Heldag med Mammi och Alicia

Idag var jag ju ledig eftersom jag jobbade igår kväll, eftersom jag jobbade igår så känns de som om jag "förtjänar" helgen mer. Men idag gick jag upp klockan tio, och sedan så gick jag ocg casper ut en runda, och sedan städade vi. Vid tolv så kom mamma och hämtade mig och sedan hämtade vi upp alicia så körde vi till hyllinge city gross för att stor handla och jag kan säga att jag får absolut inte in mer i min frys den är så propp full som den kan bli. och nästa kylen och skåpet också, så nu klarar vi oss, mer mjölk och potatis man får köpa, annar har vi allt.

Efter hyllinge så körde vi till babyland och köte ny bilbarnstol till alicia, för den hon hade var alldeles för liten så denna kan hon har tills hon är 5-6 år, den kosta ju en del, men det är ju värt pengarna för den håller verkligen och sen allt är värt för ett liv lixom sen vidare in på väla och åt på grafitti och alicia fick från mc donalds, pommes och äpple, gott tyckte hon.
Gick sedan in på ikea och köpte gardinstänger till mina nya gardiner, så mammi och pappi kommer hit imorgon och hjälper mig att sätta upp dem, mina föräldrar är bäst i hela världen:)

Hem och packade upp allt, och är färdig för ett tag sen, nu kollar jag på idol och älsk sitter previd mig med sin data i knäet, hade någon sett oss hade dem nog skrattat efetrsom båda sitter med varsin bärbar i knäet. haha. Ska om en stund köra hem till min syster så vi tar en titt på bilbarnstolen så jag visar henne hur man spänner fast den, lite extra säkerhet för den stolen.

Sen ska jag vidare ner till ankan så ska jag med dem ut, egentligen skulle vi på haloween fest i kopparhögarna eller vad de var och älsk ska upp tidigt och jobba så han orkade inte och jag vill inte köra ut i de områdena själv, gillar inte de direkt. så ha en skön kväll.. för de ska jag ha

pusskram från oss

Nya stolen (en liten del iaf)


min mammi påväg till hyllinge



jobb

ja idag blev de jobb, så har inte hänt mycket förrutom de, så gick upp vid halv elva ut med casper och sen tog de lungt framför datan, äta ut med casper igen sen ut med hunden.

mamma kom hit vid fyra och gick ut med casper, jag började redan klockan två.

Förresten så har min fina älskling frederi vunnit en bärbar data för bara 450 kr, billigt och bra för en bra data.
så den får han imorrn.

ha de bra

för nu ska jag in i duschen strax sen göra klart håret sen sova, för imorrn blir destädning här hemma och stryka mina nya gardiner och sen hämtar mamma mig, och vi ska hämta alicia sen köra och handla på city gross i hyllinge, på kvällen blir de haloween fest. ha de

puss från oss

Idag Onsdag

har det väl inte hänt övermycket i heller, gick upp vid  halv tio för dem skulle komma och byta min spis, så dem kom vid kvart över tio-halv elva. vidare ut till frankis där jag städade av kontoret, hem ut med casper sen kom syster vid tolv och kolla in min spis, och sen cyklade vi hem till dem för att hämta upp alicia för den skulle vi gå ut till mamma och pappa för vi skulle lämna min cykel för pappa skulle laga den, igen. Jo de visade sig att pappa hade satt på lagningslappen sidan om hålet på slangen, rätt komiskt de där. hehe, men nu är den hel iaf. tack pappa.

Vi gick till infarten och syster hittade ett par skor, fina, sen gick vi ner istan för vi skulle hitta byxor men hitta inget, inte så mkt att välja mellan förrutom sådana som sitter klistrat nere vid foton, vilket inte är någon höjadre för syster.

Vi hamnade sedan på maddes och tog en fika, när vi var klara där så gick vi ner till city gross och handlade blöjor till lillan och lite frukt och så, sen tog dem ettan hem och jag tvåan, bussen alltså.

Väl hemma så startade jag med att bränna av min ugn. Det måste göras innan användning, annars så faller all den överflödiga skitenner i maten och det är inte så yummi precis. Så de tog en tre timmar att göra, så gjorde mat så länge, hemlagade köttbullar potatis gräddsås och lingon, de var gott. Sen kom min bror, snäll som han är och lämnade min cykel till mig så slapp jag hämta hem den själv. tack.

Mamma kom också en sväng och kolla, lika nyfiken hon som jag var. Men sen kom hon igen efter et timmes tid gör jag blev helt galen för jag fick inte spisen ren utan den såg sådär gumlig ut, och det gör aldirg mammas så varöfr gjorde min de då, så hon köpte ett annat medel med sig till mig än de jag hade, så blev de finare. Sen körde mamma hem igen, tack mammi..

Nu sitter jag här och gjort det ett tag, och ska alldeles strax ut med casper sen lägga mig, ska jobba imorgon eftermiddag, en dag sen är jag ledig hela helgen så på fredag så ska jag och mamma till city gross i hyllinge och stor handla, och med och tar vi alicia.

Men först nu ska jag bara kolla snabbt igenom high school musical 3, en av mina älsklings filmer, älskar sådana filmer, sen får jag kolla hela på fredag eller lördag, för på fredag blir de haloween fest antagligen.

på söndag kommer min bästa vän emma hem:)

Ha de bra. puss puss

Kvällen

Då var det kväll och slladeles snart natt,

Vid halv sju så cyklade jag till don pedro och hämtade pizza och sedan hem till syster och åt den, dem hade redan ätit, och älsk var inte hungrig så jag tyckte inte de var någon idé  så därför jag åt själv. alicia fick också så klart, och hon tyckte de va  gott, så jag stannade en liten stund och snackade och pussades med lillan.

