Det var ett tag sen

Jag skulle ha skrivit i flera dagar nu men känt att tuden ite räckt till eller för trött för att skriva och då blir det inget bra så det har varit lite dött här.

Lördags - Jag gick upp vid tio och gick ut med casper och sedan cyklade jag hem till syster där mamma redan var så jag mamma alicia och malin åt lite fruskost innan vi tog på oss och gick ner till stan, jag mamma och alicia då, malin skulle jobba och mike var på handboll så vi tog lillan och traska ner i stan, gick lite i affärer och sedan tog vi en fika på maddes. Blev en vända ner om city gross också.

När jag kom hem så städade jag lite och sen tog de lite lungt, sen kom mamma och alicia och pappa, efter ett tag kom älsklingens föräldrar, vi skulle ju ha lite kalas för älsklingen som fyllt år, han ville inte ha nått men jag tyckte att dem endå kunde uppvakta honom lite iaf. Syster kom när hon slutat, bror och dem var inte här men han är som älskling, tycker inte om att ha kalas och tycker inte om att gå på kalas. men så är det iaf. Dem gick vid alv tio tiden eller nått och då städade jag, såg grisigt ut på mitt stora rums bord och så kan jag inte ha det och lägga mig och sen vakna upp till ett sånt hem så det blev lite städning.

Söndag - Både jag och älsk skulle jobba idag, jag började klockan 06.00-14.00 och älskling började vid 09.00-13.00 eller nått. När jag kom hem så gick jag ut med cap sedan cyklade jag vidare hem till mammi, pappa var nere och hjälpte stefan och sara i nya lägenheten, dem total renoverar den kan man väl säga.
Mamma passade Marwin så de blev lite mys med honom också, sedan kom Mike med alicia för jag skulle passa henne en liten stund för mike skulle köra med älskling till center syd och köpa en ny data stol, egentligen en sådan med högtalare på stolen (pc stol) men det blev en annan, han sa "tur jag ite köpte den för du hade dödat mig till slut" bra val det där isf:P

Dem kom tillbaka och drack lite kaffe och sedan så tog mike alicia med sig hem igen och ett tag efter kom bror och sara och hämtade marwin och jag och mamma körde ner till city gross och handlade för denna månaden, skönt.
Hem tog de lungt sedan blev de sängen.

Måndag - Sov lääääänge, skönt men ångest.
sedan blev de jobb 14-23

Tisdag - Inget vettigt gjort denna dagen heller merän jobb 14-23

Onsdag - Inte här heller, som vanligt, vakna, gå ut med casper, äta, gå ut med casper och sen jobb 14-23

Torsdag (idag) - Vaknade lite tidigare så har fått lite mer gjort. Vaknade vi tio och gick ut med casper och sedan hämtae Mike upp mig och körde med mig ut på kvantum för att hämta grejerna som kommit från Jotex. Så i helgen blir det gardin byte. Skönt med lite om växling.
När jag kom hem packade jag upp grejerna och sedan hoppade jag in i duschen, skönt var de. Ut med casper och sedan föna och plattade jag mitt hår så jag var färdig med de så jag ite stog i sista minuten.
När jag var färdig så insåg jag att jag hade mer tid över än vad jag räknat med så jag satte mig här vid datan för att kolla lite runder och sådär.
Strax ska jag äta sen blir det en runda med casper och sedan bege mig till jobb.

Hörs kanske imorgon.

Ha de bra
Puss från oss


Fredag idag

Det har hänt mycket tycker jag sen jag slutade halv tre i natt tycker jag, det har iaf känts så.
jag slutade vid kvart i tre då jag var tvungen att köra ut den rullen jag höll på med, löjligt att lämna kvar så lite. Cyklade hem och kännde mig rätt pigg så jag satte mig och betalde alla våra räkningar, ussh det lät som om vi har hur många som helst, men ni vet, dem standard. Hyra, el, internet, telefoner, ja.

Gic och la mig vid halv fyra men rulla tummarna till ca halv fem-kvart i fem. Sedan ringde min mobil igen vid sex till halv sju. Älskling väckte mig ett par gånger men jag hörde inte han på riktigt för än vid kvart i sju strax innan han gick, jag ringde till och med mamma vid kvart i sju och frågade nör dem åt frukorst påd agis för då kunde jag komma förbi, men cecilia somnade om igen, ussha. Jag skulle lämna skrållan hos veterinären klockan 08.10 men jag vaknade 08.18.

Flög upp ur sängen, slängde in filt och skrållan i katt buren och sen cyklade vi, SNABBT.

Var hos veterinären klockan halv nio så gick vi igenom lite uppgifter och sådant, kännde mig tressad då jag skulle vara hos gabby, hon som gör vid mina naglar klockan kvart i nio. Där kunde jag andas ut i ca en timme. skönt.

Jag gick till bokia och köpte de tre första böckerna av twilight på svenska, har ju den första på svenska, men jag kan inte riktigt bli riktigt så koncentrerad som jag behöver bli när jag ska läsa boken på engelska, för hela tiden är de stim omkring mig, nästan iaf. Är det inte jobb så är de min kise skrållan min hund casper eller mian fyra kiseungarna. Så därför läser jag först dem på svenska och sedan på engelska så vet jag vad böckerna handlar om iaf + att som jag sagt innan att jag får ut nått av de, lär mig något. Det skiljer ju dock lite frpn filmen.

Gick till gröna lund och köpte present till älskling, han fick en tjock hood tröja och en t-shirt Ringde bror så han kom så åkte vi och kolla i deras nya lägenhet. SVårt att se nu när allt är rivet, men det kommer bli super bra då dem är färdiga med tapetsering, golvläggning, målning och fått in alla sina nya vit varor.

