Jobbe dax

yes box. jobbar kvällen denna veckan. piss e det. men måste man så måste man. det är trots allt skönt med ledig fredag.

i helgen så har det inte hänt för mycket, i fredags så tog jag och mammi en fika i stan, ja bror kom också en sväng.
kvällen tillbringades hemma framför så ska det låta och lets dance. i lördags var jag cokså bara hemma, skönt, jag tvättade och bara tog det allmänt lugnt. och igår söndag så åkte först jag och mammi och handlade sedan hämtade vi casper så åkte jag med mammi hem så jag badade hundarna och klippte dem, så nu är dem rena och fina, lilla zingo och mitt hjärta casper.

sen åkte vi hem och jag eller älskling hjälpte också till så lagade vi mat.
för ett tag sedan så åt jag baconlindd fläskfilé met rotfrukter hemma hos saras pappa och det tyckte jag avr gott så jag tänkte att vi skulle göra ett försök.

så jag blandade först smör vitlök och persilja som jag lade i en skåra i fläskfilén och sedan lindade jag den med backon och sedan skar jag upp rotfrukter och in med allt i ugnen, med brunsås till. det blev dunder gott, jag/vi lyckades.

idag hade jag sovmorgon till kvart i elva sedan har jag och älsk nöstan precis, eller för en stund sedan ötit makaroner och köttbullar. nu innan jag ska iväg till jobb, tråkigt att jobba kväll men tråkigare när jag vet att älsk är hemma, men förhoppningsvis så är han vaken när jag kommer hem.

nej nu ska jag ut med casper sista rundan innan jag ska sticka till jobb..

Ha det bra
Puss från oss

Sanningens Ögonblick

Jag sitter just och tittar på detta program, sanningens ögonblick. Jag förstår inte att människor kan utsätta sig för detta att låta hela sverige (dem som tittar) komma in i ens liv och veta allt om en, i princip. Man blottar ju hela sig själv. ussg ja.

iaf, helgen, i fredags så städa och tvättade jag, sånt man speciellt får göra när man är ledig. Vid fem halv sex tiden så kom pappa och hämtade mig så körde vi iväg till ikea för att byta mina lampor som jag ska ha i våra vitrin skåp och sen blev de lite små saker med. Sen gick vi in på väla och in på hm så köpte jag två t-shirtar, tradigt att köpa sånt, men de behövdes, jobbe tröjor dådå.

sedan åt vi bakad potatis och sedan en fika efter de, prppp mätta gick vi där ifrån. men mys var de, tack pappa för en trevlig dag:) (på de stället du tycker mest om, haha)

vi gick inom konsum på väla och handlade men där lyckades jag tyvärr inte att lura honom att betala för mina saker så jag fick snällt betala själv och hans jävla kaffepåsar. hehe, då sa han "12 kr kostade mina kaffepåsar, och jag bjöd dig på middag" men då sa jag att han var skyldig mig de. haha. snäll jag är visst? man får väl försöka utnyttja varje tillfälle, eller? ja visst får man de. iaf så tycker jag de.

lördag så jobbade jag, de var inte så jobbigt, eller jo när jag gick upp vid tjugo i sex. men annars flöt de bara på för de gick så bra, och det är alltid roligt när de gör de. jag körde ut en del jobb så jag var väldigt duktigt faktiskt.
kvällen blev de bara mys is soffan och melodifestivalen, själv höll jag på alcazar och emd. Fattar inte hur dem kunde få så låga pöäng. men melodifrstivalen idag är hel knepig, duell på duell på duell, allt för att tjäna pengar. Malena vann, och ja jag tycker det är bättre hon än att dem skickat carolina af ugglas, det hade skämt ut sverige ordentligt, vi hade nog ine ens kommit med överhuvudtaget, nu är ju alla länder med i en del tävling till den stora eourvision (glömt stavning). men man får väll snällt acceptera de.

idag söndag så har jag bara tagit de väldigt lungt, jag sov ut efter gårdagens trötthet. så vaknade jag vid en kvart i tolv ocg låg kvar till tolv moch sedan gick jag upp och tog på mig, i det ögonblicket så kom älsk in och sa att de va bra att kag var påväg upp. Då visade sig att älsk hade gjort frukost. omelett hade jag gjort, kokat ägg och tagit fram bröd och pålägg, Min mysiga älskling.  jag älskar dig.

Men nu ska jag fortsätta kolla på dett underliga program och sedan så ska jag läsa lite till i min bok, sen en runda med hunden och sedan sängen, för denna veckan blir de jobb på förmiddagarna.

Ha de bra
Puss från oss

lite bilder på stora rummet (ett helt annat rum):
Stor tack till mamma och pappa som hjälpte till och körde med oss till ikea och sedan hjälpte oss hela kvällen med att skruva ihop dessa förbaskade ikea möbler.

före


efter


Inte hänt så mycket + Ikea

Som sagt så när jag jobbar händer det inte speciellt mycket i mitt liv, det är jobb några runder med casper om dagarna och inget speciellt annat. Utan bara tar de lungt och så där.

Förra veckan så jobbade jag förmiddag och bara tog det lugnt i allmänhet.

tisdagen så körde jag och mamma till hyllinge city gross och stor handlade, verkligen behövdes. torsdags så körde jag, mamma, syster och alicia till väla. Köpte nya skor. sky höga. Men dem är hur fina som helst, iaf enligt mig.
fredag lördag var lugna. Hela lördagen satt jag bara och läse i tredje boken av twilight.Verkligen fortfarande fast i den.

söndag så vaknade jag vid en halv tio tiden då mammi ringde och väkte mig, vi skulle till ikea och köpa nya möbler till vårt stora rum. Så vid en halv elva så kom mamma och pappa och hämtade mig och älskling så åkte vi iväg, självklart så valde jag själv, emn jag hade redan tittat ut i princip vad jag skulle ha, älskling säger endå bara att allt blir bra och allt var fint. han bryr sig inte som jag. hehe.

vid en två titde var vi hemma, så åt vi óch sedan började vi sätta ihop möblerna, ussh vad det tar tid och jag var trött som tusan sen på kvällen. Blev knöpp mellan åt så jag var tvungen att gå ut och få luft så då gick jag och casper en runda, se var det bara att ta nya tag med möblerna. Syster och alicia kom också en runda och tittade förbi. Jag och mamma tänkte innan på dagen att va skönt när vi är klara då kan vi vila lite, men icke sa nicke. Vid tio på kvällen hade vi fått upp allt och allt var på plats och jag hade städat, så vid kvar över tio så åkte mamma och pappa hem lika trötta som vi.

jag köpte, ny tv bänk, en hylla med många fack (kan inte förklaras), två vitrinskåp, ett stora rum bord (utan glas tack och lov), ny soffa och en fåtölj. ett helt annat rum, men så mysigt.

Stort TACK till mamma och pappa som hjälpte till hela dagen med allt. älskar er

nu denna veckan jobbar jag kvällen, ussh och fy. men det går. har ju ledig fredag så det är skönt.

nu ska jag sätta mig och läsa lite av fjärde boken (så länge vi båda andas(twilight))

Ha de bra
Puss från oss

(bilder kommer på stora rummet)

RSS 2.0