Öresund runt med älskling

Idag så gick jag upp vid nio tiden och gjorde vid mig och så. Sedan väkte jag älskling så gick han också upp, när klockan var ca tio i tio så begav vi oss till stationen och köpte biljetter och sedan åkte vi vidare mot köpenhamn, vi var där ett par timmar och gick runt och tittade i affärer och så, mysigt. Köpte även fina sköna converse.



Efter ett par timmar i köpenhamn så tog vi tåget mot helsingör.




i helsingör så var vi bara en snabb sväng, inom och handla lite dricka, men cider är dyrare i danmark än i sverige, han  affären sa att det inte länade sig att köpa cider i affären och räknade ut på ett flak kopparberg cider så tjänade man in 200 kronor på att handla ett flak i sverige. sjukt egentligen.

sedan tog vi båten till helsingborg och tog tåget därifrån



så vi har tagit en Öresund Runt resa idag. Mysigt har det varit.

Eftersom vi varit borta hela dagen sp har casper varit ute hos pappa idag så slapp han vara själv, han sover där i natt igen då jag ska iväg imorgon kväll. Jag saknar honom, det är tomt utan han också.

När vi kom hem så plockade jag undan lite och sedan kom rikard från älsklings jobb och hans fu och hämtade en liten kise, dem skulle egentligen ha den andra hanen men dem fastnade mer för den svart och vita så dem tog den ist. Jag lunde hålla mig när dem var här men när dem hade gått så brast allt, jag blev så ledsen, Man är så van att man haft dem omkring sig i 13 veckor och helt plötsligt så är dem bara borta. ussh och fy.




imorgon så lämnar den lilla tjejen också, då får hon också ett nytt hem och på söndag lämnar den andra hanen. Sen har jag den svarta kise ungen kvar. Det känns så jobbit.

Det är nu man saknar allt det dem verken skulle eller fick göra. Bara dem hade varit här så hade det varit bra. Men jag kan ju tyvärr inte behålla dem. Som tur är har vi stelariserat skrållan nu, för jag ville inte ha fler kullar, inte älsk för den delen iheller. Flr det är så jobbigt när man ska lämna dem ifrån sig så..

det är denna lillkillen som lämnade idag,


Nu ska jag läsa lite i min bok sen blir det sängen. Har varit en lång men mysig och rolig dag


Ha det bra
Puss från oss

Casper, Min Livskamrat, Min bästa vän

Blev så ledsen tidigare idag då jag stog med casper i famnen och började tänka dem tankarna jag inte får lov att tänka, den dagen han inte finns i mitt liv längre. Jag vet att den dagen kommer, om några, om många MÅnga år hoppas jag. Jag hoppas innerligt att det dryer MÅNGA år tills dess. När den dagen väl kommer vet jag inte hur ag kommer reagera, antagligen trilla ihop och stänga av omvärlden. Dett är min bästa vän, min livkamrat.

Jag fick dig som min studentpresent, den bästa present jag någonsin har fått och kommer att få. Inte någon vanlig present som man kanske lägger undan efter ett tag och glömmer bort, och som man alltid har kvar om man så vill.
Nej, det är en levande varelse, en fin bebis vovve, en bästa vän och min livskamrat för alltid. Denna hemska dagen kommer att komma tyvärr, men han kommer alltid att leva kvar i mitt hjärta och minne, det föralltid. Detta är någon kärlek som inte går att förklaras, någonsin. Det är bara en STARK kärlek som bara finns där, som fanns där från första början.
När jag är ledsen så kommer du alltid och lägger dig intill mig, och pussar bort mina tårar, precis som om du förstår, jag tror på att du förstår. Jag pratar med dig när jag är ledsen, du vänder på huvet till den ena sidan till den andra, det är ditt sätt att visa att du förstår precis vad jag menar. Du är så söt när du lägger huvudet sådär på sned, ibland skrattar jag åt dig för det ser så sött ut. Vad skulle jag gjort utan dig. För mig är du min bebis, mitt barn så som andra människor ser sina egna barn. En oändlig kärlek.
Jag Älskar dig Casper hjärtat






Min lördag och Söndag

Igår så vaknade jag vid tio tiden så jag gick upp coh gjorde v id mig och tog ut min bebis vovve på en runda och sedan så mötte jag upp syster alicia och mammi nedanför mig vid halv tolv så gav vi ut till mormor och morfars backe och åkte pulka och fikade.