Hem, och sen kom bror och hämtade mig igen då vi åkte till veterinären för casper skulle få klippt klorna. Efter det var färidgt så frågade jag min bror om vi skulle ta och äta nått i stan så vi ringde, eller han ringde sara, så lillprinsen marein och sara följde också med ner och luncha. Blev kina och det var lika gott som vanligt, dock hann jag inte med glassen. Klockan var runt ett och mamma skulle hämta mig vid tjugo över ett.

Men vi hann inom HM så dem köpte en del nya kläder till lillkillen och jag köpte en köfta och en mys dress till lillan och en mys dress till lillprinsen. Älskar sånna mys dresser till barn, ser så fint och mysigt ut. Själv älskar jag och ha på mig det själv också.

Men sen körde bror mig hem och hann inte mer än att komma innanför dörren och lämna påsarna så kom mamma och ämtade mig, hon skulle dåt ill veterinären och klippa zingos klor och jag skulle hämta skrållan samma tid så då passa de ju bra och åka samtidigt.

Skrållan var dåsig (stavning) när jag hämta henne, men så himla länge hade hon ju inte varit vaken. Vi körde inom spiggens och handlade lite hund mat och kattunge mat och ny katt låda då vi inte är hemma och på nätterna får skrållan vara inne i sovrummet, så har satt in katt lådan mat och vatten där, bara för hon ska få lugn och ro från kise ungarna, jag vill gärna ha koll på de nu när hon är ny stlariserad och såret är så pass nytt, så tratt har hon på sig ochs ka ha nu i tio dagar, sen om det ser bra ut så får hon gå ut, då kommer hon bli glad, ja vi också, för hon har protesterat på olika sätt för hon inte fått gå ut och jag vill inte ha fler kullar, visst det är mysigt med katt ungar, men jag vill heslt bara sälja till folk jag känner så jag vet att dem har de bra + att det kommer vara lika jobbigt varje gång man ska lämna dem ifrång sig när man levt med dem i 13 veckor.

Sedan var det äntligen hem när jag varit på kvantum och hadnlat ny katt sandt och natto och hämtat ut mina nya hörlurar till mobilen. Skönt. Så då hämta vi lite mat och sen dess har jag suttit pang i soffan, jo varit ute med casper, och duschat också, men har inte gjort nått skönt.

Inatt så får jag sova några timmar extra, skönt det också. Ska träffa mamma och lillan i stan imorgon för fika och sen ska jag handla lite då vi ska ha lite kalas för älsk, Han hatar sånt så blir bara hans föräldrar och min föräldrar, malin och alicia.

Har kollat lets dance nu ikväll. Tradigt att isabella åkte får jag säga, hon är ju faktiskt den positiva punkten i hela lets dance om jag får säga vad jag tycker. Men som hon sa "tävling är en tävling"

Nu ska jag läsa lite i min bok till, sedan ut med casper och sen blir det sängen.

Ha de bra
Puss från oss

Skrållan som en liten bebis (ca 8 veckor eller nått)

Torsdag

Så var det ytterligare en dag borta och nu kväll.
Idag har jag inte gjort mycket, men endå en del:P känns så iaf. Gick upp vid halv ett strax efter mamma hade ringt och väckt mig och sedan så sprang jag ner i tvättstugan och la in två maskiner. Hade tvätt tid mellan 12-16. Mellan maskinerna så cyklade jag bort till mammi och lämnade två bilder och vidare och pupade mitt förbaskade hjul som alltid får punktering nu för tiden. ussha.

Cyklade hem och la in ny tvätt och viadre bort på netto och hämtade ut mitt paket som kommit från hm. hade beställt lite smått. En mys dress (betty boop), Två tröjor/linne, och en halsterneck linne.

Hem och fixa med sista tvätten och sen har jag städat så nu är här fint igen, har nästan aldrig skitigt då jag städar varje dag men endå.

Zingo är här (mamma och pappas vovve, eller mammas är han ju) för mamma är på möte och pappa jobbar länge idag.
Hon kommer väl och hämtar honom strax efter sju.

Nu ska jag läsa lite i min bok innan jag sätter mig och kollar lite film. Ska se twilight men först ska jag se "The Curious Case of Benjamin Button" tänkte jag.

Idags ak jag inte vila innan jobb då jag bara jobbar halv natt så jag är trött när jag kommer hem så jag kan gå och lägga mig nästan direkt jag kommer hem.

ha de bra
Puss från oss

Trött

Nu är jag rätt trött efter denna natten. blev en lång natt det bara klabba och inte fick rätt på de. Frustrerande!!!
Casper ligger här tätt in till mig men huvudet på min arm och väntar nog på att vi ska gå in och lägga oss igen. Så de ska vi göra nu.

God natt

Ha de bra
Puss från oss


Vaken

Nu har jag vaknat igen efter en fem timmars sömn.
Sov en timme längre idag men det behövdes kan jag säga.

Nu ska jag ta på mig och gå ut med casper sedan ska jag cykla iväg, tänkte att jag skulle
 cykla förbli emma sen på vägen hem igen men vi får se hur de blir.


Ha de bra

Puss från oss


Äntligen

hemma igen efter jobb, men jämfört med de andra två nätterna jag jobbat så har det gått riktigt bra inatt. skönt. Bara rullat på och fått mycket gjort.

Kom hem som vanligt vid tjugo över 6 och gick ut med casper och sedan kila älskling iväg och här sitter jag igen...

Jag ska läsa lite i min bok innan sove dags så hinner läsa ca 20 minuter. När jag vaknat så blir de ut med casper bebisen och sedan ska jag köra inom jobb och prata med kent (min chef) om hur det blir sista natten. Min tanke är att bara jobba halva natten så jag går hem halv tre så hinner jag sova fyra timmar innan jag ska upp igen och iväg med skrållan till veterinärer och allt de där jag ska göra efter.
sedan idare ut till zingo efter jobb.

