.

14 September

Vaknade jag klockan sex då jag inte kunde sova ordentligt då jag inte kunde komma till ro, så då började jag plocka lite i köket och lite i stora rummet sen väckte jag älskling vid 8 för då kom pappa och hämtade oss för vi skulle ränsa ut de vi skulle ha i källaren, det enda vi skulle ha var en låda från tre som en av våra mobiler legat i. Resten slängde vi. SÅ fixade och grje i lägenheten lite, även städa och tog de sista i den andea lägenheten. SÅ rolle fick nycklarna då. Körde till den nya här i sandvången och satte upp gardeiner och sånt, vid tolv stack pappa då han skulle till norge på affärs resa. Mike kom och hjälpte till att sätta upp bok hyllan. Fick undan lite lådor och likande.

15 September

 Då skulle jag jobba kväll, så jag skulle börja klockan 2. Men jag vaknade 8 då jag inte var helt färdig än i lägenheten så kunde väll inte sova ordentligt för de denna natten heller. Gcik ner till bovärden för att jag ville gå igenom några saker med honom, så han kom upp vid kvart i elva, så gick vi igenom några fel som jag ville dokumenteras trots det är slitnings skador, men jag ville att han skulle skriva upp de så inte vi får för de om vi flyttar. Så då var syster också här, lillan var på dagis.

Älsk kom hem vid halv två , så fixade vi lite gerjer här hemma, samt snacka med bovärden så jag började inte fråns klockan fyra, Så slutade jag klockan 8, flr jag hade inget och göra på jobb, så när jag kom hem så gick jag. älskling och casper till affären för att handla, sen hem så packade jag upp de tre sista lådorna. Älsk gick och la sig vid tio men jag ville bli klar så jag la mig vid tolv, trodde ju att jag skulle jobba kväll hela veckan.

16 September

Vaknade först av älsks klocka, så han gick upp sen ringde min mobil, det var min chef som frågade om jag kunde vara "månadens hjälte" (alla dessa uttryck som han använder)  och komma in och jobba direkt då på morgonen, så ja gick ut med casper och sedan körde till jobb, syster var här under dagen och gick ut med casper till mig, för många timmar för honom att vara själv när båda jobbar dagtid.  Så då var hon snäll och diska de sista glasen som skulle in i prydnads skåpen och dra över golven med dammsugaren. Tack.

När jag slutade klockan två så cyklade jag upp till landskrona hems kontor för att skriva i några papper så jag kan få spis med häll (stavning) och diskmaskin som jag ville ha, så kommer om ett tag de där ska bara beställas och dem ska få grejorna sen har jag det, längtar faktiskt:)

När jag var klar där körde jag till frankis för att städa sen hem och tvätta av golven snabbt sen kom svärföräldrarna och mamma, syster och alicia på fika. sen la vi oss vid 11.

17 Septembet

Gick upp vid tjugo över fem, tog på mig, gick ut med casper och sedan körde jag iväg till jobb vid tio i sex, närmre till jobb nu, så cyklar jag riktigt sakta så tar det fyra minuter. Skönt.
Mötte malin och alicia utanför alicia´s dagis, så cyklade vi ner i stan och handlade mat till casper och sen tog vi en fika på maddes sen hem och tog de lungt, sen kom pappa en sväng och kollade lägenheten nu när vi fått i ordning med tavlor och möblerna och sånt. Vi skulle äta pannkakor så då fick pappa också så slapp han öäta nör han kom hem, så pappa och älskling satte på ben på min hylla och satte upp luckan till kryddskåpet. sen stack pappa och vi la oss vid halv elva.

Idag, 18 September

Gick upp tjugo över fem som jag gör varje morgon dp jag jobbar för middag, tog på mig och gick ut med cap sen cyklade iväg till jobb. Slutade klockan två, så körde bort till frankis för att städa där, så mamma kom bort och mötte mig där så handlade vi fika sen hem till mig och fika, sen stack mamma hem och jag städade, först vabba jag av golven med den gamla svabben , lät de torka så skiten lossna nu när alla sprungit in och ut med skor, sen dammsugade jag och sedan tog jag min nya rosa svabb och torka av så nu är här fint, älskling kom nyss så vi kollar idol sen ska vi göra varma mackor, sen sängen för jag ska tvätta imorgon mellan sju och elva eller tolv. Så ha de bra..