När vi varit där ett bra tag så gick vi hem och lämnade av pulkan hos syster sen gick vi vidare ner till stefan sara och marwin, men lilleman sov. så ja, vi snackade lite och så sen vaknade lilleman så man fick träffa och pussa lite på han också. När vi varit där gick vi till city gross och sedan bort till hemmakväll, jag var så otroligt godis sugen. Sedan hem och bosatte mig i soffan resten av kvällen.

Idag söndag så har jag haft allmänt tråkigt, men jag har inte velat gå hemifrån idag, kännde att jag ville vara hemma hos casper hela dagen idag, han var så "mammig" igår. + att jag jobbar kvällen denna veckan så ser han inte så himla mycket och sedan ska han sova ute hos sin mormor och morfar torsdag till fredag och lördag till söndag, sist nämnda bara kanske.

som sagt har jag varit så rastlös och haft tråkigt idag, pratat lite med pappa sen har jag ringt ner syster och mamma idag, bolla mellan dem hela tiden, jag ville inget utan jag ringde stup i kvarten och bara frågade vad dem gjorde. Till sist så sa dem att dem kom hem till mig och hälsa på iaf, hehe.. så jag bakade en kakka så fikade vi lite sen gick dem igen.

Nu ska jag dra fram dammsugaren och städa lite sedan blir det lite mat och sedan lugn kväll i soffan.

jobb kvällsskift denna veckan. 14-23

fredag ska jag och älskling till köpenhamn och bara vara, skönt och mysigt.

ha de bra
puss från oss

Lilla prinsessan sitter ben i kors, sötnos, moster älskar dig


Lillprinsen har börjat gå, så duktig, Faster älskar dig

Trött jag är

så jag ska alldeles strax gå in och lägga mig, eller jag och casper ska snart gå in och lägga oss.

Idag skulle jag egetnligen slutat klockan ett. Skönt tänkte jag. tänkte att jag kanske till och med kunde gå tidigare, men icke sa nicke. Vi har typ inte ahft ett skit att göra på jobb verken igår eller idag, men vid tolv kom där in ett jobb som helst skulle vara klart till klockan tre. Som alltid klabba de så var inte riktigt igång för än vid halv två. så körde på till kvart över tre sen gick jag hem. Då hade post bilen kommit och hämtat grejerna, körde halva jobbet. De var endå inte lönt för mig att stanna då det endå inte kommer en ny bil för än på måndag klockan tre så jag sluta då ist för klockan ett. Ja övertid är bra ibland, ger mer pengar och bra om man ställer upp då och då.

Idag fick vi även våra löne kuver, Och ja, det var dett bra och positivt brev denna gången. Jag blev helöt lycjlig ochr ingde mamma klockan halv sju och sa vad jag fårr i lön:P haha. Men som tur var hon redan på jobb då så..
Blir en bra månad. Behöver jag inte hade lika mycket ångest över de jag ska betala som jag beställt. pjuuoo.

Väl hemma gick jag ut med min älsklings vovve och sedan sprang ner i tvätt stugan. Sedan begav jag syster och alicia oss bort till backen så lillan fick åka lite pulka idag, hon tycker ju det är så roligt. Var där en halv timme eller nått, tror lillan frös lite sen. Ja, jag åkte också med henne, och det tyckte hon var roligt som bara den..

Hon skulle även försöka dra mig, men givetvis så fick jag putta på med fötter och händer men det var jobbigt kan ni tro. Hon skulle dra mig upp för backen, det var ennu jobbigare, sista biten fick jag resa mig för det orkade jag inte. Men hon skulle till och med dra mig ner . Men då stoppade jag mitt i backen. Hon trillade så jag och syster skrattade för de såg roligt ut och då skrattade lillan också.

När det var färdig åkt gick vi bort till affären, sen gick lillan och syster hem och jag stog kvar och pratade lite med emelie och gustav som vi träffade på där.