Sedan fortsatte jag hem till marwin och saram och bror var inte hemma, så jag var väl där runt en timme en och en halv, och snackade och busa lite mer marwin, så när jag kom som sara tyckte var bra så hoppade hon in i duschen inte de lättaste kanske när man är själv hemma med en liten prins som marwin .

Cyklade sedan hem vid kvart i nio och sen har jag suttit här ett tag och nu ska jag ut med casper sedan krypa ner i sängen för nu är jag trött.. ha de bra.

Jag älskar dig frederik




Spis

jag får min nya spis imorgon, som jag längtat efter den:)

andra tänker väl nu "vad är de som är så kul med de"
men jag har längtat, helt ny, wow, äntligen

ha de så länge

De senaste dagarna?

ja de har inte hänt så mycket kan jag påstå,tagit de lungt och lite så.
mamma och pappa åkte till tyskland med pappas fack (med de som satt i styrelsen) så dem var där över helgen och kom hem i söndags, fick en klocka, en julkalender som är ett måste varje jul:) och lite sånt.

så i lördags så var ingen hemma och malin jobba och sara var i ullared med sin mamma, så jag mötte upp stefan, marwin och kiara här i sandvången så gick vi till veterinären där vi mötte upp malin, hon gick en runda för lillan skulle somna ett tag innan vi skulle hem till jimmy (saras pappa).
Efter veterinären så gick vi ner i stan för jag skulle byta alicia´s kläder till en storlek större och då köpte jag en ny pyjamas till alicia och två till marwin (sån två in en typ) sen gick vi hem till saras pappa jimmy för vi skulle äta där, så de var jag stefan alicia marwin jimmy och filip, det var dunder gott, ussh , eller man kanske inte kan säga ussh när de var gott, iaf ni fattar:P

vid runt sex promenerade vi hemåt, stefan och marwin skulle hem för sara kom hem, men han var tydligen inte så mammig,som kanske sara hoppades på, hehe och jag gick och lämnade alicia, precis när jag kom så skulle mike och hämta pizza, så jag passade på att bada lillan och sen sätta på den nya pyjamasen. sen gick jag hem till stefan och sara och marwin så stefan fick köra mig hem, sen blev jag hemma, mer än den dagen så hände de inte så mkt förrutom i fredags för jag klippte mig och gjorde vid mina naglar men inget annat.

idag gick jag upp vid kvart över sex och klädde på mig och var ute med cap och så för jag skulle åka till hbg för jag skulle till tandläkaren kvart i åtta, då jag genomgår en behandling mot min rädsla, sen vid tio gick jag hem till emelie så åkte vi ner i stan och fika och nu är jag hemma och tvättar, det är väl tänkt att jag ska dammsuga och tvätta golven också, men just nu så pallar jag inte de. får ta de sen.. ska ner om 20 min och byta tvätt.

ha de bra



Älskade barn

Jag hittade inte låten själv så sara skickade över den till mig, "älskade barn" heter den. Dem hade den på marwins dop, då dem gick in i kyrkan till denna fina och vackra låt så rann tårarna på mig. Det var fint, det var vacker, Det var helt obeskrivligt. Denna känsla man hade i kroppen på detta vackra och fina barn vars är min brors son marwin som jag älskar djupt, likaså min systerdotter alicia. Att man kan älska ett barn eller en annan människa så stort som kom "från ingenstans", ja, det är obeskrivligt. Jag lyssnar på denna fina låt om och om och om och om igen. Det är mycket fint som dyker upp i huvet men visst där kommer upp ett och annat "svårt" också. Men jag känner mest kärlek inom mig till denna låt. För just nu iaf.

Min kärlek för mina syskonbarn är helt obeskrivlig, det kommer aldrig någonsin att kunna förklaras, absolut inte i ord. Möjligtvis om någon hade kunnat känna hur jag känner men det är helt omöjlgt, helt omöjligt att äns föklara någon kärlek alls. Dessa små barn ska växa upp och bli stora och vackra men jag kommer alltid stå bakom som så många andra till dem.

Tårarna rinner fortfarande nedför mina kinder då denna vackra låt spelas upp, många tankar, många känslor. Men samtidigt så är allt som ett lyckorus inom mig, jag känner det. Jag kan se då dem går in i kyrkan, jag kan se marwin smaila så stort, jag kan se honom skratta som bara den, jag kan se alicia stå och dansa, jag kan se henne då hon precis lärt sig gå och hon snubblade fram då vi var på slottet, då hon fyllde ett år och blev lycklig för alla presenter. Kan se dessa små liv vara så ledsna och tårarna rinna då man vill ta ner hela världens stjärnor till dem och bara ge till dem som tröst och visa dem att jag finns här, alltid. Att bevisa min starka kärlek till dessa fina barn vad min kärlek till dem betyder, hur mycket jag älskar dem och hur mycket jag ställer upp för dem. Jag kan aldrig sluta säga eller skriva hur mycket jag älskar dem, de är mitt liv från den dagen dem kom till jorden, eller egentligen från den dagen då man fick reda på att det växte ett liv i magen på deras mammor som snart skulle bli så små vackra barn som skulle växa och bli ännu vackrare.

Alicia och Marwin: Jag älskar er obeskrivligt, ni är mitt allt, alltid.
Min prins och Min prinsessa.
se så vackra dessa små barn är.


