sol?

Men jag vill ju helst att de ska regna då jag jobbar kvällen. nej då blir det bara vrmare och varmare. man får väl trösta sig med ledig fredag och hoppas att det är fina nästa vecka också iaf då jag jobbar förmiddag.
Dock ska jag nog jobba hela helgen, men bara till 14.00 isf så det ska väl gå. bra pengar.

Annars har jag bara en dag kvar som timanställd för imorgon får jag fast, så underbart, kan samla semester, komp och arbetstidsförkortningsdagar. har redan fyra st. så ska ta ut någon nu i sommar, och spara någon till jul.

Det är hur varmt som helst på jobb, fast att jag har shorts på mig så hjälper det inte. just nu jobbar vi i shorts och linne i princip. helst skulle man velat gå i shorts och bikini överdel, men det kanske inte heller äär så lyckat.

Älsk jobbar ju förmiddag så vi ses inte någonting, jag sover när jag går till jobb och han sover nr jag kommer hem. kul. eller inte.
dock kommer han förbi jobb när han cyklar hem så jag får poussa på honom lite iaf.

jag varavar dagen innan jobba med lite data och sitta lite på ballkongen.
och fasar och har ångest för att gå till jobb i detta fina vädret. men pengar och OB behövs altid.

nästa månad blir jag rik, iaf för ett tag:P men jag vet vad jag ska ha de pengarna till iaf, och det är inget slöseri här inte utan till bra saker.

nej det blir ballkogen ett tag till sen lite mat ut med casper sen jobb 14.00

Ha de bra
Puss från oss



jobb kvälls vecka

ussh ja, och jag är glad att det inte är stålande sol ute. helst vill jag att det ska regna ute när jag jobbar kväll.

Annars då? I helgen har väl varit relativt lugnt, eller ja. i lördags så ringde mammi och väkte mig vid 9, så då gick jag upp och gick ut med casper och gjorde vid mig och sånt, sen körde vi pappa ut till golf banan och sedan hämtade vi upp syster och alli. sen begav vi oss vidare till hyllinge och city gross, så nu har man en massa mat hemma, skönt. slipper tänka på det.

väl hemma vid halv fyra så packade jag in allting och delade upp de kött som skulle delas upp, det är så tråkigt med att stor handla det är och få in allting. När jag var färdig med de så kom mamma och hämta mig älck och casper så åkte vi ut till örja och hälsa på lite. ja ovanligt att jag är där eller? nej, inte direkt.

söndag så var vi bara hemma, jag låg och solade på balkongen i princip hela dagen till solen flyttade sig till vår gavel och där inte var någon sol på ballkongen längre.
Vi åt både frukost och middag ute på ballkongen, mysigt värre.

Vid nio gick älsk och la sig, han ska ju upp klockan 04.00 nu när han jobbar förmiddag.
Själv jobbar jag kvällen denna veckan, så jag och älsk går om varandra helt, han kommer förbi mig på jobb när han kör hem men tradigt endå. så vi ses inte fråns på fredag kan man säga.

nu ska jag äta nått och sedan gå ut med casper sen börjar jag jobba klockan 14.00

Ha de bra
Puss från oss


Åter hos mammi

Så var jag här igen. har jag inget hem eller? jo det har jag, men jag gilalr inte att sitta ensam sådär, och eftersom älsk jobbar kvällen denna veckan så åker jag ut här. men jag kom inte hut för än vid sju tiden.

Jag slutade vid 14.00 idag sen cyklade jag hem, slängde av mig jobbe kläderna ner i tvättstugan och började tvätta. skulle egentligen inte börja tvätta för än 16.00 men där var ledigt hela dagen så så passade jag på att börja tidigt så jag slapp tvätta halv kvällen.
Efter jag slängt in tvätt så gick jag upp och hämtade casper och gick en runda. när jag kom upp igen så fällde jag ihop bordet och stolarna på balkongen och la en handduk och la mig och solade ett tag och värva det med tvättstugan. fick lite färg, inte mycket, men de kommer de kommer. :)

Medans jag tvättate och solen gott över på gavlen, vi har sol hela dagen typ mellan 9.00-18.30 men sen går den mot gavlen, så dammsugade jag och tvättade golvet, damma och sånt gjorde jag igårkväll.