Tack för hjälpen alla som hjälpte till med flytten

Älskar dig älskling

Kram Cecilia


jag ska

ja jag ska uppdatera, bara hänt en del i heögen och det senaste dagarna, flytt och jobb, men nu är jag för trött, kommer somna, så nu ska jag ut med cap sen ska jag i säng, jag har hört att sängen kallat på mig ett tag nu.. ha de bra..

Trött idag & Pigg imorgon (haha, malin som fattar)- 10 September

För idag hade jag svårt att somna som vanligt, men jag kom hem efter jobb vid 06.20 så vänta vi på att frederik skulle vaknade, så fick kiara mat sen gick vi en runda samtidigt som frederik cyklade till jobb. sen sov vi ett par timmar, men bara typ 3 och en halv timme. vaknade 11.40 av mi9g själv, brukar inte äns vakna av klockan. men sen gick jag upp, ut med casper sen kiara sen gick jag och syster till mc donalds, sen gick vi och hämta kiara och till kvantum för att hämta ut fotoalbum.  sen gick vi hem, så kom emma och snackade lite, körde pch kollade var dem skulle bo någonstans. Hem igen sen kopm stefan nu i kväll och hämta kiara, han kom hem tidigare än väntat.¨så nu kallar sängen, sen ska jag till jobb, sista natten för denna veckan förhoppningsvis.

ha de bra..

puss cecilia

jag älskar dig älskling och cap 

8&9 September

På ett sätt känns det inte lönt för mig att skriva så mkt nu när jag jobbar natt, jobbar över huvhud taget. För mitt liv då är inte så himla intressant. är det de endå?? hehe:P

Efter jobb igår morse så cyklade jag med älsk till jobb och tog städningen där då medans jag var pigg så slapp jag cykla dit när jag vaknade och var trött. När jag var klar där så cyklade jg och handlade bullar sen hem till syster för att äta frukost, men när jag kom dit så var hon inte hemma, utan mike låg i sängen med en utsalgen alicia med hög feber. Så jag och mike åt frukost ist, sen vaknade lillan, så blev lite bus med henne innan jag cyklade hem och sov. Vaknde vid 4  då jag igck ut ett par runder med casper och sedan åt jag och älskling pizza (bra och äta de när man ska gå neråt, eller inte) sen vila jag lite sen stack jag till jobb.

Idag så cyklade jag hem efter jobb och vid sju kom bror med kiara gumman, som jag ska ha till torsdag då han är och jobbar längre upp och inte är hemma och kan ta henne, så mamma och pappa tar hand om cvasper nu när jag har kiara, men lite jobbigt mellan åt, först går jag en runda med casper och sen en runda med kiara, men vad göra man inte för sina älskade vänner alltså vovvarna då. Dock lite synd om katten när hon får vara instängd på toaletten när kiara är här , för hon gillar inte katten spec mkt. Men skrållan är bara inne och äter sen går hon ut igen så det är ingen fara.

Så imorse så gick vi en runda sen sov jag. När jag vaknade så gick jag en runda med kiara sen gick jag en lång runda på en och en halv timme med casper, så imorgon så ska jag ta kiara ¨på en lång runda.

Bara tagit det lungt sen, ätit lite och så, sen gick jag ut med kiara så gick vi förbi kenneth ovh ulla och mysan och sa hej sen hem, Nu sitter jag här och ska gå och vila för att sedan gå upp klockan 22.00 för att göra vid mig och gå ut med kiara innan jag ska till jobb.

Inte fått reda på det personligen men såg  att jag inte längre ska vara fadder till marwin vilket gör mig ledsen och besviken. Alltså först får man reda på att man ska vara det och blir jätte glad för det, glad som ingen annan lisom, sen får man en spark i ryggen typ att man inte ska vara det. Vet inte hur jag ska ta de, men det får ju gå, har jag något val? Nej jag tror inte de.
Är ju faster, det kan ingen ta ifrån mig iaf. Men klart man blir lite ledsen.