Jag vandrade hem och mellan tvättningarna så plockade jag lite här hemma och städade. sen har jag i princip bara suttit u soffan hela kvällen, och kollat på lets dance.

Var ute med casper för en stund sen så nu ska vi gå och lägga oss, trötta som vi är.

Fick öven ringa veterinären idag, för jag var lite oroligt, casper andas fort ut och in samtidigt låter han som, ja vad ska man säga för att vara närmast, en grisk. precis som han schippar efter luft, det har hänt lite då och då men de senaste två dagarna har han gjort det mycket. Men veterinären sa att denna typen av hundar låter så ibland, det var vanligt. Det är då innååvända nyssningar, det kunde också vara noskvalster men det är inget farligt.
Men så fort det är något sånt så blir jag orolig, för på kavalier/spaniel hundar är det vanligt med hjärtfel runt fem års ålder, peppar peppar så hoppas vi inte på de.
Jag skulle avvakta helgen så får vi se om jag går dit med honom, idag har det dock varite mycket bättre än onsdags och torsdags så det är skönt. kan ju öven vara snön han nosar i sig.

Ha de bra
Puss från oss




Trötte dag

yes, efter jag slutat klockan två så körd ejag hem och ci ut med casper hjärtat och sedan cyklade jag till mammas jobb och träffade syster och lilla prinsessan och mammi så klart. Pappa träffar jag ju varje dag på jobb.

var där ett tag, och ännu fattigare var jag när jag cyklade där i från. jag beställde lite från en katalog dem beställer ifrån. fina och billiga kläder, men de ökar i pris när man sitter där och tittat och väljer.
Väl hemma så sov jag 45 min. sen frågade jag mamma snällt om hon kunde köra förbi mig efter hon slutat och väcka mig. men när hon gått så somnade jag om igen, onädigt att hon kom och väkte mig. Hade inte mage att säga till henne att jag somnat om. Men jag frös så så jag la mgi för att värma mig lite. och det resulterade i att jag somnade igen, emn hon läser de här ju. Hon var snäll och väkte mig och jag somnar igen, vilken stil alltså:P

lagade sen middag efter duschen och runda med casper, nu för ett tag sen gick jag sista rundan med casper och nu kallar sängen.

ska upp tidigt imorgon också ju.

Ha de bra
Puss från oss

Pulka

Det var soligt och vackert väder idag också. Jag jobbadde ju mellan 06-14 . skönt när det är så fint väder. tradigt och jobba kvälls skift alltid, men spec när det är så fint väder. Iaf. När jag slutade klockan två så cyklade jag hem gick ut med casper en sväng och sedan tog jag på mig igen och mötte syster och alicia borta vid den lilla backen vid mig så lillan fick åka lite pulka och det gillades mycket. Hon skrek och skrattade om vart annat men samtidigt blev hon arg när hon skulle dra pulkan själv men inte gick som hon ville eller när vi skulle sätta henne i vagnen och hon inte skulle åka med. Den ungen har temperament kan jag kugnt säga. Men jag älskar henne endå.

När vi var färdiga så gick jag hem igen och städade. Här luktar apa rent ut sagt. Det händer ju lite olycker då och då i bland annat köket från katt ungarna.
Städadr varje dag. Vill inte ha de lukten. Ska bli skönt när dem får nya hem så jag får tillbaka min lukt här hemma igen men samtidigt så kommer jag sakna dem starkt. Man kommer sakna det man inte ville ha innan som allt stimm som dem håller på med när dem inte ligger och sover, men samtidigt är dem så mysiga.
Det är roligt och gulligt att ha kullar av kattungar men jobbigt också. Innan dem går i lådan fullt ut och det jobbigast av allt är att lämna bort dem fast jag känner dem som ska ha dem så jag har möjlighet till att hälsa på. Men endå.

Nu ska jag gå ut med casper sen är det sängen. Tänkte att jag skulle försöka lägga mig i tid idag.
Såg nyss för en stund sen senaste avsnittet av "the secret life of an american teenager" Och det är en HEL vecka tills nästa kommer. PUST.