Boken var de va

Ha de bra
Puss från oss


Då....

Var det dags igen, jobb.

Har precis varit ute med min vovvsing och nu ska jag bege mig.

Höres imorgon.

god natt på er

Ha de bra
Puss från oss


Jag HAR Den

Jag har den, boken alltså, Twilight heter första boken för er som inte redan vet de. Jag köpte den på engelska så får jag ut lite av det själv med, eftersom jag vill läsa den så kan jag. vill man så kan man.

Var nere och köpte boken så fort jag avrit ute med casper efter jag vaknat och sedan cyklade jag ut och gick ut med zingo, lika glad när man kommer alltid men dem blir så ledsna när man går:S

Cyklade vidare till mammas jobb och sen hem till sara och marwin, stefan kom hem vid tre tiden så han skulle ner till deras nya lägenhet och tvätta taken innan dem kan måla dem. tro de var så iaf. Så fick pussat lite på lillprinsen diag också.

Hem kom jag sen och här sitter jag, ska äta lite "finare" mat idag. Nämligen kycklingfilé, potatis kroketter och bearneisås. Gott, får ju vara lite så nu när älskling fyller år.

När det står i ungnen, potatiskroketterna alltså så ska jag börja på min bok, när vi ätit ska jag se filmen. Ovanligt va? hehe

Ha de bra
Puss från oss

så liten, två dagar gammal

Grattis Älskling

Då sjunger vi idag igen då.

"Vi gratulerar, Vi gratulerar,
Vi gratulerar lilla Frederik idag.
Med blommor och blader,
vi göra honom lader,
Vi gratulerar lill frederik idag.
Hurra Hurra Hurra"

Min fina pojkvän fyller ett år äldre, alltså då 22 år.
grattis älskling, jag älskar dig.

gick upp för en tjugo minuter sen. Tagit på mig och gjort vid mig och ska gå ut med casper nu, sen ska jag ner i stan och köpa min efterlängtade bok:)
Äntligen är dagen här jag ska de.

Sedan ska jag ut till zingo.

hörs senare.

Ha de bra
Puss från oss


Sängen

Nu är det dags för sängen om jag ska kunna komma upp i någorlunda tid, men det är nog ingen fara eftersom jag ska ner i stan och köpa min efterlängtade bok.

Jag kom hem vid kvart över sex så gick in och pussa älsk och sa grattis till honom.
Sen gick jag ut med casper sen gick älskling strax efter de och då slängde jag ihop en socker kaka som jag ska cykla ut till hans jobb med sen när jag vaknat så han kan bjuda på den eftersom han fyller år idag.

Nu är kakan färdig och jag och casper ska gå in och lägga oss.

Hörs sendare.

Ha de bra
Puss från oss
Jag och älsk i bulgarien sommaren 08


Snart dags igen

Jobb då alltså.

Gick upp till tio efter en behövlig sömn på en och en halv timme ca.

varit ute med casper och fixat till nått att äta som jag ska ha med mig.

Längtar tills imorgon när jag vaknat när jag sovit efter jobb. Ska rätt ner i stan:) hihi

ja, förhoppningsvis fattar ni själv

nej, dags för mig att dra mig mot jobb.

Ha de bra
Puss från oss

Mina älskade syskon barn, Jag älskar er

Kväll

Så var det kväll igen, gud vad timmarna går fort.
Alldelses för fort, Man tycker att man gör mycket men tänker man efter så har man nästan inte gjort nått iaf. hehe, konstigt de där.

Nu är jag färdig med filmen för femte gången. Besatthet kallas det för. Imorgon ska jag ner och köpa mig boken sen kommer jag vara som klistrad framför den tills den är färdig, sen har jag tre kvar och de rycktas om att den femte ska skrivas. Så vi får hoppas.
Hoppas även att dem börjar spela in andra filmen snart så man får se den inom en snar framtid. Längtar faktiskt. Älskling sa till mig igår, "Du är sjuk, du har sett samma film fyra gånger och du tittat om och om och om igen, fattar inte de" Själv så skrattar jag bara. Men så är det bara.

Nej nu ska jag gå och lägga mig i två timmar och vila innan jobb, ja casper också så klart, han förljer alltid med och sover tätt in yill mig under täcket. Men det är mys.
Älsk ska inte sova ännu, så han får sitta och spela.

Ha de bra
Puss från oss


Första boken

Måndag

Gick och la mig vid 7.20 imorse och vaknade vid elva. men jag sov vidare men vaknade med jämna mellan rum tills klockan var kvart i två. Då gick jag och casper upp. Sencyklade jag ut till mamma och pappa och gick ut med zingo då de jobbar.

Sen cyklade jag bort till älsklings jobb och hämtade hans äckliga matlådor som han aldrig diskar själv. Brhöver jag äns säga hur dem ser ut?? URK......

Var tänkt att jag skulle cykla hem efter men jag cyklade vidare bort till emelie gumman som bor rätt över gatan i ett annat område och snackade lite. Men sen cyklade jag hem.

När jag kom hem så kom mamma strax efter, sen gick hon igen och strax innan de kom älsk.
Han var inte spec hungrig och jag gör inte mat till mig själv så värmer kanske en pizza sen som jag har i frysen eller pasta al fredon som jag har i frysen.

Har även ringt ner till bokia idag och lagt undan första boken av twilight, en på engelska och en på svenska. Har inte bestämt mig vilken jag ska köpa först, får titta igenom den engelska och se hur mycket jag förstår av de. Men jag kommer köpa båda språken vilket fall som helst, Så snart är den i mina händer. Dem hade bara EN engelska kvar och sen hade dem nio svenska, så jag får se hur jag gör.

