Om lite som hänt

Ja vissa perioder skrivs det en del och andra inget. När jag jobbar så händer det inte så mycket så varför skriva då känns de som.

iaf. jobbade natten förra veckan, gick av i torsdags morse. Egentligen så skulle vi jobbat mellan torsdag och fredag också men vi hade kört ikapp så bra så det behövdes inte. skönt med långhelg för en gångs skull.

i fredags så la jag mig typ halv fem på morgonen då kroppen fortfarande är inställd och vara vaken på natten. Gick upp vid tio ogen och gjorde vid mig och gick ut med casper sedan begav jag mig ner till stefan sara och marwin. När jag kom dit så sov både lilleman och stefan och sara var i fullgång med tvätten. När lilleman vaknat så fick han lite mat och nyan kläder och sedan lånade jag honom hela dagen så vi gick ut till mamma och åt en sen frukost då pappa jobbade, seda gick vi ut till pappas jobb och sa hej och lilleman skulle få lite mat men han somnade precis innan vi kom dit. Så vi gick vidare ut till borgs stuga där stefan och sara var för dem skulle måla om hans stuga. Lilleman fick mysa lite med mamma och pappa och fick mat där eftersom han vaknade precis efter vi kiommit dit. Klockan hade hunnit bli tre och jag skulle hinna vara hemma till fyra men det hanns inte, vi tog en promenad längst stranden hem, lilleman var lite ledsen då han hade fått ont i öronen igen pga öroninflammationen. Hem och lämnade honom och sedan begav jag mig hemmåt och började tvätta.

Mamma och pappa kom till oss vid fem tiden och hjälpte oss att sätta i lamporna i våra vitrinskåp. Fint och mysigt blev det. Tack för hjälpen. Kvällen blev lugn framför tv:n.

lördags, likandant som i fredags, gick och la mig vid halv fem på morgonen och sedan gick jag upp ogen vid tio tiden. begav mig ner i stan och träffade mammi. Vi gick och kollade lite och sedan tog vi en fika med sara och marwin på maddes. mys. Vi gick sen och titta lite igen i affärerna sen cyklade mamma hem så gick jag sara ich marwin en runda nersom slottet, förbi strand, ner om granet, till posten förbi spiggens och hem till mig. Jag hämtade casper så gick vi en runda med honom innan dem tog bussen hem. vid denna tiden hade lilleman redan sovit ett tag. Men det var skönt att gå en runda. Det var ju så fint och skönt väder.

Upp i dushen och när jag var klar så hämtade mamma mig och casper sen körde vi ner och hämtade sara och marwin och åkte hem till mamma och pappa eftersom det var påskafton. Vi åt inte dirket någon påskmiddag så utan det blev kalkon. Gott:) Var även en runda hemma hos älsks föräldrar också och hälsade på på kvällen.

söndags så sov jag ut. gick väl upp vid elva eller nått så jag gjorde vid mig och sedan cyklade jag ner till granet och mötte mamma och alicia. alicia hade full show med att leka med en annans flickas barnvargn. hon bädda till dockan och vaggade vagnen för hon skulle "nanna" som alicia sa. Älsk var iväg med pappa på golfbanan för att slå lite. han ska börja spela golf så småningom.

när vi lämnat lilla vid två så gck vi hem och hämtade casper och sen tog vi bussen till stopp och sen gick vi hem till mamma och pappa, och på gröningen fick casper och zingo springa av sig lite.
var där i stort sett hela kvällen, var en runa hem om kenneth och ulla också.
vid elva kom vi hem, då blev de lite tv och film sen somnade jag i soffan och sov där tills klockkan halv sex på morgonen och sen gick vi in och la oss, jag och casper då, till tolv eller nått. vid ett tiden gick jag och mötte mamma och alicia, alicia gick själv md sin egna dockevagn hela vägen hem till mig, ja det är ju långt för henne. vi tog en fika sen kom syster också hit efter hon slutat jobba, blev lie bus och vid fyra begav vi oss hem till syster igen, tog casper med mig. när vi kom dit så fick casper och caesar hälsa lite och busa lite innan vi gick igen. mamma körde oss hem, blev lite städning och mat och sen la jag mig och vila lite innan jobb.

jobbar som sagt natt denna veckan också.
skulle gått upp tidigare men jag orkade intge så vi sov till tre sen gick vi upp. har inte hänt så mycket. just nu håller jag på med mat. det blir potatis, fiskpinnar och remouladsås, har inte gillat de innan men nu då.

Snart blir de mat sen lite lugnt sen sängen sn jobb.

Ha de bra
Puss från oss


Kommentarer
Postat av: Anna

heeeej.. har lättat efter din blogg som en galning. haha. lägger till dig på min sida om det är lugnt? säg till annars så tar ja bort den igen.. tänkte säga att jag har en ny blogg. en tjej som kallade sig för min vän raderade hela min blogg =( men har en ny nu. Kram på dig

2009-04-17 @ 15:58:25
URL: http://prinsessanmoa.blogg.se/
Postat av: Anna

haha då hade du turen med dig ändå :) inget man gör om precis ;P. vad gör du nu om dagarna?? kram

2009-04-21 @ 12:18:18
URL: http://prinsessanmoa.blogg.se/
Postat av: Anna

okeey. jag går i skolan. puggar till personlig/elevassisten och är klar den siste maj =) Kram

2009-04-21 @ 21:36:27
URL: http://prinsessanmoa.blogg.se/
Postat av: Anna

joo de va ju de :P hehe. tror jag väntar med att lägga upp foto tills den läkt helt :)

2009-04-24 @ 11:14:24
URL: http://prinsessanmoa.blogg.se/
Postat av: Mamma

nu är det kanske dags att skriva lite.Puss älskar dej

2009-04-26 @ 18:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0