Mamma och alicia hämtade mig vid sju tiden som sagt, ja malin och alicia var här ute hos mamma.
Nu har precis malin och alli cyklat hem så vi ska äta nu, midsommar mat, idag igen? yes, fy vad gott det är. man får passa på när det finns ny potatis:)

nej mat var det ja.
Ska nog gå ner på gröningen sen här nedan för mamma och pappa opch springa med hundarna efter maten.

Pappa kommer även hem ikväll.
imorgon är jag själv igen, älsk jobbar kväll imorgon igen så jag ska fråga mamma och pappa om vu kan äta kina mat imorgon, mumms:)
ska även fixa mina naglar imorgn och hälsa på noel emma och mike.

Ha det bra
Puss från oss

Väntar på mamma

Ja , mamma slutar nu klockan fyra sen hämtar hon upp mig och casper då vi ska åka med henne ut, pappa är ju som sagt i tyringe och älsk jobbar kvällen. så det är bara vi så varför sitta i var sin lägenhet då? ja mamma tycker om att vara själv ibland men inte jag så hon får stå ut med mig i dessa lägen:P hehe.

men hon älskar mig endå:)

jobb idag igen så klart, slutade klockan 14  sen cyklade jag hem och gick ut med min fina vovvsing sen hoppa jag in i duschen, efter ducshen satte jag mig på balkongen ett tag i solen, ja casper också, han älskar att ligga ute på balkongen.
Men efter en stund sprang jag in och gjorde vid håret och tog på mig så nu är jag färdig och sitter och väntar på mammi. Vi ska äta midsommar mat idag, alltså nypotatis, grädde gräddfil gräslök och de som hör till. mumma, godaste maten som finns :)

nu ska jag ut på balkongen en stund till innan mammi kommer.

Ha de bra
Puss från oss


Jobb och hos mamma

kan väl ta det lite från början.

i fredags så firade vi midsommar hemma hos syster mike och alicia som sagt, även bror sara marwin och delle var där. mycket trevligt och god mat och massa bus med mina fina syskonbarn. jag och älsk cyklade väl hem vid halv ett. vid två kom mamma och pappa och hämtade zingo som var hemma hos oss. fina var dem.,

lördag så gjorde jag inte så mycket, kommer inte ihåg vad vi jorde.  jag bjöd hem mig och älsk på middag hemma hos mammi och pappa, mums var det. jag som bestämde vad de skulle bli. vad här hela kvällen.

söndag så gick jag upp vid middag och sedan åkte jag med mamma och lämnade pappa i tyringe. där är konståkningsläger där nu i tre veckor fram och pappa är där och hjälper till, dock ska han bara vara där till onsdag, och sedan åkte han tillbaka sista veckan på onsdagen och är där till lördagen. hem igen, men på vägen hem så köpte jag världens största glass kan man säga:P ja den var rätt så stor. hem så hämtade vi mike och körde ut honom på möte, sedan hem men sen körde vi och hämtade alicia också då mike inte kommit än och malin skulle iväg på jobb igen. När vi nästan avr ute i örja igen så ringde mike och var klar så mamma hämtade honom men alicia följde med mig hem till ulla och kenneth och my (hunden) där frederik var.
Efter en stund så gick vi hem till mamma igen och åt middag innan vi körde till wrangelska parken och gunga innan vi skulle lämna alicia. Sen åkte jag hem.

nu jobvbar jag förmiddag denna veckan. jobbigt att gå upp på morgnarna men skönt att vara fri resterande av dagen.
så idag bjöd jag hem oss på middag igen, mamma behöver ju inte sitta själv nu när pappa är i tyringe. Vi åt grillat och det var gott, men jag får nog lugna mig lite med grillat ett tag, annars blir det äckligt i längden, iaf så tycker jag.