Men nu. Nu ska jag titta på film. :) Fast som sagt.

OBS!!! ÄR DET NÅGON SOM KÄNNER ATT DEM VILL HJÄLPA MIG MED EN HEADER TILL BLOGGEN SÅ ÄR JAG VÄLDIGT TACKSAM. OBS!!!!!!

Ha de bra
Puss från oss

Grattis Syster

Idag sjunger vi

"vi gratulerar, vi gratulerar,
vi gratulerar lilla malin idag
med blommor och blader,
vi göra henne glader,
vi gratulerar lilla malin idag.
Hurra Hurra Hurra"

Grattis syster på din 29 års dag. Jag älskar dig

Kom hem från jobb för ett tag sen. Vid tjugo över sex någonting. Kalla på älsklingen och sedan gick jag och casper ut på morgon rundan. Upp igen och väckte älsk och sedan gick han till jobb vid kvart i sju någonting.

Sitter här och kollar runder och tänkte kolla filmen men de får absolut vänta till sen. Kan egentligen inte. Men behöver verkligen sova.

När jag cyklade från jobb så var det rätt halt på den vägen utan för jobb så jag gör nått konstig och cyklar och trillar. har ingen aning om hur jag landa, om jag landa på foten först eller rätt på knäet, knäet vet jag att jag landa på iaf. Men skrapa inte upp de eller så. Blev bara lite öm. Riktigt halt på vissa ställe och vissa ställe, ingenting alls. Konstigt egentligen.

Nu ska jag och min morgon trötta vovve gå in och sova några timmar.

Ha de bra
Puss från oss

Yes

Då var det strax jobbe dags. En lång natt väntar. Hela tio timmar. Men jag gillar och jobba natte, iaf några veckor. Får se om det bara är denna veckan eller om det blir fler. Bra lön på natt iaf. Jo det är de iofs skift också. OB är bra. Men tradigt med kvällsskift. Men det är sånt man får ta.

Har nyss varit ute med casper och sedan bytt om.
Som tur är jobbar ankan också så man har endå någon som man pratar med där. Man behöver inte prata hela tiden och det gör vi ju givetsvis inte heller, men man vet att hon är där, och det är bra

Nej om jag skulle pussa älskling hejdå och casper förståss och sedan dra mig mot jobb.
God natt alla

Ha de bra
Puss från oss

Snart jobb

Har kollat den en gång till, ni tänker "kan hon sluta tjata om den nu" och svaret, nej. det kan jag fakktiskt inte. det är bara att gilla läget.

Som sagt, nu har jag precis kollat twilight IGEN.
Ska strax springa ner med en katalog till anna och sedan blir det sängen en timme
för sen kallar jobbet, börjar jobba 20.06 och slutar klockan 06.12 imorgon bitti. så det är denna första natten som är så himla lång. Men då blir de andra nätterna i veckan kortare. Då är det bara sju timmar, denna natten är tio timmar.

Nej sängen för lite vila.

Ha de bra
Puss från oss

Söndag

Vi gick upp för cirka en timme sedan, ja alltså jag och casper. Älskling kom upp strax efter.
Så vi gick ut en sväng jag och cap.

Nu sitter jag vid datan och behöver jag säga vad jag ska göra nu då?
hehe tror inte de.

tänker på detta innan jag lägger mig och först när jag vaknar. Filmen, och ajg vill ha böckerna nu. Men de får vänta tills i veckan då jag kommer ner i stan.
Jag kommer nog att läsa dem på engelska då dem säger dem är bättre på det språket. Svenka sätter dem över de så konstigt.

Jag kommer även köpa dem på svenska senare för att kunna läsa dem på svenska också ifall om jag har lite svårt för dem. Men det är en träning för mig också, så de ger mig lite. Men engelska blir de först iaf.

Nej nu blir det film.

Ha de bra.
Puss från oss


Som sagt

Jag är fullkomligt fast.







Lugn dag

Mammi och alicia var här innan idag och hälsade på så jag hade gjort negerbullar att fika på.
Hon busa som vanligt och sen gick vi till lekplatserna här i sandvången och lekte så lilla fick leka av sig lite. Men efetr ett tag så gick vi upp igen för det var rätt kallt ute idag.

Efter en stund så kom syster en sväng efter jobb så visa vi henne att vi hade sjunigt fader abraham och skakat på huvudet. bilder finnt på www.cecan.bilddagboken.se på den 17 januari. haha. men kul hade vi.

Annars har jag bara städat och så som jag gör varje dag och tagit det lungt. Älskling var iväg ett tag innan men kom hem vid nio tiden eller nått. Nu sitter jag här och har precis lagt in bilder på bilddagboken.

Nu ska jag kolla på TWILIGHT en gång till. Som sagt så är jag frälst i den filmen och kommer gå om och om och om igen här hemma.

Ha de bra
Puss från oss






Vikt

Jag är normal, inte överviktig inget sånt, endå äter jag mycket skit. Kanske borde tänka lite endå. Man blir endå trots allt piggare av nyttigare mat. Ni vet, Man känner ju sig bättre om man har sallad till maten än att man kanske sitter och trycker i sig en pizza, så blir man bara allmänt slö, trött och bara vill sova ett par timmar.

Jag hyllar bella www.blondinbella.se att kunna vara så stark som hon är trits alla påhopp hon får dagligen.  Jag tycker att hon är otroligt stak tjej och otroligt duktig, på det mesta hon göra. Alla kan inte allt. (Oftast inte iaf). Jag hyllar henne som kan stå på sig som hon gör och bortse från alla dumma kommentarer och attacker hon får utstå dagligen.

