Kalas

Det ska jag ha idag, så jag har för ett liten stund sen bakad en del choklad pinnar, dem är så goda:)

nu sk jag gå ut med min vovve sen ska jag och mammi köra iväg och hämta mörgås tårtor och handla till i efter mdidag. ska hinna duscha också idag innan.

blir familjen och älsks familj och en kompis.  så vi blir några stycken.

hinner vi så ska vi hinna ner på jul skyltningen också en runda, emn vi får se var tiden tar vägen och vad klockan blir när allt är klart och så.

 

Vi ska även ikväll ta ut allt från köket och hallen då golvläggaren kommer i morgon bitti och lägger golv till oss, äntligen. och det går bara över dagen så slipper jag så skitigt och stökigt så länge.

 

nu måste jag bege mig.

 

Ha de bra

Puss från oss

 


22 År idag:)

Så grattis till mig :)

mamma pappa sara marwin delle och anna har varit här nu ikväll och fikat och så, ja älsk och casper också så klart. men ska ha det "stora"kalaset på söndag. då blir det smörgås tårta är det tänkt:)

fick en fin ljus stake av nått slg av mamma och pappa, får se om jag får den present jag vill ha av älsk eller inte:P men vi får se. :)

jag fick en jätte fin teckning av marwin som jag ska köpa ram till och hänga upp faktiskt:) min lilla söta prins.

syster jobbar sent idag så hon kommer på söndag:)

jobbat idsag annars, allt vårt system har legat nere hela dagen så det har inte varit många nop på jobb idag, men det kan vara ganska skönt.

nu ska jag förbereda räkningarna till imorogn sen ska jag ut med casper sen lägga mig. trött idag, har inte blivit så mycket sömn på de senaste dagarna.

Tack min fina familj + anna och delle som kom för att fira min dag med mig idag. Du också älsk. jag älskar dig/er.


Min egna fina bil

Äntligen har jag min egna fina bil:)


Grattis pappa på farsdag

Grattis på fars dag. jag älskar dig <3

Världens bästa pappa:)


RSS 2.0