Jobb då då

Från och med den första juli så har jag fast arbete, helt underbart är det. sen har älsk också fått nytt jobb idag så det är jätte skönt. Så nu kan man lugna ner sig lite igen och släppa den oron. härligt. bra start på vår sommar iaf:)

nej snart blir det att kolla på "lotta på liseberg" med mammi, älsk ligger där uppe och tittar på tv. efter lotta så ska vi åka hem och då blir det sängen.

Ha det bra
Puss från oss

Midsommar

Då var det midsommar igen, märks det? nej nte vad jag tycker iaf.

gick upp vid kvart över tio och slängde på mig kläder och gick ut med casper och sedan åkte jag med mamma ner i stan och fixa lite. hem igen och nu sitter jag här. ska strax be älsk gå upp så vi kan äta frukost eller ja, sen frukost innan mamma kommer med zingo. dem ska ju på bröllop idag så zingo ska vara här tillsammans med casper.

Själv ska jag och älsk hem till syster alicia och miek och fira lite midsommar. Även bror sara marwin och delle kommer dit. mysigt:) Självklart ås kör jag hem någon gång så och går ut med vovvarna, det är ju inte så långt.

nej nu ska jag väcka älsk, äta frukost tejpa sladdar och duchen innan ci ska iväg.

ha en trevlig midsommar.
puss från oss


Grattis Mammi

Idag fyller min älskade mammi år. Grattis mammi.

Slutade klockan 14 idag och sen halvsov jag i soffan en stund sen kom mamma och hämtade mig älsk och casper efter hon slutat jobb, körde och handlade sen hem, pappa var redan hemma för en gångs skull.

Malin, alicia, sara och marwin kom också ut en runda, så fick vi på kaka och jordgubbar, mumms är det.
mamma fick en klockan och ett present kort av mig pappa och frederik.

grattis mammi.




annars då? jobbar förmiddag denna veckan 06-14. det är tufft efter ha jobbat natt i ca tre månader, kroppen tar tid att vänja sig. men det går. skönt att ha kvällen ledig och komma in i rätt vardag igen så att säga.

I lördags så var det kalas för marwin, stora killen nu ju, 1 år. så det var ner där och var där typ hela dagen hos födelsedags grisen. kvällen var lugn. när jag kom hem somnade jag på soffan och sov till 22 typ, gick upp var vaken till typ halv två sen la jag mig igen.

söndag så körde jag mamma och hundarna ut till järavallen och gick, skönt var det. när jag kom hem så kom stefan och sara och lämande marwin då dem skulle iväg, så marwin fick vara med faster ett par timmar. men han var lugn och glad hela tide så det var jätte roligt. vi gick och mötte upp syster och alicia så gick vi en runda, ner om stan mot sgtrand mot granet och lekte sen hem. skönt.

när jag kom hem så var det lite lugnt sen kom nyblivna familjen, emma mike och lilla noel på besök. roligt. dunder söt var han.

nu är jag trött så ska ut med casper sen blir det sängen. god natt.

Ha de bra
Puss från oss

Student

klockan är halv åtta strax och jag har inte lagt mig än. älsk ska upp alldeles strax för han väntar samtal men man vet inte vilken dag dem ringer. men iaf.

Inatt var den sista natten för denna veckan, skönt faktiskt.
nästa vecka blir det förmiddag och om inget annat så är det underbart. det är ju trots allt kort vecka eftersom det är midsommar på fredag.

Midsommar kommer jag och älsk fira hemma hos syster mike och alicia tillsammans med bror sara och marwin. Mamma och pappa ska ju iväg på bröllop så vi passar på att fira tillsammans ist då.

Det är ju studenten idag för iaf landskrona och helsingborg och jag kan bara säga en sak. Jag tycker verkligen synd om studenterna, massa blåst och regn. Till och med igår var mycket finare än idag. Men jag tror nog att dem har roligt endå, det är ju trots allt studenten.

Nu ska jag cykla och se om dansken har öppnat så jag kan äta fukost med älsk innan jag ska lägga mig.