Detta inlägg hon skrev om vikt och sådan, Man förstår henne men endås ka många folk bara se negativt i mycket hon skirver, varför inte sluta läsa då. Jag menar, att stora förbilder som carolina gynning och katrin(vad hon nu heter i (efternamn) ska skriva om att man ska gå ner i vikt o sånt. skit samma. Stå på dig bella. Du är stark.

Det var de jag skulle komma fram till när jag skrev de första raderna.

Ha de bra
Puss från oss


Twilight

Ja, den filmen har jag nyss sett. Kunde verkligen inte slita mig från datan, den var spännande, enb sådan film som man bara vill se mer och mer och mer, hoppas där kommer en tvåa. Hehe, säger jag nu och denna har inte kommit ut på dvd än. Men jag ska vara först att köpa den på dvd, tro mig.

Jag läste på Kenzas blogg ( www.kenzas.se )att hon sett den två-tre gånger eller nått så då tänkte jag att jag att jag också måste se den. Och tro mig, jag är FAST. Helt oroligt bra.

Ska se den igen ikväll när älskling gått tänkte jag. Jag ska definitvt också köpa böckerna och läsa dem. Nu är jag fortfarande helt uppspelt och bara hatade att den slutade, vill ju ser mer,,, mer,,,mer. Men så e de. Har ju den nu så kan se den om om om igen.

Annars idag så tog jag lång sovmorgon. änna till klockan elva, sedan kom alicia och mamma ett tag vid tolv tiden, så gjorde jag negerbullar så fika vi på de. Gick ner till leket så alli fick leka lite. Gick sen upp till mig igen och väntade på syster då de var kallt ute. Så sjöng vi Fader Abraham så länge. och alicia tyckte det var roligt när huvudet kom så man skulle kaka på det också.

Nej hörrni, nu ska jag gå ut med casper sen får jag se om jag kanske sätter på twilight igen eller om jag invätar till älsk har gått så jag har nått att göra då.

Jag läste nyss att Filmen kommer inte ut på DVD för än 21 mars, hallå. ska jag vänta så länge. Har jag nått val? haha nej. Blev helt förälskad från början, och de är min nya favvo film. Den kommer gå i högvarv här hemma. Tro mig.

Ha de bra
Puss från oss

Läs

Jag vill bara tipsa om denna blogg www.singelpappa.blogg.se Han förlorade sin fru och sin ena dotter i en bil olycka för några månader sedan. Hemsk, men jag tycker att den är intressant att läsa endå, för trots hans sorg så ser han det endå positivt att han lyckades rädda sin ena dotter ut den eld flammade bilen. Den tiden har har med sin dotter är hans allt, och deras söta lilla vovve.

Läs värd.

Men om man ska läsa så Läs från början Så hänger du med hur det ligger till

Nu ska jag gå ut med casper sen blir det sängen

Ha de bra
Puss från oss

Inte så roligt

Det blir inte så roliga inlägg dem dagarna jag jobbar, för det enda jag gör är att gå upp, gå ut med casper, går till jobb, kommer hem och går ut med casper, och sen går jag ut med han igen och igen och igen och sen lägger vi oss, sen är det samma visa igen. När jag jobbar kväll så är det samma sak bara det att vi sover längre.

Men iaf, Jag brukar lägga mig vid tio tiden på kvällen när jag jobbar förmiddag, visst det är jobbigt och gå upp tidigt men jag känner mig inte alls så trött som jag brukar. Skönt faktiskt.

Idag när jag kom hem så gick jag ut med cap sen tingde jag telia så dem ska skicka papper, och sen ringde jag veterinären och beställde tid till skrållan tills hon ska stelariseras och kloklippning till casper då jag inte tycker dem tar tillräckligt på spiggens. Tycket dem är FÖR långa, och så vill jag inte att dem ska vara, synd om honom då.

Vid tre halv fyra så kom Emma hit och snacka lite och så, det var ett tag sen och innan hon gick så kännde jag och tryckte lite på magen som jag brukar göra, mysigt.

Nej, som sagt inget roligt inlägg.

Men nu är det sängen brevid älsk och casper intill mig.
God natt sov gott

Ha de bra
Puss från oss

Jag Gjorde Det

Jag skulle skrivit igår kväll men jag kunde inte då komma in på min blogg.

Jag jobbade som sagt kvällen denna veckan och skulle sluta klockan elva i torsdagskväll, men fick sluta klockan nio då jag skulle upp tidigt igår (fredag) för jag skulle på hälsokontroll genom jobb.

Jag kom dit vid tjugo i 8 och jag skulle vara där klockan åtta, fick ju ta tåget dit efter lite om och men, men det gick bra det också. Kom in och så gick vi igenom mitt papper som jag hade med mig som jag fyllt i, sedan sa hona tt hon skulle ta några prover, så sa jag var kommer du stick mig, (i fingret visste jag) så sa hon ett stick i fingret och ett i armvecket, och det enda jag sa då är att jag är livrädd för nålar och sprutor, så sa hon att vi tar det lungt. Jag la mig på britsen så stack hon mig i fingret, det stack till och sved lite snabbt, i armen så spände det, men jag sa också ljud i från mig, lät så här -sattan helvete- men hon sa inget så hon har väl hört det förr:P hehe

stolt var jag över mig själv. Duktig jag var. Det sa jag till älsk igår att han skulle säga. så han sa du är duktig flera gånger igår till mig:) hehe. Men jag är otroligt stolt över mig själv som klarade de, och trots allt utan min mamm som alltid varit med mig när det gäller sånt. Det i fingret fick jag provsvar direkt på och det såg bra ut.

Hörsel och syn var perfekt:) längd 1,61 och vägde 50 lite under sa hon men bra endå. Jag vill ju helt ligga ett under 50. men jag är nöjd med mig själv och det är väl det som räknas. blodprovet från armvecket får jag svar på om två veckor. Men det ser nog också bra ut.