Ha de bra
Puss från oss




Fruktansvärt ARG

Igår gjorde jag absolut inget i princip och endå var jag borta hela dagen. typ. Pappa kom och hämtade casper vid två då cyklade jag ner till bror, tänkte jag skulle träffa Marwin lite men dem var på kalas, när vi ätit lite nudlar och jag kikat på lägenhet, så fin den blivit. lite avundsjuk måste jag säga:P hehe så åkte vi ut till mamma och pappa. helt hund penssionat hade vi där ute, zingo casper och kiara. Stefan skulle fixa lite och mamma skulle hjälpa mig och sy upp mina gardiner. klarar de säkert själv men min mamma är bäst på det och jag vet att de blir bra när hon gör de så hon fick då göra det. Tack mammi.

När stefan var färdig så åkte vi hem till dem igen, men sara och lillprinsen hade inte kommit hem än. Min cykel stog ju nere hos dem så jag cyklade hem igen och bara sega i soffan hela kvällen.


Jobb idag och resten av veckan mellan 06-14. Har väldigt ont i min ena handled idag, måste kanske gå och kolla de, Måste iaf köpa handleds skydd. Det är ju rätt tungt arbete med händer och för övrigt hela kroppen. Det tar på en.

Som sagt så var jag väldigt arg, eller jag blev det iaf på jobb. Känner att jag inte kan skriva ut riktigt vad och så men iaf, det handlade om att vi skulle byta maskiner och så och där är en maskin inte jag kan köra för den har jag inte lärt mig, jag ringde min chef som då var sjuk och ville ha klartecken från honom vad jag skulle göra så jag har ryggen fri. Bara det att en annan har nog pissförstått mig rejält och blev ännu surare. Jag förklarade hur jag tog de och hur jag kännde de men som sagt, sur. Jag blev väldigt arg just då. Brydde itne mig så mycket, egentligen en bagatell sak men blev endå arg. Så när min andra chef eller förra eller jag vet inte, Råttan iaf kom och frågade vad de var och sa att en annan sagt till honom om jag avrit grinig mot en annan så kom tårarna, så sa han du ska inte vara ledsen, så då sa jag jag är inte ledsen jag är arg. Men vi kan prata mer om de sen för nu kan jag inte, är för arg för de nu.

Om jag ska vara ärlig, så var jag arg änna tills jag kom hem och hade sovit två timmar, men nu är jag glad igen. så det så.

Nu ska jag och älsk värma en pizza och vitlöksbröd sen ska jag duscha sen sitta i soffan resten av kvällen typ.

Ha de bra
Puss från oss

Jag Älskar Dig


Alla Hjärtans Dag

Idag är det alla hjärtans dag

Grattis på alla hjärtans dag älskling
Jag älskar dig.

Vad skulle jag gjort utan dig? Du är mitt allt och kommer alltid till att vara det. Du är min andra hälft, nu och för alltid.

Och grattis på alla hjärtans dag min fina vovve casper. Jag älskar dig. Min bästa vän, Min livskamrat.

Idag när jag kom hem från granet så stog där Tre röda rosor på bordet som älsk hade beställt som dem kom med idag. Hur mys och gulligt som helst. Tack älskling. Älsk fick en rosa skjorta av mig.

Ha de bra
Puss från oss


Underbart Väder

Underbart väder idag också. Satt i soffan lite vi datan när jag vaknat halv tio och vatt ute med casper och såg så vackert väder det var idag också.

Jag rigde mike och sa att ag kommer och hämtar Alicia vid ett så ska vi gå till granet, så kommer vi båda ut.

Vid halv tolv cyklade ag ut till kvantum för att hämta min stubbe som jag beställt (liten smörgås tårta) som vi ska ha ikväll.

Vid ett hämtade jag lillan så begav vi oss till granet och lekte. Skönt väder med kallt.

Vid halv tre tiden kom syster så fikade vi sen rörde vi oss hemmåt.
Jag frös som in i och det gjorde nog lillan också tror jag.

Nu sitter ag här i soffan och har tinat upp ett tag och ska strax ta mi ett bad. Skönt det också.
Kan inte ta ett bad när man är iskall för det är inte bra, man kan få värk av det.

Så nu blir det strax bad.

Idag har jag och slicia haft en mysig dag i granet. Min lilla ögonsten. ag älskar dig Alicia.