Som sagt så kommer alla känslor på mig som ett lyckorus genom hela kroppen, Så nu flödar det bara på.

Min underbara pokvän som jag hållt ihop med sen tre och ett halv år tillbaka är min andra halva, jag kommer inte håg hur mitt liv var innan jag mötte honom, visst finns "jobbiga tider" också, men det finns positivt med det också, dels så rensar man av sig och sen det bästa är att man blir ny kär på nytt, men jag har nog alltid varit som "nykär" i min fina pojkvän enda sedan det blev vi. Den kärlek till honom som jag känner går inte i heller att beskrivas, ingen kärlek går att beskrivas, inte i ord.
Frederik Hellman är min andra halva, och kommer så alltid till att vara oavsett om det är vi eller ej, han är min första seriösa pojkvän som jag håller hårt i, för honom, ja honom kommer jag aldrig vilja mista, han är mannen i mitt liv, han jag vill skaffa barn med han som jag vill bli gammal med. Han är min andra halva som sagt, och det är så det ska vara. Det är väl menat att det ska vara vi två helt enkelt. Förlovad är jag med honom också, ringen sitter troget på mitt ringfinger och kommer alltid till att sitta så länge jag lever. Jag älskar min pojkvän, mm, visst ja, det gick inte att beskriva.

MIN HALVA


Malin och Stefan, då mina syskon ligger mig varmt om hjärtat, riktig syskonkärlek, oavsett vad det gäller så finns jag alltid där så som dem har funnits där för mig, så dem har beskyddat mig, det är starkt. Jag älskar dem. Vi har bra, riktig bra syskonkärlek, sådan som jag hade hoppats på att alla syskon hade som dessvärre alla inte har, vissa klara inte av sina syskon, vissa älskar sina till döds, jag är en av de sist nämnda. Vi hjälper varandra i vått och torrt, alltid. Det har alltid varit så och de kommer alltid till att vara så. Jag är glad att vi har sådan bra kontakt, fast att det endå är 7 år mellan mig och min syster så är vi som bästa vänner, vi pratar om precis allt mellan himmel och jord, hon vet allt och jag vet allt, det är bara så. Det är 5 år mellan mig och min bror och han är min beskyddare, så som det alltid varit. Han har alltid sagt och säger fortfarande "ring mig om någon är dum mot dig", "sätt på dig hjälmen om du ska åka moppe, jag står här tills du knäppt den" det kan låta konstigt, men han vet vad som kan hända, han var med om en olycka för ett x antal år sedan och det var hemskt, det kunde gått mycket värre än vad det gick.

min bror


min syster


Mina föräldrar är dem som har varit mitt stora stöd i livet, hjälpt mig genom allt, skola med mera. Alltid ställt upp för mig. När jag träna och tävla i konståkning så var det dem som alltid var med, dem var med på varenda tävling och stöttade mig, alltid. Jag hade "ingen speciell" att åka för utan dem var dem speciella personerna som jag åkte för, dem jag tävlade för. Det var inte allas föräldrar som var med, men mina fanns alltid där. Det går aldrig att beskriva hur tacksam jag var för att dem alltid var platsade på läktaren för att se mig. Sitta i en iskall ishall bara för att se mig åka på isen i ca 3 minuter. Jag har alltid haft en trygg uppväxt, alltid haft det bra. Därför jag är så ödmjuk och snäll som jag är, man märker på många som inte haft det speciellt bra i sitt liv, dem blir kaxiga, och elaka. Men mina föräldrar har alltid satt upp regler för oss, inga stränga men sådana som alla borde haft. Kommer aldrig kunna säga tack nog till mina föräldrar för de stöd som dem gett mig i mitt liv, dem ställer alltid upp. Min mammi och min pappi är dem bästa. Dem är hjälpsamma, jag älskar dem över allt annat. Den dagen dem försvinner från mig, då kommer jag att gå i kras. Tårarna rinner igen, vill inte tänka den tanken men en dag kommer komma då det är så, Jag tänker aldrig på det. Men som jag sa innan så kommer allt nu, mitt uppe i allt nu och skrivandet bara flyter. Det kommer verkligen från mitt innersta.

Jag älskar er mamma och pappa




Sist men absolut inte minst, min bästa vän casper.
Jag fick honom av mina föräldrar i studentpresent, den bästa presenten jag någon kommer att få. Allt annat jag får är ju också mycket betydelsefullt men detta va det mest perfekta och finaste. Han kommer inte vara för evigt men alla minnen tillsammans med min bästa vän, min hund casper, kommer alltid leva vidare i mig. I bilder, men mest i mitt hjärta. Den dagen då han försvinner då vet jag inte vad jag ska ta mig till, Jag blir väldigt ledsen av bara tanken. Bara när han ska till veterinären för att sövas för att bli bra så gråter jag så mycket som om jag aldrig skulle få se honom igen, så när den hemska dagen är inne så kommer jag inte att bli människa igen. När jag har det svårt så är han där och lyssnar, när jag pratar med honom så vänder och vrider han på huvudet som om han förstår och jag tror att han gör det. Jag tror på att hundar förstår oss, väldigt bra också. På natten så ligger han under täcket hos mig och enda intill mig, det är så mysigt, känna hans värme och på morgonen då han slickar mig i hela huvudet då han tycker att jag ska stiga upp.
När jag är ledsen så slickar han mig också i hela huvudet för att visa att han finns hos mig, han tröstar mig. Han är alltid lika glad när man kommer, Min kärlek för honom, ussh vad jag älskar honom. Min bästa vän. Min hund casper.