Jag gjorde det.

Där dem tog prover på mig


Min fobiträning hos tandläkaren har hjälpt mig, inte bara hos tandläkaren utan nu som när dem tog vanliga sprutor på mig också, visst det sticks och spänner och jag hatar det fortfarande, men jag kan hantera det på ett annat sätt. Jag stressar inte upp mig på samma sätt längre eller sådär. Genom ypnosen vi gjort hos tandläkaren har jag lärt mig att gå in i mig själv och fokusera på mig själv och den bild jag skapat i mitt huvud vid sånna här tillfälle. Det är bra. Jag kommer att berätta dett för min tandläkare också, nästa gång jag är där och jag tror att hon också kommer vara glad för min skull faktiskt, att det hjälpt mig mer än hos tandisen.

När jag kom hem igår iaf så städade jag lite sen kom uffe hit och kollade mina kiseungar, han har inte bestämt sig ännu om dem ska ha men vi får se. När han hade gott så kom älsk, så åt vi korv stroganoff och sedan gick jag ner och la i tvätt och cyklade ut till mammi sen stund, pappi kom också hem efter ett tag. Sen körde mamma mig hem för jag orkade inte cykla, det dugg regnade så hade blivit pisseblöt.

Kom hem och sedan blev det lugn kväll hemma.

Idag (lördag) gick jag upp vid en tolv tiden, gick ut med casper och sedan cyklade jag och handlade bullar på dansken och smör på J-G´s och sedan hem och åt sen frukost. Vid halv tre eller nått så cyklade jag ut till mammi igen, pappi var först på jobb och sedan isbanan. Alicia och syster var där så vi plundrade granen. Men vi dansade kring granen först, och det tycket lillan om, som hon skrattade. Malin och alicia gick sen hem och jag ut med zingo, sen satt vi och kollade lite i jotex katalogen som vi ska beställa ifrån. Behövs förnyas lite nu när julen är ute. Jag cyklade hem vid halv sex tiden och vid halv sju så stack älsk och skulle basta med en kompis men kom hem igen vid en åtta tiden, så hade jag redan ringt syster och bjudit hit henne på pannkaks tårta då jag såg på linneas bdb att on haft det iag, så jag blev sugen på det.

Syster kom väl vid nio-halv tio tiden men det var inte riktigt färdigt då, men när det blev klart så åt vi, det var gott, men såg inte lika gott ut. Mums endå. Vi satte på Mamma Mia filmen när vi var färdigätna, men syster stack vid halv tolv tiden då lillan brukar vakna , jag pausa filmen och kollade slutet på World Traid Center, när det var slut kollade jag sista delen av mamma mia filmen.

Sen har jag kollat på screem 2 nu precis, jag som ska gå ut med casper nu, bra jobbat fröken kronkvist.

Som sagt, älsk gick och la sig för en liten stund sedan, så jag ska gå ut med casper nu sedan ska vi också bums i säng.

Ha det bra
Puss från oss

Dans kring granen


Mys hos mama (jag)


Sista dagen

för jobb denna veckan iaf, skönt:)
jobbar som vanligt mellan 14-23 vilket är riktigt tradigt som alla redan vet.

Imorgon ska jag upp tidigt, och om inte emma ska jobba så kör hon med mig till ramlösa där jag ska på hälsovårdsundersökning som jobb står för, visst dem kan få mäta mig och väga mig och sånt men dem kommer inte få göra ett blodprov som dem tror att dem ska göra, icke sa nicke. absolut inte.

Inte som det känns nu iaf, kanske går jag med på det när jag är där, svårt att tro det men man vet aldrig.

Nu har jag precis carit ute med casper sista rundan innan jag ska sticka till jobb, strax ska jag dra och det är tradigt. Man har inget socialt liv för fem öre när man jobbar kvällen. Jag sover när älsk sticker iväg på jobb och oftast så sover han när jag kommer hem. Visst det är skönt att vara ledig fredagen vilket vi är när vi jobbar kväll, men hade hellre jobbat måndag till fredag varje vecka.

Nej nu ska jag göra vid mig sen sticka till jobb.

Ha de bra
Puss från oss


Julfest

ja som sagt så var vi på julfest idag, jag cyklade hem och mötte upp sara och marwin hemme hos dem så jag var väl där vid en kvart i ett, tjugo över ett så mötte vi upp syster och alicia sen gick vi ner mot elias och roro så mötte vi upp mammi där och sedan gick vi vidare till folkets hus, marwin var trött för han ville verklogen inte sova i vagnen på väg dit och alicia var pigg och var alert direkt och sprang runder som de andra barnen, sen blev de ficka och sedan dans till sander och gander. sen dans runt granen sen kom tomten.

Efter julfesten så cykla jag hem till mammi och pappi, skulle hämta räkor och langgångsbröd, skulle göra langgångar, men min kära pojkvän var på rhodos med jocke när jag kom hm och käka men jag gjrode endå till honom vilket jag sa till han att jag skulle göra fast jag sa de till honom igår. Han åt givetvis inte trots att han sa att han skulle ha, jag såg ju direkt på honom att det tog imot då han redan var mätt. Men jag åt iaf. Men innan maten så var mammas arbetskamrat Ana här uppe och penkade ut vilken katt hon vilel ha, och det blev denna



Efter maten iaf så gick jag ut med casper en runda och då gick vi en runda bort till jobb och pratade lite med ankan där, sen gick vi hem igen och här sitter jag, jag som skulle lägga mgi tidigt idag som känner att jag är trött.

Imorgon är ytterligare en jobbe dag. Då 14-23 också.

Så jag ska ut med casper nu i snökaoset och sedan sängen.