Ha de bra
Puss från oss


Senaste dagarna

Har varit hemma hela veckan som gått.Skönt att bara ligga på soffan och kolla film. Nu mår jag dorck bättre men tror att det är något jag inte tåler. Men akn inte sätta fingret på vad, Får se när och vad jag äter då. Får hålla lite koll på de.

Som sagt så skickade min chef hem mig igen i tsdags. Onsdag låg jag på soffan.

Torsdag låg jag också på soffan hela dagen, men närmare fem tiden så tog jag på mig och cyklade ner i stan. Behövde lite frisk luft och körde ner i stan och köpte alla hjärtans dag present till älskling, blev en rosa skjorta som jag föälskade mig i.

Igår Fredag så mötte jag Emelie gumman vid kvart i tio så gick vi och hömta min underbaring till syster dotter Alicia och vandrade ner i stan. Det var så vackers och skönt väder så ci gick ist för tog bilen.

Hon handlade present till sin pojkvän gustav och sedan tog vi en fika på maddes. Sen gick vi hem till mig och busa lite emd Alli och katterna och sedan medans ag tvätta så var vi också ute på lekplatsen med alli.

Dem följde med mig ner i tvättstugan innan vi skulle gå och lämna lillan. Vi tog med vagnen ner som alli då satt i, hon somnade rätt fort så hon sov en halvtimme på vägen hem.

Emelie hämtade upp mig utanför mike och malin och alicia så körde vi ut så vi gick ut med zingo gubebn och sedan vidare till jysk och ÖB.

Sen hem och tog upp sista tvätten.

Vid sex körde jag hem till mike och alicia (malin jobbade) och lämnade pasta. Deras var slut och jobbigt att ta med alicia till affären. Det lär fel men ja ni fattar nog. Så slapp han dra på henne alla kläder och sånt. Så jag passade på att äta där också. Spagetti och köttfärssås.

Cyklade hem vid sju igen icg spenderade resten av kvällen i soffan. skönt.

Dock somnade jag i soffan vd tolv, vaknade halv tre i natt och skulle but med casper. Men somnade igen och vaknade klockan fem. Gick då ut med casper och seda gick vi och la oss inne i sägen brevid älsk.

Ha de bra
Puss från oss

Sjuk

Yes tradigt nog.

Var hemma igår för jag mådde inte så bra, men det känndes bättre igår än diag endå tycker jag. Vaknade vid halv tolv idag och kände mig så trött fast jag endå la mig i hyffsad tid igår. Kände mig hängig och ont så där i hela kroppen man har precis innan man blir sjuk om man säger.

Stack till jobb vid två och redan då sa en till mig att jag såg hängig ut, tänkte inte mer på de utan fick försöka gilla läget på nått sätt.

Min chef kent kom sedan till mig och frågade om jag inte mådde så bra och svaret blev ju ärligt och nej inte dirket men vad gör man. Så sa han att jag kunde lika bra gå hem igen än att stå där och må dåligt och vara sjuk. Men jag stannade kvar till fem och sedan gick jag hem. Handlade en calzone med mig hem till mig och älsk som vi dela för ingen ville ha en hel endå.

Har suttit lite vid datan och nu ska jag sätta på ytterligare en film och bara ligga och dega i soffan, blir nog inget mer jobb denna veckan. men vi får se. Inte imorgo iaf. Men ska nog endå ta mig ut en sväng så man får lite frisk luft. Får se hur det är imorrn. Ska tydligen snöa mycket nu, snöstorm typ enda fram tills i mågon för middag emn det vet man aldrig så de får vi se.

Nej film och mys i soffan med casper.

Ha de bra
Puss från oss


Ludde puddis

Ludde puddis. Jag saknar dig otroligt mycket. När ska du komma hem? Jag väntar varje dag på att du ska komma, viftandes med din svans så glad som du var/är. Så jag kan få gosa och mysa med dig igen. Snälla kom hem snart. Jag älskar dig nu och alla dagar som finns


Fredagen + Grattis

Ska börja med och säga grattis till min älskade systerdotter alicia som idag blir 1 år och 8 månader. Jag älskar dig hjärtat. Du kom in i mitt liv med en storm och jag älskade dig från första stund. Innan du e
ns kom till värde så älskade jag dig oväderligt mycket. Kärleken till dig ditt lilla liv går inte att beskriva, Jag kan aldirg beskriva och förklara jag kan bara skriva att jag älskar dig otroligt mycket, Ett av moster allt, ja det är du.