Min bebis



Alicia

Gick upp vid halv tolv då jag redan som vanligt sovit för länge. Men fastnade framför NCIS som jag absolut inte ville igår kväll eller ska jag säga i natt:P hehe Malin kom vid halv ett tiden. Körde och hämtade min helt underbar systerdotter på dagis idag och sedan körde vi hem till mig igen och åt potatisbullar och bacon, de var gott faktiskt.

Vid fyra gick dem för att möta upp mamma på hennes jobb så gick jag ut med cap. Gick till affären och handla mjölk. Sedan hem igen. När jag precis hade kommit in genom dörren hörde jag nått i trappan så kolla genom det ögat så var det älsk, satte mig vid datan och kände att jag var trött så satte på tv:n och halv låg ner men den gick tröttheten över på nått sätt, så jag kollade färdigt på "extreme home makeover" och sedan kollade jag på NCIS samtidigt som jag gjorde pannkakor, gott det var. Plingade helt plötsligt på dörren så sa jag till älsk, vem fan är de. Jag har typ ringt mamma hela dagen och frågat vad hon gjort så där stog hon utan att ringa, utan överraskade mig, söta du.

Efter jag och älsk hade ätit så följde jag och cap med hem till mamma och pappa så casper fick träffa "morfar" lite och helt stållig och glad blev han. Han hoppar av den pälsen en vacker dag, så lycklig blir han. Kom hem vid halv elva och då hade älsk lagt sig, så jag pussade lite på honom sen fick han sova vidare.

Kollar en film eller en serie men kan inte komma på vad de heter, går på trean iaf. Ska snart ut med cap och sen lägga mig, för syster och mammi ringer och väcker mig imorgon vid halv nio - nio för jag ska ringa ett samtal och dem stänger telefontiderna vid halv tolv. Helknepiga tider men iaf, vad kan jag göra åt de, Absolut inget mer än vara vaken och ringa på de tider dem har.

Sen ska jag snabbt ut på frankis och städa av kontoret för att sedan hem ut med cap och sedan hämta lillan och gå ner och möta malin i stan. Tanken är väl att vi ska ut till pappa sen som är hemma för han är väl inte så bra, och samtidigt ska jag hämta hem min cykel. Jag håller tummarna på att jag kommer upp i tid så jag hinner med allt de.

ha de bra. älskaar mina pojkar


min underbaring


min fina bebis


jag och älskling


min andra underbaring


Trött

ja lite sådär är jag nu, ska alldeles strax lägga mig..

igår hönde inte mycket var i karlslund med mamma och alicia men annars hände inte mycket mer igår, var hemma bara, älskling jobbade 17 timmar igår, han började 08.00 på morgonen och slutade 01.00 på natten. så jag köpte mat på haralds sedan cyklade jag ut så åt vi tillsammans.
ducha gjorde jag sent och sen såg jag en bra och spännande film på trean så den slutade kvart över fyra så gick inte och la mig för än efter den. det hette swimfan och det är en sådan spännande bra film som jag gillar iaf.

idag har inte heller hänt spec mycket, vaknade vid halv elva genom att en man plinga på dörren han skulle fixa "locket" till brunnen i badkaret eller vad man ska sägamen han hade ingen sådan som ska vara där och det finns inte i sverige så det får skickas efter från utlandet så de kommer inte för äns nästa vecka, sen efter han varit här gick jag ut med cap sen cyklade jag ut till frankis och städa, idag gick det undan för jag skulle börja tvätta klockan 12 så hann hem till kvart över tolv sedan cyklade jag och hämtade alicia så malin fick vila för hon är sjuk, spytt och sånt, urk. Så lillan har hjälpt mig och tvätta både varit duktig och hjälpt till samtidigt som hon gjort allt hon inte fått. Hon tog även mina ljusstakar så ville hon inte sätta tillbaka dem så jag sa att hon skulle sätta dem på bordet (inte lönt att skrika till på henne eller sånt det hjälper inte endå) för då hade hon kastat dem i golvet. så söt hon var, hon skulle vara snäll och sätta dem på bordet men så snubblar hon hon en sladd vi har på golvet, (inte satt fast den innu) så den ena gick i sönder, eller foten gick av på den ena. synd de va om henne tyckte jag men jag blev mest rädd att hon skulle skada sig. Jag hade satt upp allt annat som jag vet hon brukar pilla på som inte är så bra, men dessa hade jag glömt, annars brukar jag sätta upp dem också. men hon skulle sätta dem på bordet så jag blev inte arg på henne.

Vid fyra så gick jag iväg för att lämna hem alicia för att sedan cykla ner istan och möta upp mamma, jag gick och handlade mat till casper och sedan tog vi en fika på maddes, gott. paj och varm chocklad med grädde, mumma:)
Vi gick in en snabbis på h&m och även på lidex, så jag handade ett par vantar. Behövligt.

Tog sedan bussen hem så tog mamma min cykel med sig hem, där är ett håt i bakljulet men de hade nog blivit större för nu var det punka, de var där inte innan utan då gick luften ur sakta men säkert så de höll men inte nu, så min snälla pappa ska laga det åt mig. Thanks daddy.

Cyklade iväg och hämtade pizza och sen åt vi, sen har jag lagt in fler hundra bilder på bilddagboken idag då jag fått dem bilderna som är tagna med älsklings kamera som hanäntligen lagt över på sin nya externa hårddisk, tack älsk.