Ha de bra
Puss från oss


Gravid

Ja, en av mina bästa vänner Emma är som sagt gravis och hon var på sitt första UL igår, det blir en liten kille där också, längtar tills den tittar ut så man får se underbaringen.
Emmas blogg  www.mammasmage.babyblogg.se

Har ju två andra underbaringar i mitt liv som då är mina syskon barn.

Bebisen är iaf 19 cm lång nu och man såg tydligt var det var sa hon. Har sett UL bilderna på hennes blogg. Men ska kanske träffa henne senare så jag får se dem direkt så. Brukar också alltid känna och trycka lite på hennes mage. Gillar sånt. Gick och tryckte på systers lilla mage som hon knappt hade när hon väntade alicia. Tycker så är kul. hehe.

Nej, nu ska jag strax cykla bort till sara marwin och stefan och hämta sara och marwin då vi ska traska ner till folkets hus, julfesten.

Ha de bra
Puss från oss



Jag glömde

Jag glömde ju skriva igår också att jag och mammi var ju nere i stan på förmiddagen för att byta min vinterjacka.
Den hade krymt ca 10 CM. Vilket det absolut INTE ska göra på en jacka som kostat 4000 kr.

Han i affären fick prata med peak performance men dem svarade inte, vi gick en runda i stan för att sedan komma tillbaka, då hade dem inte svarat. Han stog och berättade för oss hur man skulle tvätta jackan och hur man skylle tortumla den, och mamma sa "jag har tvättat den i 40 grader och torktumlat den med tennisbollar, precis som där strår."

Han fortsatte och jag kände bara hur irriterad jag blev, hur det kokade i kroppen på mig, så jag sa bara "men hur blir det med jackan då"
Så sa han att jag får en ny men fortsatte prata om tvättningen. Då ringde peak performance, så dem sa att det är inga problem alls.

Men det ska ju hålla för en jacka som är så dyr.
Han tyckte att man skulle lämna in den på kem tvätt så håller den längre. Han hade inte själv tvättat sin jacka på ett år och någon annan hade inte tvättat sin jacka på två år. Ussh, nej så länge går jag inte med en jacka utan tvätt.

Nej, nu ska jag ut med hunden, sedan göra vid mig eller nått, julfesten idag ju.

Ha de bra.
Puss från oss

En ledig dag till

Man blandar ihop vilka dagar man jobbar och inte jobbar med alla dessa klämdagar och röda dagar. Men det är skönt samtidigt så klart med lite lediga dagar då och då, då blir inte veckorna så långa och det blir snabbt helg igen.

Idag ha rjag jobbat mellan 14-23, det gick rätt snabbt men som sagt så hatar jag att jobba kväll, men det får ju gå. Bra med OB.

Ska strax ut med casper en sista runda sen upp i duchen och ducha av mig, och sedan är det sängen som gäller för mig.
Imorgon är det barn julfest. Så då ska jag följa med Mammi, alicia, marwin, malin och sara, på folketshus. Dansa och sjunga och sådant. Kul för barnen.  När jag var mindre så var vi alltid på det varje år, och stor godispåse fick man också.

nej det var allt för mig ikväll, nu är jag trött.

Ha det bra
Puss från oss

Nu är julen utkastad från mitt hem

Det stämmer gott och väl.

Men kan börja med igår. Jag vaknade vid halv ett då casper väkte mig så gick vi ut en runda. Helgerna så är vi ute mit i natten så han klarar sig fint. Vid en två tiden så hämtade pappi mig, casper och min cykel som hade punktering för tusende gången. Var där ett par timmar så vid en sex-halv sju så åkte jag hem. Gjorde nog inte spec vad jag kommer ihåg iaf.

Satt och kolla runder på datan och kollade film på tv:n. Film efter film efter film. Den andra var spännande än den andra så det slutade med att jag gick och la mig halv sex imorse. Skärpning cecilia. Vänder heöt och hållt på mitt liv ibland. Jag skrattade iaf åt mig själv för att jag gick och la mig klockan halv sex.

Iaf, jag vaknade vid en halv ett-ett idag och vid halv två-två så kom Mammi och Zingan (Zingo) hit, Mammi skulle hjälpa mig med min nya gardiner och hänga upp dem och sånt, så jag började plocka ner mina jul saker. Tomar osv. Vi kastade även ut granen. Det luktar gott och mysigt med gran, men nu i slutet är det bara jobbigt. Barr över allt då katterna leker med glittret så barren bara väller av den.

Så vi kastade ut den genom mitt sido fönster och sedan gick vi ner och kastade in den i sop huset. Det får man nog inte men det gjorde jag endå. Ville bli av med den, men stog inte någon lapp om att jag inte fick.

Mamma och zingo kärde sedan hem och jag fortsatte. Här såg ut som ett BOMBNERSLAG rent ut sagt. Ushh sa jag bara. Strax efter mamma och zingo kört så kom min pappa med min cykel som han varit så snäll och lagat som vanligt, det visade sig att där var glas i däcket så det plockade han ut och lagade hålet. Tack pappi.

Så jag fick mig en knäpp ide som jag abra får sådär ibland, när jag städar och sånt, så jag ändrade om hela vårt stora rum helt och hållet. nu är här mysigt. Men det är det när man precis gjort om något tills nästa gång man moblerar om. När vi bodde på stormgatan så moblerade jag om varje gång jag städade:P hehe.

Jag började väl vid en två med de första. Jag var helt färdig klockan nio ikväll. Men nu är det färdigt och skönt är det. Jag älskar julen, men det är endå skönt på något sätt när det är över, för det är så intensivt. Med allt. Allt ska fixas och sånt. Mysigt men samtidigt skönt när det är borta. Men det blir samtidigt tomt och mörkare på något sätt.

