mitt i natten

Kan börja med igår, var ledig från jobb eftersom jag egentligen bara skulle jobba fyra dagar kväll, men fick gå över till förmiddag, så sa jag att då jobbar jag fyra förmiddagar ist, och det gick bra. Kvart i sju kom mamma hit, då älskling precis stuckit till jobb. Mamma skulle hjälpa mig med tvättmaskinerna hur de funka, för jag skulle tvätta första gången här, så var det mellan sju och tolv. Syster och alicia kom med bullar rund halv tio tiden så åt vi, och alicia drog runt alla mina grejer och tyckte det blev fint, tvärt imot vad jag tyckte, men lika söt endå. Sen gick dem ner i stan runt middag för dem skulle köpa välling, vind byxor och blöjor till lillan, sen kom dem hit igen. Precis innan dem kom hit satte jag alla grejer på sin plats igen, men efter 2 sekunder alli varit här så såg det lika dant ut som innan jag satt rätt de.

Dem gick till mammas jobb vid två då älsk nästan precis hade kommit hem, så jag och frederik åt väll vid fyra tiden, mat från haralds, mumma, men inte allt för ofta får vi hoppas att det händer. Blir dyrt i längden.

När vi ätit så duchade jag och gjorde vid mig och sen kallade jag på älsk, då jag hade fyllt upp badet, släkt och tänt ljus, så han hoppa i, och mys var de.

Senare på kvällen kom stefan hit med kiara så jag skulle ha henne till idag då, så han tog casper med sig och körde hem till mamma med honom. sen kom emelie gumman och gustav hit ett tag, och snackade lite, älsk och gustav kolla film eller nått på älsks data. Vid halv tio gick dem igen. Älsk la sig vid elva tiden för han skulle upp och jobba, och jag la mig väll vid tolv - halv ett.

Idag lördag så gick jag upp vid halv elva, och frederik stack till jobb, då tomas ringde för han hade försvit sig från den tiden dem kom överens om att vara på jobb då det är bara dem två som brukar jobba helgen. Så jag gjorde vid mig och sedan tog jag och kiara en lite längre prommis ut till frankis där älskling jobbar. Var ett tag där sen gick vi hem igen. Somnade lite på soffan sen gick jag hem med kiara till stefan och sara, provade även att cykla med henne och det gick faktiskt jätte bra. Lämnade henne och mös lite med marwin samtidigt, hade hade precis fått mat så han var lugn och fin. Som han brukar vara nu för tiden:)

Syster och alicia kom och hämtade mig där så cyklade vi ut till mamma och pappa, och när vi kommer ut där så säger jag "ooh har dem asvalterat (stavning nu?)" känns som man inte varit där på evighet, men det är ju bara en vecka. Skönt att komma "hem", det kommer alltid trots att jag har egen lägenhet med älsk vara mitt riktiga hem, Det är väll så, riktiga hemma är hos mamma och pappa.  Cyklade med mamma till infarten för hon skulle handla och det skulle egentligen inte jag, men skulle göra lite mys idag också eftersom älsk åker inatt. När vi handlat så körde pappa mig hem med cykel, hund och alla andra grejor jag skulle ha med mig. två kassar kläder som mamma tvättat till mig som var kvar när jag flytta, en kass mat och ett duntäcke eftersom jag fryser så på natten här. Men har hört att landsrkona hems lägenhet(dem flesta) är kända för att ha kalla lägenheter. Så man får göra det till vad det är.

Väl hemma så ringde jag älskling för att höra när han slutade och han skulle sluta strax sa han då, så jag började på maten vilket inte han fick veta för det var ju en överraskning. När han kom hem satte han sig vid datorn lite, och var rätt nyfiken på vad det skulle bli för matt, vilket han inte fick reda på under vilka omständigheter som helst. sen raka han håret, han fick inte raka enda ner för mig, han bad snäll men jag sa bestämt nej då jag tycker det ser fruktansvärt ut, och när det är hans hår sp bestämmar faktiskt jag. hehe:) och sen sprang han in i duchen och när han var klar blev det lite data för hans del igen. När jag dukat fram vad vi åt, så kallade jag på honom, Han tyckte jag var söt som hade gjort fint och mys. Så vi åt potatiskroketter, fläskfilé med bearneisås (stavning), Sallad med tzatsiki. Mums. släkt lamporna, och hade fläktlampan tänd, ett ljus tänt på bordet och två små på ett annat litet bort. Han gillade maten och sa "detta har du gjort bra älsk, du får gärna göra detta varje dag" så då sa jag hehe nej inte varje dag.

Efter vi ätit och jag diskat upp kollade älsk lite film på datan och jag cyklade upp till korsningen för att möta syster och caesar för lite snackis, sedan cyklade jag snällt hem igen, gick ut med cap sen mös jag lite med älsk, fick ta vara på all tiden vi hade både igår och idag. Ja överhuvudtaget ockå faktiskt för man vet aldrig vad som kan hända --Ussh nej aldrig tänka så--. 

Frderik la sig vid tio och jag vid halv elva, då vi skulle upp vid tre för bror kom och hämtade honom vid halv fyra för att sedan hämta upp pappa och sen ut i billeberga och hämta mats (mosters man) och johannes(kusin) för dem ska till spanien. Det brukar vara pappa och mats bara men i år tog dem med sig älsk och johannes. Dem har mats föräldrars lägenhet där så dem köper bara flygstolen. Så dem flyger från köpenhamn klockan sju imorgonbitti (söndag) så tar de lite tid och köra och man måste ju checka in en och en halv timme innan eller nått.

Älsk ska vara borta i 9 fucking dagar, och jag saknar han redan, ja sånn är jag. Vistt förtjänar han detta för han jobbar mkt när han är hemma, han har inte haft en hel ledig helg på jag vet inte när. Har slutat att räkna. Oftast har han mkt och göra eftersom han kör på eget företag bredvid sin vanliga antällning också. och dels för att han alltid st'ller upp, Snäll som han är.

Saknar han redan faktiskt, och tanken på att han ska vara borta 9 hela som jag sa fucking dagar gör mig faktiskt lite ledsen. Min älskling ska vara så långt borta från mig så länge, Ussh tanken är hemsk, tro mig.

nu är klockan fem över fyra och jag och casper ska gå och lägga oss igen och se om vi kan sova lite till, för nu har man ju piggnat till. Ja casper har redan gått in och bäddat och lagt sig på duntäcket i sovrummet.. så god natt

jag saknar och älskar min älskling.
Älsk -  Tanken är hemsk, 9 hela dagar? hur ska jag klara mig utan dig
(kom ihåg min regel, inte titta på andra flickor, heeh)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0