Igår så var jag hos tandläkaren igen. Fick för mig att jag skulle vara dör tio men jag skulle vara  där klockan ett. Men dem ringde och väckte mig vid fem över halv åtta och frågade mig om jag hade tid och kunde ta mig dit till klockan 9. Så jag gick upp, slängde på mig kläder och sprang ut fort och kissa med casper. Cyklade iväg till tåget och hant till och med med de tåget som gick fem över 8. Jag hade räknat med tåget kvart över. Men det var ju bara bra. Jag var där vid tjugo i 9. Dem öppna luckan och jag sa mitt namn sp jag anmälde att jag anlänt. Det första hon sa var, "det var snabbt macherat, Tack så jätte mycket att du kunde komma nu, vi hade så många sjukdoms fall"  Sen tacka hon mig två gånger till, men de var som både hon och jag sa, Det är ju skönt sen och ha hela dagen ledig, så de var de.
Nu är jag färdig med min behandlig av rädsla hos tanläkren så nu slipper jag gå så ofta. Men det har hjälpt mig otroligt mycket, inte bara hos tandläkaren. Men de hypnos vi gort i början har jag lärt mig att finna det lugn inom mig som jag behöver för att övervinna min rädsla. Jag är otroligt stolt över mig själv.
Ingen som gjort detta själv eller hört mig berätta, nej ingen förstår hur jag menar, man måste nog gå igenom det själv.
Men guuud vad jag är duktig.
Jag var skeptisk till de i början men det har faktiskt hjälpt mig otroligt.
Ska bara få min syster att gå igenom samma sak. Det Hjälper, det gör det verkligen.

Kvällen blev alldeles lugn, med mycket godis och data och tv då lets dance. Sen kollade jag på serien som många tittar på. Sara sa att den var bra så tänkte jag måste ju titta på den då. "The secret life of an american teenager" I början tycke jag väl den var sådär. Men nu är den spännande om vad som ska hända och så där.

Nu har även bror och sara och marwin flyttat in i deras lägenhet. Jag har själv inte varit där sen det blev helt klart. då dem flyttade möblerna första gången så tvättade jag och skulle jobba natten så då kunde inte jag hjälpa men älskling hjälpte. Andra gången dem skulle flytta möblerna så skulle jag hjälpa till men mamma tyckte de var bättre att jag tog zingo så hon kunde hjälpa. Jag ville ju. Stefan ställer ju alltid upp för mig. Men ja så är det iaf.

Han har gjort mycket själv i den lägenheten. men han tyckte og de var roligt att sedan se resultatet. Men dem har ju givetvis fått hjälp att mamma, pappa syster och saras farmor pappa och mamma. Men han har gjort mycket själv. Själv hade jag inte apllat allt det där själv.

Ikväll skulle vi egentligen hem till älsklings föräldrar för lite kalas för hans bror patrik. Men blev inte av då patrik var tvungen att jobba över. Så det blir imorgon ist. Men jag ska hem till mammi som vi hade bestämt sen tidigare iaf. Så ska vi äta lite pannkakstårta och frossa i gottis och kollamelodifestivalen. Mys med min mammi ikväll då alltså.

Pappa är i malmö på NM (nordiska mästerskapen) i konståkning så han åkte i onsdags och kommer hem på söndag. Så det blir mys med mammi istället och casper och zingo också förståss.