Ha de bra
Puss från oss

Grattis Emma Och Mike Till Sonen

Grattis emma och mike till sonen som kom inatt.
atolt över dig gumman. på bara fyra timmar så hade du honom på din mage.
Om jag inte har helt fel:

Kom ut 01.50
vägde 4075 g
53 cm lång

Grattis igen gumman.
jag älskar dig

(inte så bra bild men här är de nyblivna föäldrarna)

Marwin 1 År

För idag blir lillprinsen 1 år. Stora killen nu.

Vaknar jag i tid idag så ska jag enr en runda till honom på hans stora dag.
Kalas blir det på lördag.

Grattis hjärtat.
Faster älskar dig

Marwin bara någon timme gammal (tror jag)


Marwin nu, stora killen


Underbara nyheter

Vill inte avslöja för mycket än. Håller det inne lite till, tills allt är klart. paratde med min chef inann idag och han hade goda nyheter. helt underbart.

Ikväll när jag gå på natten så ska jag släppa bomben för ankan, men för alla andra blir det när allt är klart.

Jag är glad och kycklig.

Mamma och pappa har nyss varit här på fika också hade dem med sig fina blommor:) tack för fikan och blommorna. jag älskar er.


Jag älskar dig älskling

Alicia 2 År

Ussh vad tiden går fort. Idag så blir lilla , eller lilla och lilla, prinsessan två hela år. ussg vad tiden går fort som sagt.

alicia inte äns ett dygn gammal


alicia nu


Grattis hjärtat på två års dagen.
Moster älskar dig mest av allt

BusFabriken

Idag har jag och alicia som sagt haft en "moster och alicia dag"
Jag gick upp vig kvart över nio tiden då mammi ringde och väkte mig. Gick upp klädde på mig och gick ut med casper och så. Jag begav mig hemifrån vi kvart i tio tiden så hämtade jag alicia hemma.

Vig tog på oss och begav oss till bussen som vi skulle ta ut till kvantum och tågstationen. Väl i helsingborg så skulle buss nr 2 gå från O men jag hittade inte O, men det visade sig vara ute på den stora gatan. Vi satt och väntade i en halvtimme på den bussen då bara linje två gick till busfabriken, ingen annan.

När väl bussen kom så var där två st som också skulle med, en med enkel bagn och en med tvillingvagn. Dem såg att jag också skulle med och stog i kö för att komma på bussen. Vad gör dem då? Jo dem springer bak där bak för att gå på så dem kom med. så vi fick inte åka med. så arg jag blev. så vi fick sitta och vänta 15-20 min till tills tvåan kom igen. Upp till busfabriken sen var det full fart i benen.

Vi hoppade i hopptorn, åkte rutchibana och klättra i en massa ställnign och åt.
Om jag ska vara ärligt så tyckte jag själv att det var grymt kul, spec hopptornet och rutchibanan. haha. Alicia tyckte det var jätte kul, många allvarliga bilderna fick jag men hon var mycket koncenterard, det var ju så himla mycket nytt för henne, första gången för henne att vara där. Jag fick upp i alla saker vi gjorde då hon fortfarande är liten. Busfabriken riktar sig till barn mellan 1-13 år. Verkligen åldersskillnad. men de större barnen brydde ju sig bara om alla saker och grejor, så fick passa upp så dem inte sprang ner henne. Men hon tyckte det var jätte roligt.

Vi ska snart tillbaka dit då vi ska dit med Ida och melissa. (en gammal gymnasiekompis och hennes dotter). Jag kan ju också passa på att berätta att det är väldigt intensivt att vara på ett så stort ställe med så mycket folk ensam met ett barn. Klart var det värt det, men man själv är helt slut när man går där i från:)

Direkt när vi kom utanför dörrarna slocknade lillan och vi gick bort till busshållsplatsen och tog bussen ner mot stan, gick och kollade lite och träffade även på en killkompis.

Vid kvart över fem begav vi oss mot knutpunkten och tpget som gick 17.27
Inom kvantum igen och handlade lördags godis till alli och sa hej till mamma malin (syster).
Och vidare hem till pappa mike och hunden caesar.

