Privat övningskörning

Då fick vi papperna från trnsportstyrelsen förra veckan och kan nu köra privat också, härligt. så jag har varit ute och kört en del.


Jag får ju köra med mamma och marcus och älskling får bara köra med marcus. det går framåt för oss båda så det är roligt, det är roligt att köra bil över huvud taget. Men, jag får inte det ofta men när jag väl får motorstopp så blir jag helt vansinnig, jag ska inte få motorstop, då blir jag arg. Visst kan dem som haft körkort i x antal år och få det, men inte jag. haha ussh.


vad har annars hänt? inte mkt som vanligt. mest tagit det lungt. Det är rätt lugnt på jobb också, gick hem tidigare igår för jag fick så ont i magen och hade sånt illamående, men det blev lite bättre efter mat. Men idag har jag lite ont i magen också, så blir hemma idag också, imorgon ska jag iaf till jobb igen, kan inte vara hemma flera dagar, det funkar inte.


idag blir det bara lugnt, tänkte plugga lite teori nu när jag endå är hemma, ska iaf inte ut någonstans.



sen en sak till, men kommer väl märka det ännu mer sen när jag väl får mitt körkort, fy faaan vad bensin är dyrt. men men, om jag skulle ta atg i teori och lite sånt innan jag och casper ska vila lite till.




Ha de bra
Puss från oss

 


Lördag

Vad har hänt här då? det tar ju alltid ett litet tag innan här poppar upp ett nytt inlägg. men ibland orkar man verkligen inte och ibland har man absolut ingenting att skriva. som jag när jag jobbar och sådär.

Jag börjar där jag slutade förra inlägget.

Ist för att jag hämtade lillan på eftermiddagen förra fredagen så var hon och malin redan nere hos sara marwin och stefan. så malin cyklade hem för hon skulle jobba också tog jag lillan därifrån. Sen kom syster ner med vagnen. Vi, jag sara alicia och marwin gick i stan lite och sedan gick vi till maddes och tog en fika.
Sen någon timme senare så gick vi hem till sara marwin och stefan igen, då hade lillan hällt mer över sig så av med kläderna och sen blev det massa bus mellan marwin och alicia. och vi pratade lite och så. Efter ett tag så fick mike komma och hämta alicia då hennes kläder var blöta. jag cyklade hem och vi gjorde nog inte så mkt tror jag..

Lördag så åkte jag stefan och sara till babyland och väla. Vi skulle köpa en ny bilbarn stol till marwin, han får den av mig då jag köpte alicias och jag vill att dem ska ha nått så här lika av mig.  det blev en lika dan som alicia har fast grön. fina är dem, och dem ser jätte sköna ut:)
In på väla och köpte kattsand och sen åt vi sen åkte vi hem.

På kvällen så körde jag älsk och marcus en sväng till bjuv, fast där var inget kul så efter ett tag körde vi hem igen, på vägen hem så ringde tobbe så det var bara till att vända och hämta honom sen hem. sen la vi oss.

söndag hände inte så mkt. det var ju en hel förmiddags vecka jobb framför oss. sängen tidigt? nej jag säger alltid så men det blir aldrig något med det, tyvärr. så är alltid trött, ständigt.

måndag var det bara jobb sen lugnt
tisdag var det jobb sen var jag på körskolan på teorilektion 3, bara en kvar nu.
onsdag, jobb sen körlektion vid fyra, hem gjorde mat och sådär. tvättade också. men var färdig tidigt:)
torsdag det var min första dag som jag inte skulle göra något efter jobb, så det blev en stunds vila. skönt.

fredag så gick jag och lämnade casper hemma hos marcus vid sex tiden. eftersom han var ledig så frågade jag om han kunde vara där så slipper han vara själv. så känns det bättre också. sen begav jag mig till jobb sen när jag slutade vid ett så cyklade jag hem bytade om och ringde ett samtal och sen gick jag bort och hämtade min fina vovve, fick även smaka hans mammas äpplekaka., och den är god den:) sen gick vi hem till älsk kom hem. duscha och sådär, sen blev vi så trötta så vi sov ett tag båda två. vid halv sju så gick jag upp och gjorde vi mitt hår sen väkte jag älsk, sen kom marcuis så körde vi iväg och åt. sen hem och kollade på män som hatar kvinnor. och sen är bra. jag ahr ju första boken sen länge men har inte orkar läsa. så nu kan jag se personerna framför mig när jag läser så nu är det lättare. men får nog lägga dem böckerna på hyllan ett tag nu och bara koncentrera mig på körskolan och det, så jag får det av klarat. jag är inget läsar huvud så jag kan blanda alla sorters böcker. körkortet är mkt viktigare anser jag:)

lördag idag och jag gick upp vid halv elva och sen gjorde jag vid mig och gick ut med casper och sen kom mamma och hämtade mig. vi körde ner till systemet och handlade lite, ut vid kvantum, och sen ner i stan igen  för jag skulle handla strumpbyxor, det böev även en klänning på gina tricot. vi får se om jags ka ha den ikväll eller inte. får se vilket humör jag är på då jag ska byta om:P haha. vi träffade även sara marwin och stefan istan. dem skulle till busfabriken idag med syster alicia och mike, men först skulle bror klippa sig. så , marwin och sara följde med oss i affärer. lilleman fick springa lite fritt, och nu är han så söt för nu får man massvis med pussar från honom, och det älskar jag, faster:)

sen körde vi ut på infarten och panta alla mina fyra pappers påsar med flaskor och så handlade vi så klart. handlade frukost och massvis med kakor. så jag följde med mamma hem för att kolla på tavlan som dem fått på marwin och så åt jag kakor, jag frick tre kakor helt själv, bara en gick att äta. haha. men men nu har man provat det också. sen körde mammi mig hem, så åt vi frukost och sådär. nu sitter jag här och ska strax gå in och ta mig en power nap. för ikväll ska vi hem till linus där det är lite fest. det var längesen, för mig att festa alltså. får se om jag orkardrick något när jag väl kommit dit. men men, så casper ska vara hos sin mormor och morfar, och zingo idag:)

det var väl allt.

nästa vecka jobbar jag kvällen :( men men sånt man får ta det också.

Ha det bra
Puss från oss


RSS 2.0