Ha de bra
Puss från oss

Min mammi

Veckan som gått

fredag - Jag gick upp vid nio tiden och gick ut med casper och sedan så cyklade jag till tåget vid tio tiden för jag skulle till tandläkaren. hemma i landskrona igen vid tolv halv ett och sedan vidare ut till mammi och pappi för att gå ut med zingo. Ställde min jävla cykel där ute för jag hade pnka när jag kom till stationen och pappa ko och hämtade mig och körde mig hem, tvättade och städade resten av dagen/kvällen och sen skulle jag jobba natten mellan fredag och lördag med ankan då man ite få jobba själv. Men vad trött jag blev, inget funka som det skulle så jag sket i de efter ett par timmar och hjälpte ankan ist och bytte rullar och sånt. Somnade till en kvart id bordet också. så trött var jag.
Efter vi slutat vid sex så gick vi upp och duscha och basta, det brukar vi alltid göra om vi jobbar sånna nätter som fredag till lördag. Vi gick vid sju tiden, när jag kom hem så strök jag mina nya gardiner och satte upp och kolla lite på datan och sedan körde jag ner till veterinären med skrållan för jag ville kolla hennes sår efter stelariseringen, och det så sådär ut, eftersom kattungarna vatt där slickat och rivit lite så var de som de var men det var ju inte helt illa iaf. Dem tvättade rent lite och sen fick hon en spruta i nacken mot antiinflammation och antibiotika i. sen cyklade vi hem igen och var hemma vid tio så då la jag mig. Lördag då.

Lördag - Efter jag sovit fyra timmar så gick jag upp klockan två och då hade jag mess från Gabby, hon som bygger mina naglar att jag kunde komma vid halv tre ist för kvart över fyra så jag gick ut med casper och sedan cyklade jag ner där. Mötte syster och alli efter så tog vi en snabb fika på maddes sen blev de hem gång och bara lungt hela kvällen.

Söndag - Vaknade runt tio tiden och mamma kom väl vid en elva och hämtade mig så körde vi och handlade lite och hämta lite saker hemma hos mamma och papa sen hem till mig igen.

Medans mamma sydde upp mina gardiner så satte jag degen till bullar. Medan den jäste så åt vi frukost. älsk var på jobb. Sedan bakade jag kanelbullar och sedan körde mammi vi hem till mamma och pappa, älsk var också med, han skulle hjälpa pappa med datan och pappa skulle fixa min cykel som han då gjrode också. tack.

Älsk åkte med mackan dem skulle hämta en nya data till älsk och sedan åt jag där, sen körde pappi mig hem.

Måndag - jobbade mellan 06-14 sedan hem ut med casper, somnade i soffan och och vaknade tio i fyra och skulle vara hos veterinären klockan tjugo i fyra. Så snabbt dit med skrållan så tog dem stygnen på henne, men hon skulle endå försöka vara ifrån kattungarna så mycket som möjligt då de "spruckit" lite. Men nu ser de bra ut.
Hon får dock vara instängd i badrummet på dagarna när jag jobbar och ute när jag är hemma så jag ser om ungarna är på henne eller inte så jag kan ta bort dem så de kan läka någon gång så jag kan släppa ut henne igen. Lungt resten av kvällen.

Tisdag - jobb och sen bara lungt, sov i soffan från coh till då jag var dunder trött.

Onsdag(idag) - Slutade som sagt klockan två coh då cyklade jag hem och gick ut med casper hjärtat och sedan cyklade jag ner till frissan och klippte mig, blev faktikt hel nöjd trots att jag klippte det en bra bit.
Vidare till posten och hämtade ut vagnen som jag beställde till syster, då jag ite var hemma innan idag då dem skulle leverera den så hämta jag ut den, inte så tung och stor låda så jag tog den på pakethållaren, ringde syster och sa att vagnen kommit och hon blev hyper och sprang hem. Vi satte ihop vagnen och mammi kom och tittade en snabb sväng och kolla även mitt hår.
sen skulle hon hem innan pappa åkte iväg.

Syster oxh Alicia följde mig hem, undrars varför? haha, Ny vagn så klart.
ikväll har de bara avrit en lugn dag i soffan, hur skönt som helst. och jag får spader på kiseungarna då dem är hyperpigga och håller på hela tiden, men de kommer endå kännas jobbigt när dem inte är kvar här längre. varför är man aldrig nöjd egentligen?

snart blir de en runda med casper och sen sängen. kanske ska söäga i mit nått att äta också. lite fil.

imorgon skulle hon vara ute från morgon till kväll så nya ljul får hon nog snart köpa. haha.

sista jobbe dagen imorgon då jag ska vara ledig på fredag. Skönt.

Ha de bra
Puss från oss





RSS 2.0