Jag cyklade hem ich fick träffa min älskpälsk, casper var ute hos mamma och pappa.
Vi gjorde vid oss och skulle gå ut till örja men pappa var på väg hem från golfbanan så vi passade på att åka med honom ut, skönt, slapp vi gå.

när vi kom ut där så möttes jag av en fin lillprins på golvet, alltså marwin då. sötegöte visade även att han kan gå, har inte träffat han på ett tag så nu fick faster se sin stolthet gå. så söt och så duktigt. faster älskar dig.

Väl ute hos mammi och pappi så kollade älsk och pappa på fotboll och vi grillade samtisigt. Dem åt och kollade fotboll men då verken jag eller mammi är så intresserad av de så satt vi i köket. mys.

kollade lite tv och sen åkte vi hem vid halv tolv och när jag kom hem så slängde jag ihop en sockerkaka och en chocklad kaka som jag lovat att baka till imorgon till alicias kalas.

Nu ska jag ut med casper sista rundan sen är det sängen, imorgon ska jag sova ut lite längre, skönt. även så blir det kalas klockan två för lilla dockan, hem och vila sen jobb på kvällen då jag går på natten imorgon kväll.

Ha de bra
Puss från oss

"Vi har haft det dunder mysigt idag min lilla prinsessa, du har varit så himla duktig hela dagen. Moster älskar dig mest av allt"

Full Fredag

Ja men inte alkohol full men har haft och göra hela dagen.

Blev väkt i morse när mamma ringde vid 9.20 så jag gick upp vid 9.40. Gick upp poch tog på mig och sådär. gick ut med casper och sedan traskade jag ner till ladnskrona hem för att fixa ett par saker. men det blev inte ritkigt som jag ville så får ta det senare. Iaf så kom mammi och hämtade mig utanför ringen så körde vi till toys´n´rus och handlade födelsedags present till marwin som jag kollat ut ett tag. Kan inte skriva det här så jag vet att ngåra läser som ska till marwin. Alltså återstår att se:)

Sen körde vi hem till mig och älsk igen så åt vi en sen fukost med en massa goda pålägg. mums. Vid halv två så körde jag och mammi coh hämtade lillan på dagis. Hon fick pennir där idag då hon hade lite kalas på dagis med glass och så för hon fyller två år på söndag. min lilla prinsessa blir bara större och större. sen blir min lillprins ett år på onsdag han också större och större. tiden går fort. Mina fina syskonbarn:)
jag älskar dem som om det vore mina egna:) hihi.

Vi körde ner till granet när vi hämtat lillan på dagis så hon fick gunga och leka lite innan vi körde hem henne till pappa mike. systeryster jobbade.
Mamma körde hem mig så städade jag lite smått. eller plockade undan lite, damma gjorde jag igår kväll.

Mamma och pappa kom efter mpnga om och men vid fem tiden. går hade jag redan börjat att tvätta.  Pappi jälpte oss att sätta upp våra persienner, jag älsk också förståss:)
vi satte upp tre så länge, där det behövdes mest. får köpa fler sen, så nu har vi i alla fönsterna. Tack för hjälpen:)
(som det står still i huvudet. kommer inte på hus hjälpen stavas. haha)

jag sprang in i duschen och sen åkte mamma och pappa hem vi halv tio. och då ringde ankan så vi pratade en stund. Så då dammsög jag och tvättade golvet nu halv elva ikväll. men nu är här fint. jag gick in och föna och plattade håret och sen satte jag mig lite vid datorn och sen tog jag och casper en lite längre runda runt här i området.
När vi kom upp igen så gjorde jag pannkakor så åt vi det. mumma.

nu har jag suttit här ett tag, ska ut och kissa min  hjärtevovve casper nu sen är det sängen som gäller.

Ska försöka komma upp vid halv tio imorrn så jag hämtar lillan runt tio för imorgon ska vi ha e "moster och alicia dag" så vi ska åka till busfabriken bara hon och jag coh gå äta nått och så. så mysigt med min lilla docka nu innan hon blir stora tjejen.

nej ut med casper sen sängen var det va.

Ha de bra
Puaa från oss


En Morsdag dikt

det kan man väl säga, jag har hitatt denna på en annan blogg. Den var fin, och stämmer hur bra som helst.

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

Jag Älskar Dig Mammi
 

RSS 2.0