Nej nu kallar sängen. ha de bra

Puss Cecilia


Kiara


7 September

Som vanligt så har jag vänt på dygnet, så la mig kvart över fyra i natt och gick upp halv fyra i eftermiddags, så har typ baravarit ute med casper ätit och suttit vid datan och kollat tv, ska snart gå och vila för att sen ta mig till jobb till klockan 23.00

känner mig fortfarande besviken poch ledsen faktiskt

och om en annan grej. jag börjar tvivla nu-

vilket rolig uppdatering, ja så roligt liv har jag just nu när jag jobbar natt..

ha de bra
älskar dig cap

Uppdatering 6 September

det blev inte riktigt som jag hade planerat min dag kan man säga. Efter lagning av min nagel så skulle jag hem och städa lite snabbt sen bumms i säng. Man ska aldrig ha en planering, inte jag iaf, för jag kan aldrig hålla den.
Men som sagt så var jag nere och laga min nagel klockan tio, sen stack jag hem till syster och em och åt frukost, tröttare och tröttare blev jag, så jag cyklade hem vid halv tolv, tittade lite på datan och sen städade jag, jag skulle egentligen städat mer imorse än vad jag gjorde, men när jag kom hem från syster så hade jag typ allt kvar förrutom stora rums bordet, lägenheten är inte stor men det tar endå tid. Så jag kom inte i säng från halv tre, och då hade jag varit uppe sen klockan 15.00 sen i fredags.

förresten jag glömde att nämna i morgoninlägget att jag och ankan hade bastat i morse, så skönt också satt vi och snicksnackade (som ankan säger) där, sen ducha och görde vid oss innan alla andra kom.

Vaknade gjorde jag vid halv sju då mamma ringde och sa att dem precis hoppas av bussen vid öb, så jag tog casper och gick upp dit och mötte dem, så då var älsk också där så han hjälpte dem med kärran (stavning).
sen har vi bara varit hemm och gjort absolut ingenting.
Var på atatoil innan och köpte en sådan grandiosa pizza, gott var det, kom på vid 23.00 att jag var hungrig att jag inte ätit på hela dagen.

Nu sitter jag här och klockan är snart Halv fyra, jag har ju klart vänt på dygnet eftersom jag jobbar natt och kroppen har vant sig att vara vaken på natten och sova på dagen.
Imorgon kväll börjar jag jobba igen till torsdag morgon, om det inte blir extra natt för då jobbar jag tills fredags morgon.

Ringde tjejen som bor i lägenheten vi ska ha och dem kanske redan flyttar ut denna helgen, vad skänt det hade vatt iaf. Men hon skulle inrga mig imorgon. Vi skulle få nycklarna den 14-15 september, men så visse dem inte riktigt dag, och efterrsom jag flyttat el och adress ändrat och allt sånt tills den 15 så ville jag höra och då sa hon att dem kasnke får hjälp redan idag då (lördag) men var inte säkert, så hon skulle ringa imorgon. Isf så kan man börja flytta några lådor och få upp saker i skåpen och sånt så slipper man allt på samma gång.

Jag är djupt besviken, ledsen och arg. Jag kan anse och tycka att man säger först inte en grej och sen ändrar det drastiskt. Nej, man ställer in sig på en sak och blir en annan, ussh nej, sånt funkar inte för mig.


nu ska jag ut med cap sen kallar sängen, brevid min älskling som jag älskar

jag älskar dig casper


6 september

nu är klockan strax 9 och jag är riktigt trött. har jobbat natt, så gick på klockan 23.00 och slutade klockan 06.12. jobbade extra natt för det var mkt och göra och jag hade endå inget bestämt, men jag ska ner och laga en nagel klockan tio och kan därför inte gå och lägga mig för jag hade aldrig vaknat då för mamma och pappa har åkt iväg till tyskland men några så har ingen som kan väcka mig då. så nu är jag trött och sitter här, älskling ligger och sover. så jag ska städa av lite här torka bord och damma lite, sen ska jag ner och göra nageln klockan tio sen hem och bädda rent, dammsuga och tvätta golvet sen ska jag sova ett par timmar, älsk ska endå jobba idag så.