För en stund sen var vi inne och duscha och nu sover älsk, ska strax in och göra vid mitt hår sedan ut med cap sen kallar sängen. hoppas jag inte fastnar framför NCIS, det är på tv 3 nu.

imorgon ska jag försöka gå upp tidigt så ska jag cykla hem till syster och äta frukost och om jag orkar så tar jag lillan ner till granet ett tag så hon får komma ut en sväng.

men ha de bra. Jag älskar mina pojkar

busfia


Mycket men endå lite

Idag har det hänt mycket men endå väldigt lite, ja vi har gjort lite men endå har jag knapt varit hemma idag.
Jag gick upp vid elva och tog på mig och sedan gick jag ut med casper då älskling cyklade iväg. Älsk och mackan skulle åka en tripp till danmark över dagen.

Så vid halv ett bytte jag kläder och sedan cyklade jag hem till sara stefan och marwin och hälsade på, sen gick jag och sara ner till city gross, jag skulle möta syster men hon var inte där än så som sagt så vandrade vi vidare ner till city gross så länge. ör ett bröd och en kola. Men då fick vi en liten runda iaf, vi mötte upp syster vid gina tricot sen så vandrade vi bort till maddes och tog en fika, alicia var vaken men marwin sov. Men han vaknade lagon till fikan kom till bordet, men han äter inte sånt, inte än iaf.

Efter stan så hade vi alla följe till posten sen cyklade jag hem och dem andra gick åt andra hållet, ringde som en galning till min bror men han sov och svara absolut inte, men efter många om och men så vaknade han. Han skulle köra med mig till center syd, vi skulle byta älsklings minneskort till hans kamera då de var för smalt men där var stängt. OnOff stänger väll fem då men resten av center syd, alltdå den stora byggnaden hade väl öppet till sju så gick en runda där:P hehe.

sedan blev det hemfärd och då körde vi och hämtade upp mamma sen vidare ner till mammateresa så köpte vi pizza sen hem till mamma och åt. Pappa är ju i halmstad för det är DM i konståkning och han är aktiv i både skånde och svenska konståkningsförbundet.

Hem kom jag vid halv nio då jag sprang ut med casper direkt och sedan kollade vi stjärnor på is. Markus är bra, tror han kommer vinna, eller oaf stå i final.

allt för idag. alltså mcket men endå lite.

ha de bra

jag älskar dig casper min bebeis och min frederik



mina ögonstenar

Bild Blogg idag

Idag passa jag lillan ett tag igen, jag hämtade henne sedan gick vi en sväng, pkte ut till malins jobb så lillan fick säga hej, vidare till pappas jobb och hälsade på så "jobbade" lillan lite. och rota i allt, efter pappas jobb så gick vi till mammas jobb där lillan fick åka rutchbana (stavning). Efter där så gick vi hem och lämnade lillan till mike så åkte jag och älsk med mamma till centersyd för vi skulle köpa spel till älsks playstation 3 så blev Tony Hawk (skate board spel)
 och gitarr hero som han haft innan men då till x box. sen hem, har bara varit hemm, kollat lite idol och så. Träffade syster nu ikväll.

iaf, om idol. själv tror jag att kevin är en av dem som kommer stå i globen han kan ju i princip sjunga allt, precis allt. kanske johan palm också, men de är nog för att han har så många tjejer till fans isf. kanske loulou. man vet aldrig men kevin tror jag på iaf. allt för mig idag.. ha de



 Min prinsessa på pappas jobb (och jobbade lite)


enda ner i lådan och rotar


prinsessan på mammas jobb och de var så roooligt


ute och går med vagnen


en på min prins från igår


avslut på båda mina älsklingar marwin och alicia

Då var jag här igen

Jobbade ju som sagt i tisdags men bara ett par timmar sen har jag varit ledig , arbetslös eller hur man ska se det, men jag ser mig faktiskt inte som arbetslös för jag jobbar ju trots allt ganska mycket endå, det är kasnke max en vecka nån månad som jag inte har nått, och när jag jobbar så jobbar jag mkt, extra nätter, extra dagar och allt, så jag ställer alltid upp och de vet de om. så visst, ibland är det skönt att kunna sova ut och bara ta de lungt, men det är skönt i två dagar sen klättrar jag på väggarna men det är väl så det är. Det är väl cirkus ett halvår kvar sedan måste de anställa mig eller låta mig gå, så får väl se vad det väljer.

Igår har jag ingen som helst aning vad jag gjorde, står helt still i huvudet. På kvällen så såg jag iaf generation fett eller vad de hette, ussh om jag får snacka för mig själv så tyckte jag bara det var äckligt, men det var tydligen deras passion. Själv tror jag som mamma sa att hon mr nog inte särskilt bra av det utan allt handlar om pengar. men jag tyckte iaf att det var riktigt äckligt.

såg även ett program, tror det var i måndags kväll (det var nog repris) s.o.s familj, och vilken satans unge, hur fan kan man bete sig så. Hon skälde och svor åt sin mamma och åt sin bror som var hur gullig mot henne som helst. hon ficm utbrott för hon inte fick en jävla glass jävl men vilken snorunge. Mamma sa det, tur jag har haft snälla och söta barn och inte sådana jävlungar som hon. 12 år var hon. hemskt att se. tydligen så blev det jätte bra på bara två veckor, själv tror jag inte på sånt, alltså att de tar så lite tid för att bättra på sig. men men.