Sprang in i duschen strax efter jag var färdig så jag sitter nu här och har kollat lite runder och besätllt lite kläder på h&m. Ska strax in och göra vid mitt hår, kolla lite till på datan sedan ut med casper sedan blir det sängen.

Jobb imorgon 14-23, på tisdag är vi lediga. skönt. Onsdag och Torsdag är det jobb igen 14-23 sen är det ledig fredag för oss som jobbat kväll. Men denna fredag blir det ingen sovmorgon. haha nej, ussh men jag ska på hälsokontroll och dem har fått för sig att dem ska ta ett blodprov på mig, men shii på dem.

Tack mammi för hjälpen

Ha de bra
Puss från oss


2 Januari 2009

Det har väl inte hätn sådär jävla mycket idag. Dagen började med att jag gick upp vid en fem i halv sex imorse, slängde på min jobbekläderna och sedan gick jag ut med casper, lämnade han och sedan iväg på jobb. Jag slutade klockan 12 minuter över ett som man alltid gör på frdagarna om man jobbar fredagen.

Hem och kollade lite på datan sedan gick jag och älsklingen bort till mickis och åt. Mums var det Tack älskling.
Mamma hade ringt mig när vi var iväg så mammi och alicia var redan här hemma när vi kom. Blev kramkalas och pussklas med detsamma.

Efter en liten stund vi kom hem knackade det plötsligt på dörren och in kommer bror med hela vagnen som han burit upp till tredje våningen som vi bor på och marwin i så klart. Blev lite förvånad. Sara hade annatför sdig då iaf. Efter ett tag gick mammi och alicia igen men bror och marwin stanade någon timme. Och det var kul att dem kom på besök. Uppskattade det väldigt högt.

Klart jag gör det med alli cokså men henne träffar jag varje dag min lilla loppa.

Jag tvättade samtidigt som jag hade fullt hus. Sendare på kvällen gick jag och älsk och handla lite chocklad och sånt, sen hem så städade jag lite. Rätt in i duchen efter det. När jag var klar efter jag lagt på ett kol så begav jag mig bort till min vän Emelie som hade lite tjejkväll med dricka och singstar. Dock sjöng inte jag. Roligt att höra andra. Det är som om man går på sin egen begravning, men hade det varit att någon sjungit dunder fint hade det inte varit kul på den nivånt, Jag stog som sagt över.

När alla tjejer skulle bege sig ner i stan så gick jag hem. jag rokade verkligen inte och jag ör skit trött så ska strax in och lägga oss, jag och casper. Älskling ligger redan och kollar film i sängen.

Sedan har vi bara tagit det lungt i övrigt. Hörs kanske imorgon.

Ha de bra
Puss från oss

Mina fina syskonbarn, Jag älskar er

Nyårsdagen

Idag har det väl varit lungt, vilket har varit skönt.
Inatt var jag, älsklingen och casper hemma vid 2-halv tre då mamam hämtat oss och kört oss hem då hon hade med sig casper till mig. Tyckte det var dax för han att komma hem lite. Han har ju varit hemma hos mina föräldrar nu ca två veckor då jag jobbat men mamma har varit ledig. Så har han sluppit att vara själv.

La mig/oss vid en tre tiden och sen vaknade älsk vid halv två, men jag och casper gick inte upp för än vid ett tiden så då gick vi ut. Och det märktes att han inte varit hemma på ett tag för han kissade på varenda sten och träd. Min lilla älkslings vovve.

Mamma kom och hämta mig och casper vid halv tre tiden så åkte vi ut till mamma och pappa. Syster och Alicia skulle precis gå men hann med och säga hej och pussas med alicia endå. Söta lilla flicka. Mosters älskling.
Mamma och pappa höll på att byta sovrum. Dem skulle byta in till mitt gamla rum. Men det dem inte vet är att det är faktiskt mitt rum fortfarande, sen är det inte mitt fel att dem sätter in sina grejer i mitt rum. Hehe. Det kommer alltid vara mitt rum.

Visst detta är hemma (min och älskling lägenhet) Men hemma hos mamma och pappa kommer alltid att vara hemma oavsett.
Senare så kom Bror, Sara, Marwin och Kiara hem. Dem skulle äta där hemme. Men eftersom jag och älsklingen redan hade ätit middag innan jag åkte så ville inte jag ha så jag hade Marwin så länge och lekte lite med honom så dem kunde äta lite i lugn och ro.
Sen gick jag ut med Zingo (den minsta), Sen gick jag ut med Casper (mellersta). Sen gick jag ut med Kiara(största). Tanken var rolig. Så jag sa, synd inte Caesar var här så kunde jag också gott ut med honom för han är störst av dem alla.

Vid en kvart över sju halv åtta så åkte jag och casper hem. Ja, Stefan, Sara, Marwin och Kiara också. Lämnade av lite coka cola och chips hemma hos älsklingen sen tog jag och casper på oss igen och gick en runda med Emelie och pratade lite och så. är vi kom hem så var vi lite frösna så jag tog på mig min morgonrock utan på mina kläder och casper kröp änna in på mig och la sig så som han brukar.

Nu sitter vi och kollar på ET på fyran och ska strax gå och lägga oss då jag ska upp runt fem-halv sex tiden imorgon för jag börjar jobba klockan sex. Jag jobbar till klockan ett sen ska jag em och ta de lungt och så sen ska jag tvätta lite. Har inte så mycket tvätt.

Imorgon kväll, så kanske casper kan få vara ute hos sin mormor och morfar eller så får han vara hemma hos frederik för jag ska kanske promenera bort till emelie då hon ska ha lite tjejkväll hemma med lite dricka och singstar. Så om jag orkar så ska jag gå bort där och vara lite social ett tag.

Ha de bra allihopa.
Puss från oss

Min fina vovve var lite rädd för alla smällar
 

Jag och älskling

RSS 2.0