nej kanske kommer lite mer senare. ha de


ankan (sysslar med massa skit på jobb)

4&5 September

4 September

igår gjorde jag absolut ingenting, gick upp vid ett eller drog mig upp klockan ett och sen gick jag ut med cap och gjorde vid mig stack till frankis och städa sen stack jag hem och gjorde mat sen gick jag och la mig sen vid 10 gick jag upp och stack till jobb klockan halv elva. jobba och slutade klockan 06.12

5 September

idag har jag ställt klockan på 11 för jag skulle med och hämta systerdotter på dagis, det är första veckan hon är på dagis så fröknarna där känner igen mig när jag ska hämta lilla dockan på dagis. men halv tolv vaknade jag och insåg att jag inte hann att göra vid mig gå ut med cap och gå upp till sjukuhuset där dagiset ligger någonstans på 20 min, så stängde av larmet på mina klockor och somnade om, vaknade lite små irriterad klockan tre övet att ingen hade ring mig. så jag gick ut med cap sen packa jag lite sen gick jag till infarten och handlade lagegrejer till min cykel som pappa ska laga för där är punka på framhjulet och handlade dricka till älsk.
hemma, åt ich nu sitter jag här. ska ut med cap nu strax sen är det sängen för inatt ska jag jobba igen, egentligen skulle jag haft helg nu men där är mkt och göra och det är bra betalt så varför inte? har ju inget annat för mig endå.

ha de ba

älskar dig älsk & cap


3 september

Idag har jag inte fått mycket gjort faktiskt, vaknade någon gång vi ett tiden då syster ringde som jag bad henne men fy så ont jag hade i mina ben så jag vägrade gå upp, så somna och vaknade var femte minut de sista två timmarna ungefär- mamma ringde mig vid halv tre och sa att hon glomt att ringa (som vanligt) men hon jobbar med barn, ibland mkt barn och därför glommer bort eller inte hinns med.

gick ut med cap, och sen cyklade jag ner i stan och tog en fika med syster och alicia (det också som vanligt) hehe:P sen gick vi vidare bort till emelie på körskolan och snackade lite skit sen gick syster och alicia för alicia höll på och somna i vagnen och det fick hon inte för klockan var för mkt, då hade hon inte somnat nu ikväll. jag och emelie sto och pratade en stund till innan jag begav mig hemmåt. När jag kom hem så nfrågade jag mammi om hon kunde göra mat, de som jag egentligen skulle göra men så kunde jag hopp in i duschen samtidigt, och snäll som hon är så gjorde hon det så det blev spagetti och köttfärssås, tack mammi, älskar dig.

ssen blev det idol som för många andra, direkt efter idol blev det sängen för mig, men slumrade till bara tio min innan klockan ringde, så gick upp och pussa på älskling. satte mig här och snart ska jag gå ut med cap och sen bege mig till jobb. så ha de bra..

älskar dig cap
älsk,
malin
stefan
mammi
pappi
marwin
alicia

ja, familjen helt enkelt:)


jag saknar dig


2 September

som sagt så hade jag jobbat natten så jag slutade klockan sex imorse, så jag cykla hem och kolla lite data gick ut med casper sen gick jag ocg la mig klockan 07.15, gick upp vid ett så gick ut med cap och tog på mig sen cykla jag ut på frankis där jag har mitt extra jobb, jag städar där då. var klar vi 4 då jag cyklade hem till syster och hämtade alicia och sen cyklade vi ner i stan o´ch fika med emma, hem igen och lämnade alicia sen cyklade jag till infarten och mötte upp mamma där.

jag satte in en påse i skåpet sen gick vi in och handla, så när jag kommer hem taooar jag en nyckel från mina byxor, och vad tror ni att de var?? jo det var nyklen till skåpet på infarten så suckande fick jag cyklade tillbaka till infarten och hämta min påse, och op vägen hem mötte jag robban och josse så snackade lite med dem.