Iaf, idag så gick jag upp klockan åtta då syster kom hit vid kvart över åtta och lämnade av alicia för jag ville lämna henne på dagis idag så lämnade henne klockan nio, men mycket också för att jag var tvungen att vara vaken till tio då två killar kom hit för att byta vårt element, de läkte förra veckan så bovärden och en annan nisse var här och stängde de, svinkallt så i igår fick jag nog och ringde själv upp dem som har hand om de, alltså dem som skulle byta elementet till oss. Så dem kom idag klockan tio. Vill man ha nått gjort får man tydligenf ixa de själv trots att bovärden säger att han ska ringa dem och så, Visst jag lät det gå några dagar men hur länge skulle jag gå runt här och frysa. Dem kom iaf idag och tömde först elementet på vatten, de mesta iaf. Sedan Skulle dem tömma de sista i badkaret, men va fan dem gjorde hål i mitt golv som är plast matta i hallen och djupa märke, inte nog med det utan dem hade slått av en liten bit på väggen där vid elementet, så ska ringa min bovärd imorgon så han får komma hit och dokumentera det så inte vi får skit för de, ska dessutom fråga vem som kommer lägga nytt golv eller laga de för så vill inte jag ha de, visst litet hål men det stör mig.

Vid halv två så cyklade iaf jag och hämtade lillan på dagis, hon låg och sov när jag kom så dem fick väcka henne, den blicket hon ger mig utstrålar en sådan värme, den känslan hon ger mig hur lycklig hon är för jag kommer och hämtar henne är obeskrivlig, man känner sig så varm inombords och allt är så sant när det gäller barn, dem har ingen hum om något annat. Min söta lilla flicka. Min systerdotter.

Efter jag hämtat lillan så körde vi till mammas jobb, då svarvaren och hälsade på, hon skulle hem och träffa marwin efter jobb då hon slutade klockan tre, så hon åt mellis där. Så slapp vi köra hem till mig och dra av henne alla kläder för att sedan ta på henne direkt igen för att köra och möta mamma. Vi körde hem så var marwin och sara hemma så var där ett tag, lillan var något fruktansvärt busig. Till sist så tog hon jord och slängde på golvet och sara frågade om hon gjorde så hemma. Hon är mycket väl medveten om vad hon får göra och INTE. Lillan fick iaf hålla marwin lite och hon tycker att det är så roligt, och marwin fick många pussar också. På en bild så ser de ut som om han pussar tillbaka, sött.

Därefter så cyklade jag, mamma och alicia ner till maddes för att ta en fika, mys. efter det så cyklade jag hem till mike och lämnade alicia så han fick träffa lillan lite för sedan vid kvart i sex så skulle malin och mike på föräldramöte, Malin tyckte de skulle bli så roligt " jag ska på föräldramöte kan ni förstå de" haha sött.

Kom hem vid fem tiden då jag satte mig och kolla lite data samtidigt som jag kolla på extreme home makeover, och som jag grät, stackars lilla flicka, Idag handlade de om att en flicka som var åtta år gammal som hade cancer som hade övervunnit den, men som precis hade fått tillbaka den igen. Då hade hon sagt till sin mamma och pappa "jag vill dö, jag orkar inte gå igenom dett en gång till, och jag vill behålla mitt hår som precis växt ut" kan ni förstå föräldrarnas tanke? och flickans lidande? ussh vad hemsk så tårarna rann på mig nästan igenom hela avsnittet, inte nog med de för sedan kollade jag på "bröllopsform" då bölade jag också. hehe. Fint sagt och kan förstå den saknden , jag saknade ju min älskling oehöst när han var iväg i 9 dagar.

vid åtta tiden eller nått så kom pappa för att hämta upp älsk, dem skulle till kvantum för att hämta ut lite grejer vunnit eller vad man ska säga. han är "aktiv" haha, i en sida där man lägger bud efter bud också kan man vssa saker, bra saker bland annat, vunnit och vunnit brors ju på hur man ser det. men iaf han har vunnit en kamera för någon hundra lapp, en liten ipod för hur mkt kommer jag inte ihåg. en stor ipod som kostar i affären 2200 kr, vann han för 59 kr. playstation 3 kostar i affären 4400 han fick det för 567 eller nått sånt. så ja de är bra grejer, vi eller han har valt att spara de grejer men man kan ju vinna samma saker en gång till och då kan man ju sälja oich vinna en bra summa på de.

Ikväll så kom mamma med havregryn till mig då jag ville köra negerbollar. mumma, blev bara sugen på de, tänkte först göra en tårta som jag hittat recept på. det såg så gott ut och sugen för den delen, blir kanske en sådan tills jag fyller år. det är ju ca en månad bara tills dess. Tack mammi, ja innan idag så kom pappa med allers till mig från mamma, tack pappi.

Vid 23.00 så cyklade jag upp till korsningen vid kyrkogården för att möta syster och caesar för lite snackis. bra när man bor lite närmre varandra.

iaf, kollar ncis nu, vet inte in jag ska se de eller inte, varje kväll säger jag till mig själv att jag ska lägga mig innan tolv, men blir aldrig så, dumma mig. jag vänder bara på dygnet, eller rättare sagt jag har inte vänt tillbaka de än från då jag jobbade natt. men måste verkligen, sover ju bort halva dagen och är bara trött hela tiden, undrars om jag saknar någon vitamin eller nått. iaf så ska jag och cap strax gå ut sista rundan och kissa och sedan så ska vi lägga oss så god natt. 

jag de bra. älskar alla i min under bara familj,
mina underbara syskonbarn,
min älskade bebisvovve cap, sist men absolut inte minst
så älskar jag min andra halva frederik av hela mitt hjärta


min prins och min prinsessa (mina syskonbarn)


jag och min prins




Slappe dag

Idag har inte hänt sådär himlans mycket, jag gick upp vid halv elva och slängde ihop en chocklad kaka, mamma kom vid elva tiden med frukost så åt vi sen gick mammi igen och jag städa och duscha och sånt, cyklade ut till mamma och pappa vid två så jag skulle hinna klippa och bada casper innan vi skulle bort till svärmoren Ulla för lite kalas för hon fyllde 54 år idag. Fikade och så lite vid halv sex-sex körde vi hem.

