Det går framåt

Det har hänt mkt men lite, jag har haft mkt inom mig, men jag börjar resa mig sakta med säkert, skönt. jag börja känna mig glad och lycklig igen, det var väl på tiden.


jag har min fina familj och min fina pojkvän, vänner vill jag säga att jag har men jag tror inte där finns några, jag har tappat dem på vägen tyvärr, tror jag. och det gäller alla dem vännerna jag har haft en gång i tiden. jag gjorde mina val och vill inte mjina vänner stötta mig i det och drar ist så är dem inte mina riktiga vänner. jag pratar med några än men har tappat den goda genskap vi hade innan, bland annat emelie och emelie, jag saknar faktist er.

 

men jag gör mina egna val och står för dem, senfår folk acceptera det eller inte, det struntar jag faktiskt i, vill dem stötta mig och acceptera det vaol jag gör, då kan dem stå kvar men annars klarar jag mig utan.

 

har inte hänt så mkt sen nyår, har jobbat och körskolan ahr jag haft efter jobb, men jag närmar mig mitt körkort och det är helt underbart.

 

jobbar denna helgen, både fredagskväll och lördagskväll.. vilken helg va? men älsk är på jobb med mig och hjälper mig så det känns lite roligare då. imorgon också sen är det söndag och en ledig dag, sova ut och bara vara, skönt:)

 

men strax blir det sängen så man orkar med jobb imorgon också..

god natt från oss

 

jag älskar dig


min fina lilla prinsessa


RSS 2.0