Till sist när jag kom hem så lagade jag mat, blev chili con carne med bröd, sallad och tzatsiki. mums.
så kom mamma och ner och åt men hon åt nått annat för hon gillar inte chili con carne, sen kom älsk hem vid 20.15 sp han åt då och jag gick och la mig. så nu sitter jag här har lite halv stressigt.

så ska ut med hunden nu sen ska jag dra mig iväg till jobb, jag började klockan 23.00-06.12'
ha de bra

älskar dig mammi, cap älsk och de andra i familjen:)

1 September

som vanligt vaknde jag halv elva, så låg jag och casper mös en stund sen gick vi ut en runda, sen ringde syster vid 11 och frågade om jag kunde komma ner i stan lite tidigare, så jag cyklade ner och mötte henne vid halv tolv, så gick vi till banken och lite sånt. Efter banken så skulle vi gå och möte emelie vid hemmakväll så alicia fick låna min mobil, emelie går intensiv kurs nu så hade hon rast, så vi skulle gå och äta/fika på maddes, men när vi är utanför maddes så skulle emelie bara röka upp så ringer malins telefon och jag säger bara är det mike, hon bara nej det är du så hon tryckte av samtalet, så vi kollade i vagnen och under alicia om det är hon som hade råkat trycka fram samtalet för malin var det sista uppringda samtalet. men nej, så fick malin ett meddelande på sin telefon att om hon kände den personen med den telefonen så fanns den på h&m så vi traska bort där, så fick jag beskriva telefonen så fick jag den, hon kan ju inte bara ge mig den för den kanske inte är min. men som tur är var det ju någon snäll människa som gick och lämna den någonstans direkt, för dem kunde lika gärna snott den.

Iaf sen gick vi till maddes och fika, sen följde vi emelie bort till körskolan igen sen gick vi en runda sen cyklade jag hem, då ringde jag min chef och frågade om där är något denna veckan så det var där så jag ska jobba natt, så jag ska sticka om ca 40 min, för jag börjar 23.00. och sen slutar jag klockan 06.00 imorgon bitti, så säger god natt till alla er som ska sova, ha de bra.

älskar dig älsk, cap och alla de jag tycker om

31 Augusti

idag vaknade jag av att pappa ringde på dörren, då pappa och frederik skulle till knutstorp och kolla på stcc eller vad det hette, motorcyklar bilar och sånt.
så jag gick ut med caesar en runda sen kollade vi lite rundor på datan och tv sen packa jag lite, vi flyttar ju om 2 veckor:) sen gick jag en lite längre runda med caeasr och sen vid 1 så kom syster alicia och mike och hämtade vovven.
så jag fortsatte att packa lite. efter en stund så cyklade jag och mammi ner och handla lite på city gross vilket behövdes. stor handlade dock inte för jag tycker inte det är lönt nu innan vi flyttar för då ska man bara dra ner det igen snart så det väntas med till vi flyttat.

När vi var på city gross så kom syster och alicia ner och mötte upp oss där, har ju inte träffat dem på hela helgen, ovanligt för vi träffar dem varje dag. Vi cyklade hem till mamma och pappa och fick men pappa och frederik var inte hemma än, sen cyklade syster och alli hem igen  för det har ju varit en lång helg för dem och lillan var nog trött.

så jag städade och fick lite hjälp av mamma, det är så tråkigt ibland. men här var extremt hårigt efter caesar, han fäller nått kopiöst mycket, och sen är det kanske också för att han är för stor till denna lägenheten.
så blev här rent och fint igen, hatar att ha hårigt eller skitigt över huvudtaget. men klart att jag ställer upp och passar vovvarna:) man kan som sagt bara städa efter, och sen är det alltid kul när man ser resultat.

Vid 5 kom älskling och pappa hem så vi åt tacos hos mamma och pappa vid 6 tiden, sen har vi typ bara tagit det lungt, har sorterat alla mina bilder här på datan. och bara kollat lite tv och kollat runder på datan.

frederik ligger och sover och vänder sig om och välter ner ett glas med lite cola i, så det går i sönder precis brevid honom, men vknar inte, så nu har jag precis legat på alla fyra med en tändare med lampa i och tagit upp glas och torkat glassplitter.
så nu ska jag gå ut sista rundan med casper sen ska vi sova.

god natt

älskar dig älskling& cap


RSS 2.0