Mamma kom vid halv sju för att lämna casper och lämna mina jobbekläder, så åt jag och älsk sen åkte jag med mammi till kvantum för att handla lite smått. Hem sen bara kollat lite tv och ska alldeles strax ut med cap sen ska vi lägga oss. Som sagt så vet man aldrig när dem ringer från jobb. Men jag kommer inte jobba kväll iaf, jobbar inte kväll två veckor i rad. Mår redan skit över att jobba en vecka kväll.

Vid nio tiden eller vad klockan var så ville älsk ut och springa ett varv så jag följde med rullandes brevid honom, pallade verkligen inte att springa. Gör det en annan dag som man alltid säger.

Nej ut med vovven var de ja, ha de bra

Jag älskar dig min frederik och min fina vovvsing cap

Lördag

Nu är klockan 01.48 och jag och casper ska alldeles strax gå och lägga oss tänkte bara uppdatera lite snabbt här. Har inte hänt så mkt faktiskt, passade lilla dockan, alicia igår ett par timmar innan mamma kom och hämtade henne för hon skulle sova ute hos mamma och pappa, för malin jobbade sent och mike skulle iväg. Vi busade som vanligt och jag la mig sent också som vanligt. sov till typ halv elva-elva idag men gick inte upp för än vid halv tolv då älsk börja dra av mig täcket för att han tyckte de var tradigt att jag låg och sov.

Mamma kom en sväng vid ett så tog hon casper med sig hem, för jag skulle ha lillan ett par timmar idag igen för syster skulle jobba kvällen igen och mike var bakis så sa jag att jag kunde ta henne. Så vi var ute på frederiks jobb en runda, han jobbade för en gångs skull inte men han hade SPRUNGIT ut där för att prata lite, han och två på hans jobb har ju fått för sig att de ska springa maraton, lycka till, till dem. Kan dock inte se det framför mig. min älskling springa? haha lite roligt är det faktiskt.

Iaf efter vi varit där så cyklade vi ut till kvantum och handlade lite kex sen hem till mamma och pappa och fika, mamma hade gjort paj. Mumma.
Mamma körde mig och lillan hem till mig och älsk kom strax efter så jag började på maten. mos och ungsbakad falukorv, vilket också blev hyfsat gott men man lär väl sig efterhand.
Lillan blev lite gnällig mot slutet men frederik kom och sysselsatte henne lite, sött:)
Alicia åt väldigt lite mos sen pelade hon ut korvarna för det tyckte hon om iaf. Vid åtta så gick vi hem till mike så jag lämnade henne där men fick bära henne en liten bit för hon satt och somnade i vagnen vilket inte var bra eftersom hon skulle sova när jag hade lämnat henne, hon fick pyjamas på sig och välling i sämngen sen sov hon snabbt.

Alltid roligt att ha busfian här, men hon hittar på mkt, spec det hon inte får, men det är ju roligast klart. hehe småbarn, dem är för goa.

Jag har suttit och kollat lite "stjärnor på is" vilket jag själv saknar otroligt mkt, alltså konståkningen, har sagt länge nu att jag vill börja träna lite sådär igen men måste först ut och snacka med min tränare så jag kan träna med de tjejer jag tränade med när jag väl åkte. Men måste först och främst får tummarna loss.
Sen så har vi bara kollat lite runder diskat och lite sånt roligt.
Sen nu ikväll/inatt bakade jag sockerkaka för jag blev otroligt sugen på smeten. Så den är precis färdig och klockan är två. Men men nu är den färdig iaf och jag och cap ska gå och lägga oss. Älsk sover redan för han ska jobba imorrn, antagligen börjar han sju för dem hade mkt och göra. Sen ska vi på lite kalas till svärmoren imorrn som blir 54 år gammal.

Ha de bra
Jag älskar min underbara pojkvän och min underbart mysiga vovve


Snart jobb

sitter lite här och kollar runder, gick upp halv tolv, känner mig så trött hela tiden, gick ut med cap och sedan kom syster så gick ner och snackade med henne lite. jobar kvällen denna vecka då jobbar vi måndag till torsdag mellan 14.00.20.00 men i måndags började jag itne fråns 16.20 för jag tvättade till 16.00. så tradigt att jobba kväll jag verkligen hatar de, hinner ju inte träffa älsk nått över huvud taget han sover ju för det mesta när jag kommer hem och när jag sticker till jobb så jobbar han,  men när jag jobbar med uffe (en som kör truck) så brukar jag gå ut och äta och fika med han och en annan som kör truck.  men jag hatar endå att jobba kväll men det händer inte så ofta, mest natten fölr mig och ibland förmiddag och mer än sällan kväll. så det är skönt iaf.

ska strax äta sen bege mig till jobb.

två dagar till, idag och imorrn. skönt sen ledig fredag är vi alltid när vi jobbar kväll.. det räknas ju på en mpnad skiftså man jobbar lixom in dem timmarna på fredagen, det enda positiva med att jobba kväll.. men hade hellre jobbar varje dag mån-fre sju till fyra eller nått så man har rutinen i kroppen nu har jag inte de eftersom det hoppas som de gör. iaf nu har jag inte mer tid att sitta här. ha de bra.

jag äslkar dig älsk


Mamma tjatar

ja på att jag ska uppdatera.

Nu är klockan halv ett och jag ska gå och lägga mig alldeles strax, har nästan precia vart ute med cap, men innan sängen så tänkte jag att jag skulle dra ihop något här bara.
Lite slarv med bloggen tyvärr dessa dadar.

Men sen sist så kom ju älsk hem i måndags kväll och som jag saknat honom, men äntligen kom han så sprang ner för att öppna där nere till hon då han inte hade nycklarna med sig, pussa på han massor så pappa sa till mig lugna nu ner dig vi måste ta ut väskorna och då sa jag just nu skiterna jag i dem väskorna, Men de gjorde jag ju. hehe.

Vi gick upp och älsk packa upp sina grejor och där ibland annat ett C till mig i rosa med pärlor som jag har i mina nycklar sen en gucci väska som jag älskade, en tändare med ett hjärta på och en liten nalle med rosa kläder på sig.
vi kollade lite tv och bara mös och kände att han var nära mig, innan vi skulle sova så låg vi i sängen och mös, och jag ville inte släppa taget, aldrig. Älsk började jobba vid nio tiden istället för sju då han kom hem sent. Jag tvättade sen vid tolv så körde jag ut till frankis där älsk jobbar som jag också jobbar på lite halvt, jag städar där.

Hade även kiara gumman, en av de snällaste och underbaraste vovvsingar jag träffat, hon  skulle aldrig göra en fluga för när (eller hur man säger). Efter frankis stack jag ner i stan för en fika med syster och alicia, alica har även lärt sig säga morbror= mobooo så sött, så det är bara morbror som gäller nu inget annat. bara mysit hela veckan igenom typ.

Jag jobbade även natt onsdag kväll till i fredags morse. I fredags var jag nog hemma bara, kommer inte ihåg riktigt vad jag gjorde men tror jag bara typ var hemma. Vid sex stack jag iväg och hämta fläskfilé planka och träffade även syster på vägen, så jag kom hem med de och sa till älsk att vi skulle äta så frågade han vad vi skulle äta så sa jag det vet man aldrig för det var ju en överraskning. Men han lös upp som en sol när han såg vad de var. Vid halv tio eller nått så kom lite folk, johan, robban, bummse, filippa. Vid elva stack vi ner i stan men älsk hade glömt sitt leg hemma så han kom inte in någonstans så vi körde hem igen vid tolv, Men hade han haft med sitt leg så hade dem säkert inte frågat, brukar vara så.

Lördags jobbade älsk och jag och cap cyklade ut till mamma och pappa vid 10 för jag passade my (svärföräldrarnas vovve) för dem var på ullared. Efter jag varit ute med my så gick jag och mamma ut till kvantum för att syster höll i fiskedamm som dem hade där ute plus att det var kanelbullens dag och så glad hon blev för att fiska. Sen åkte vi bussen ner till stan och så fikade vi lite där sen gick vi hem.

Älsk kom vid 5 eller nått så han fick mc donalds, och sedan cyklade han hem och jag var kvar eftersom jag passade my lite, så var ute med henne några gånger den dagen. Plus att jag bakade kanelbullar hemma hos mamma eftersom my bor några hus ifrån mamma och pappa och för att mamma har den bak maskinen. Vid 7 så cyklade jag och cap hem och bara tog de lungt hela kvällen.

Idag (söndag) har de känts som riktig söndag faktiskt, var rusigt väder ute idag med blåst och regningt och hade sagt så regnbysorna vinterjackan vantar och mössa åkte på när jag skulle ut med cap. för jag är rätt frösen av mig, Gick upp och lämnade casper och gick och mötte mamma och syster och alicia för dem skulle hälsa på mig lite, så dem var upp och vände sen gick vi till netto, handlade sånn form så jag kan baka har ju inga egna, där var olika bottnar jag kunde sätta på själv, bland annat en nalle, tomte, pumpa, blomma och lite andra grjer så kakan blir så under till. Fräsigt. Sedan kom älsk och hans pappa hem och hämtade mig för vi skulle med hem till dem för älsk ville ha grönkålssoppa för de skulle dem äta, och jag ville inte ha för jag tycker det är ussh och fy. Dem lämnade av mig utanför mamma och pappa så gick upp emd skäljmedel och casper till mamma och pappa för mamma hade köot softlan vanilj till mgi de jag kan använda så fick hon de jag hade hemma som jag inte tål, kliar över hela kroppen så vi bytte. Gick hem till svärisarna och umgicks och var lie social.

Efter ett tag gick jag hem och hämtade cap och några formar som mamma inte ville ha så åkte vi hem igen, bara tagit det lungt och nu är klockan mycket och fröken lilla här ska gå och lägga sig. Man vet aldrig om dem ringer från jobb, och om dem inte gör det så ska jag baka, har ingen aning var jag ska lägga de i frysen bara för där är fullt precis in i minsta lilla fack.

God natt

Alicia hjälper mig att baka


när vi var på väg hem, alicia tycker det alltid är lika roligt


så glad blev hon när hon fick napp i fiksedammen

RSS 2.0